Home Greek News Το ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ δορυφορικό διαδικτυακό σύστημα Starlink του Έλον Μασκ φτάνει στην Ελλάδα, το ακριβώς ΙΔΙΟ σύστημα που χρησιμοποιεί για να σκοτώσει Ρώσους στην Ουκρανία!!!

Το ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ δορυφορικό διαδικτυακό σύστημα Starlink του Έλον Μασκ φτάνει στην Ελλάδα, το ακριβώς ΙΔΙΟ σύστημα που χρησιμοποιεί για να σκοτώσει Ρώσους στην Ουκρανία!!!

by _
0 comment 197 views
Το δορυφορικό διαδικτυακό σύστημα Starlink του Έλον Μασκ φτάνει στην Ελλάδα
Το δορυφορικό διαδικτυακό σύστημα Starlink του Έλον Μασκ φτάνει στην Ελλάδα

Το ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ δορυφορικό διαδικτυακό σύστημα Starlink του Έλον Μασκ φτάνει στην Ελλάδα, το ακριβώς ΙΔΙΟ σύστημα που χρησιμοποιεί για να σκοτώσει Ρώσους στην Ουκρανία!!!


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Προτού διαβάσετε το εξής άρθρο, διαβάστε πρώτα το δικό μας για το ίδιο θέμα με τίτλο “Αν πεθάνω κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, χάρηκα που σας γνώρισα” – Ο Έλον Μασκ δημοσιεύει απάντηση μετά την απειλή της Ρωσίας από τον ιδρυτή της Starlink για βοήθεια στην Ουκρανία γιατί μιλάμε εν προκειμένω για την ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ του ΜΑΣΚ που χρησιμοπιείται και στην….ΟΥΚΡΑΝΙΑ για την εξόντωση…ΡΩΣΩΝ…!!!


Greek City Times: Το δορυφορικό διαδικτυακό σύστημα Starlink του Έλον Μασκ φτάνει στην Ελλάδα

Το Starlink του Elon Musk ξεκίνησε τη λειτουργία του στην…Ελλάδα. Η εταιρεία, θυγατρική της Space X, παρέχει πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω ενός δικτύου δορυφόρων χαμηλής τροχιάς της Γης (Low Earth Orbit-LEO).

Μετά την υπογραφή της ΚΥΑ για τη δημιουργία του ρυθμιστικού πλαισίου των τυπικών κεραιών (δορυφορικών πιάτων) που είναι απαραίτητες για το δορυφορικό internet, ξεκίνησαν οι πρώτες παραγγελίες εξοπλισμού στην Ελλάδα.

Με τις υπηρεσίες του Musk, σχεδόν κάθε μέρος της Ελλάδας, ανεξάρτητα από το πόσο απομακρυσμένο ή απομονωμένο, θα μπορεί πλέον να έχει σύνδεση στο διαδίκτυο.

Όπως σημείωσε ο Musk, το Starlink στοχεύει περιοχές εκτός κάλυψης σταθερού και κινητού δικτύου.

Αυτή η δυνατότητα αξιοποιείται από την ελληνική κυβέρνηση στο πλαίσιο της ψηφιακής μετάβασης της χώρας.

Το κόστος

Η Starlink είχε ανοίξει εδώ και μήνες τις προπαραγγελίες της νέας της υπηρεσίας σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Για τη σύνδεση με το δίκτυο απαιτείται εξοπλισμός κόστους 499 ευρώ και 61 ευρώ μεταφορικά.

Το πάγιο κόστος ορίζεται στα 99 ευρώ το μήνα. Η προπαραγγελία κοστίζει 99 ευρώ, ενώ υπάρχει δυνατότητα πλήρους επιστροφής χρημάτων.

Τι είναι η Starlink;

Τα συστήματα Musk’s παρέχουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες διαδικτύου στην Ελλάδα με το δορυφορικό σύστημα. Το σύστημα SpaceX αποτελείται από χιλιάδες μικρούς δορυφόρους χαμηλής τροχιάς, σε συνδυασμό με επίγειους πομποδέκτες που υπόσχονται internet υψηλής ταχύτητας οπουδήποτε στη χώρα.

Σε αντίθεση με το δορυφορικό internet που παρέχεται σήμερα, το Starlink υπόσχεται σταθερή σύνδεση με υψηλές ταχύτητες και εξαιρετικά χαμηλό χρόνο απόκρισης (latency). Όπως σημείωσε ο Μασκ, το δορυφορικό του σύστημα στοχεύει περιοχές εκτός κάλυψης σταθερού και κινητού δικτύου.

Η υπηρεσία είχε ξεκινήσει στις βόρειες Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά πέρυσι και τώρα παρέχει υπηρεσίες συνδεσιμότητας σε 70.000 πελάτες σε 12 χώρες.

Η εταιρεία του Έλον Μασκ έχει 1.500 δορυφόρους σε λειτουργία με στόχο να φτάσει συνολικά τους 12.000 τα επόμενα χρόνια.


Πηγή >> https://greekcitytimes.com/2022/05/10/elon-musks-starlink-arrives-greece/?amp&fbclid=IwAR3B7aIzNX6kpEjucFwzYODPjv07mjBP3uZW5NRiI8nvFclo6d3x7GOs2q4

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr