Home ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΔΙΑ ΤΟΥ ΞΙΦΟΥΣ – ΙΔΟΥ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ …LOVERDO

Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΔΙΑ ΤΟΥ ΞΙΦΟΥΣ – ΙΔΟΥ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ …LOVERDO

by _
0 comment 335 views

Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΔΙΑ ΤΟΥ ΞΙΦΟΥΣ

Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ  LOVERDO

Καμαρώνει ο ιππότης  Ανδρέας Λοβέρδος γιατί η εβραϊκή οικογένεια του λυμαίνεται την Ελλάδα από την εποχή των σταυροφοριών το 1390 που εγκαταστάθηκαν στην Κεφαλονιά φέροντας τίτλους ευγενείας  (Δον, κόμης, δούκας, βαρώνος κτλ) που τους είχαν απονείμει οι ψευδο-βασιλείς και οι ψευδο-αυτοκράτορες από την ρωμαϊκή αυτοκρατορία και συνέχισαν επί φραγκοκρατίας, ενετοκρατίας, βυζαντίου και τουρκοκρατίας.

Στο οικόσημο της οικογενείας LOVERDO βλέπουμε και τα μέσα που χρησιμοποίησαν εβραίοι και βασιλικές οικογένειες για να πάρουν την εξουσία τότε και είναι τα ίδια μέσα που χρησιμοποιούν και σήμερα για να επιβάλλουν και να διατηρήσουν την εξουσία τους.

Τον σταυρό και το ξίφος.

Η επιβολή του σταυρού δια του ξίφους.

Εδώ η εβραϊκή οικογένεια Λοβέρδο στην λίστα του Ραγκαβί  (σελ. 17 έως 50):

https://anemi.lib.uoc.gr/php/pdf_pager.php…

Το βιβλίο του Εβραίου Ευγενίου Ρίζου Ραγκαβί με τα γενεαλογικά δέντρα των εβραϊκών οικογενειών της Κεφαλονιάς:

https://anemi.lib.uoc.gr/php/pdf_pager.php?rec=/metadata/4/b/5/metadata-02-0000476.tkl&do=150039_02_02.pdf&lang=en&pageno=1&pagestart=1&width=525.6%20pts&height=806.16%20pts&maxpage=356

Εδώ θα βρείτε τα γενεαλογικά δέντρα των εβραϊκών οικογενειών που λυμαίνονται την Ελλάδα από την εποχή των σταυροφοριών έως σήμερα.

Τα μέλη αυτών των οικογενειών διαδέχονται ο ένας τον άλλον στην πολιτική, στρατιωτική, δικαστική, ιερατική ηγεσία της Ελλάδος.

Οι Εβραίοι των Ιονίων Νήσων Κέρκυρα, Ζάκυνθος, Κεφαλλονιά:

https://anemi.lib.uoc.gr/…/4/b/5/metadata-02-0000476.tkl

ΜΗΠΩΣ μερικά από αυτά τα ονόματα ήταν κι αυτά…ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ;;; ΔΕΙΤΕ ΤΑ!!!:

Σε αυτές τις εβραϊκές λίστες θα βρείτε τα ονόματα και των Βυζαντινών αυτοκρατόρων Παλαιολόγων, Τσιμισκήδων, Φωκάδων, και όλων των νεότερων Καπο ντ’ Ιστρίων, Θεοτόκηδων, Λογοθέτηδων, Βούλγαρη,  Βενιζέλων, Μεταξάδων, Ράλληδων,  Παττακών και των σημερινών όπως του Σημίτη-Αβούρι, Βερβισιώτης, Λοβέρδος, Καραμαλίκη, Ρουσσόπουλων, Συρίγων, Γεννηματά, Φλαμπουράρη αλλά και του καλλιτεχνικού κόσμου και της δημοσιογραφίας Πλέσσα,  Ρώμα, Μπεττίνι, Μποφίλου, Μάττεσι, Μάνεσσι, Κωστόπουλο, Σβορόνου, Τεμπονέρα και τους τοκογλύφους Ρικάρδο.

Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

Δείτε τώρα τις σχετικές εικόνες…

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr