Home Κορωνοϊος ΦΡΙΚΗ – Θρόμβοι αίματος μεγάλου μήκους και σαν σχοινά βρίσκονται σε άτομα που πέθαναν από το εμβόλιο COVID-19!!!

ΦΡΙΚΗ – Θρόμβοι αίματος μεγάλου μήκους και σαν σχοινά βρίσκονται σε άτομα που πέθαναν από το εμβόλιο COVID-19!!!

by _
0 comment 260 views

ΦΡΙΚΗ – Θρόμβοι αίματος μεγάλου μήκους και σαν σχοινά βρίσκονται σε άτομα που πέθαναν από το εμβόλιο COVID-19!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 05 ΜαΊου 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Ο Δρ Steve Kirsch (Δρ. Στιβ Κιρς) είναι ένας γιατρός που έχει αμφησβητήσει το επίσημο και ψεύτικο αφήγημα για τον COVID καθώς και το αφήγημα για το πειραματικό και θανατηφόρο «εμβόλιο» ως «ασφαλές και αποτελεσματικό». Πρόσφατα, ο Δρ. Kirsch εξέδωσε και «προσφέρθηκε να μοιραστεί βίντεο και δείγματα ιστών από θρόμβους αίματος πολλαπλών ταριχευτών με το CDC και την FDA». Στην πραγματικότητα δεν περίμενε απάντηση από καμία αντισυνταγματική, διεφθαρμένη υπηρεσία γιατί θα τραβούσε υπερβολική προσοχή.

«Θέλω όλοι να γνωρίζουν ότι κάθε φορά που τους προσφέρεται να δουν αποδείξεις βλάβης, αρνούνται να το δουν», έγραψε ο Kirsch στο ιστολόγιό του. “Αυτή είναι η πιο πρόσφατη προσφορά. Είναι αδύνατο αυτοί να βρούν φτηνές δικαιολογίες για αυτούς τους θρόμβους.”

Ωστόσο, ο Kirsch εξέδωσε την προσφορά μέσω του substack blog του.

«Το δημοσιεύω για να δημιουργήσω ένα δημόσιο αρχείο ότι ενημερώθηκαν και τους προσφέρθηκαν τα στοιχεία και δεν έκαναν καμία ενέργεια.»

Πιο συγκεκριμένα, είπε ο Kirsch:

Αυτή είναι μια εξαιρετικά σημαντική απόδειξη που ήταν στη δημοσιότητα εδώ και λίγο καιρό και την οποία αγνοούσαν εσκεμμένα.

Δεν περιμένω απάντηση σύντομα γιατί κάθε φορά δήλωσαν ότι δεν ενδιαφέρονται για στοιχεία που να δείχνουν ότι σκοτώνουν ανθρώπους. Δεν θέλουν να το δουν.

Δεν περιμένω απάντηση γιατί τα βίντεο και τα δείγματα ιστών θα ήταν αδύνατο να εξηγηθούν. Όλες αυτές οι πληροφορίες είναι γνωστές εδώ και μήνες (τουλάχιστον από τις 4 Φεβρουαρίου που εμφανίστηκε ο Hirschman στο Stew Peters Show και λίγες μέρες αργότερα στο κανάλι μου). Έχουν έρθει ποτέ σε επαφή με τον κ. Richard Hirschman; Φυσικά και όχι!

Απλώς θα προτιμήσουν να αγνοήσουν το θέμα και να προσποιηθούν ότι δεν συμβαίνει.

Ή ίσως μπορούν να ισχυριστούν ότι είναι σπάνιο δεδομένου ότι συμβαίνει μόνο στο 90% των περιπτώσεων (ορίζουν σπάνιο ως λιγότερο από 100% των περιπτώσεων). Στην περίπτωση του Hirschman, το ποσοστό από το 65% των περιπτώσεών του έχει πλέον ξεπεράσει το 83% των περιπτώσεων.

Ρίξτε μια ματιά μόνο σε ένα από τα βίντεο (μόλις 60 δευτερόλεπτα, πρέπει να το δείτε) που θέλω να δουν. Αυτό είναι από τον ταριχευτή Richard Hirschman που βλέπει αυτούς τους τεράστιους θρόμβους σε πάνω από το 40% των περιπτώσεων που ταριχεύει. Αυτό λαμβάνεται από μια αρτηρία ενός άνδρα που πέθανε μετά από εμβολιασμό κατά του COVID. Ο Richard βλέπει τώρα αυτούς τους θρόμβους στο 83% από τις 35 περιπτώσεις που χειρίστηκε αυτόν τον μήνα.

Υπέβαλα επίσημα μια καταγγελία στον Γενικό Επιθεωρητή του HHS. Ανέφεραν αυτούς τους ανθρώπους στον Γενικό Επιθεωρητή του HHS σήμερα.

Δείτε τώρα το πρώτο βίντεο και..ΦΡΙΞΤΕ!!!…

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! – ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!!!

Ο Δρ Ράιαν Κόουλ σε αυτούς τους αποκαλυπτικούς θρόμβους αίματος σε εμβολιασμένα άτομα.

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο στα 40 λεπτά, όπου ο Δρ Κόουλ εξηγεί ότι αυτοί οι θρόμβοι προκαλούνται από την πρωτεΐνη-ακίδα (spike-protein) και γι’ αυτό το σώμα δεν μπορεί να τους διασπάσει. Αναφέρεται στο βίντεο μερικές φορές o Δρ Steve Kirsch (Δρ. Στιβ Κιρς) και τα ευήματά του…

Περισσότερα από τη πηγή >> https://beforeitsnews.com/health/2022/04/doctor-steve-kirsch-wants-to-share-videos-blood-clot-tissue-samples-with-cdc-fda-i-dont-expect-a-response-video-3045228.html

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr