Home ΔΙΕΘΝΗ Ο Μπιλ Γκέιτς χρηματοδοτεί νέο εμβόλιο για τον εμβολιασμό κατά της πολιομυελίτιδας που προέρχεται από…ΕΜΒΟΛΙΑ

Ο Μπιλ Γκέιτς χρηματοδοτεί νέο εμβόλιο για τον εμβολιασμό κατά της πολιομυελίτιδας που προέρχεται από…ΕΜΒΟΛΙΑ

by _
0 comment 180 views
Ο Μπιλ Γκέιτς χρηματοδοτεί νέο εμβόλιο για τον εμβολιασμό κατά της πολιομυελίτιδας που προέρχεται από…ΕΜΒΟΛΙΑ
Ο Μπιλ Γκέιτς χρηματοδοτεί νέο εμβόλιο για τον εμβολιασμό κατά της πολιομυελίτιδας που προέρχεται από…ΕΜΒΟΛΙΑ

Ο Μπιλ Γκέιτς χρηματοδοτεί νέο εμβόλιο για τον εμβολιασμό κατά της πολιομυελίτιδας που προέρχεται από… εμβόλια

29 Απριλίου 2022 Baxter Dmitry


Η πολιομυελίτιδα που προέρχεται από το εμβόλιο εκρήγνυται σε όλο τον κόσμο, έτσι ο Μπιλ Γκέιτς χρηματοδότησε ένα νέο εμβόλιο για τον εμβολιασμό κατά του τέρατος που δημιούργησαν ΑΥΤΟΙ.

Πρέπει να τεθεί το ερώτημα: Πόσος χρόνος θα χρειαστεί μέχρι ο Bill Gates και η Big Pharma να κυκλοφορήσουν ένα εμβόλιο Covid-19 για να εμβολιάσουν τους ανθρώπους έναντι προβλημάτων υγείας που προέρχονται από εμβόλια που προκαλούνται από την πρώτη γενιά εμβολίων Covid-19;

Ο κόσμος ξόδεψε δισεκατομμύρια δολάρια τα τελευταία 15 χρόνια σε μια προσπάθεια να εξαλείψει την πολιομυελίτιδα μέσω των προσπαθειών εμβολιασμού. Αρχικά τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά, με τις περιπτώσεις να μειώνονται κατά περίπου 350.000 περιπτώσεις το 1988 σε μόλις μερικές δεκάδες το 2016.

Σύμφωνα το NPR:

Όμως τα τελευταία χρόνια, η συχνότητα της πολιομυελίτιδας έχει αρχίσει να αυξάνεται. Ο λόγος έχει να κάνει με τον τύπο του εμβολίου που χρησιμοποιείται σε πολλά μέρη του κόσμου, κυρίως σε χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος. Ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες δυτικές χώρες εγχέουν έναν αδρανοποιημένο ιό που δεν ενέχει κίνδυνο εξάπλωσης και είναι πλέον απαλλαγμένοι από πολιομυελίτιδα, άλλες χώρες βασίζονται σε ένα από του στόματος εμβόλιο. Είναι φθηνό, είναι εύκολο στη χορήγηση και δύο ή περισσότερες δόσεις προσφέρουν δια βίου ανοσία. Αλλά είναι φτιαγμένο με ζωντανό, εξασθενημένο ιό. Και αυτό δημιουργεί πρόβλημα.

Όσοι έχουν ανοσοποιηθεί με ζωντανό ιό μπορούν να τον αποβάλουν στα κόπρανα τους, τα οποία στη συνέχεια μπορούν να εξαπλωθούν μέσω των λυμάτων σε μέρη με κακή υγιεινή. Εάν ο ιός παραμείνει αδύναμος, μπορεί να εκθέσει τους μη εμβολιασμένους στην πολιομυελίτιδα και να τους δώσει ανοσία. Αλλά εάν μεταλλαχθεί και ανακτήσει τη λοιμογόνο δύναμη, κάποιος που δεν είναι εμβολιασμένος μπορεί να αρρωστήσει με πολιομυελίτιδα που προέρχεται από το εμβόλιο μετά από επαφή με τα μολυσμένα λύματα.

Τώρα οι χώρες που είχαν προηγουμένως εξαλείψει την πολιομυελίτιδα βλέπουν μια έκρηξη κρουσμάτων ιού πολιομυελίτιδας που προέρχονται από εμβόλια.

Με 25 χώρες να αναφέρουν κρούσματα πολιομυελίτιδας που προέρχονται από εμβόλια, οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Ακόμη και ένα κρούσμα σε μια χώρα προκαλεί ανησυχία, καθώς ο ιός είναι εξαιρετικά μολυσματικός και εξαπλώνεται σαν πυρκαγιά.

Έτσι, για άλλη μια φορά, η Big Pharma κυκλοφορεί ένα νέο εμβόλιο κατά της πολιομυελίτιδας. Αυτή τη φορά είναι ένα εμβόλιο που έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσει τον ιό που δημιούργησε.

Αυτό που κάναμε είναι τρεις ανεξάρτητες τροποποιήσεις» για να κάνουμε την επανενεργοποίηση λιγότερο πιθανή, λέει η Ananda Bandyopadhyay, αναπληρώτρια διευθύντρια για την πολιομυελίτιδα στο Ίδρυμα Bill & Melinda Gates. Οι ερευνητές τροποποίησαν τον ιό έτσι ώστε να πρέπει να συσσωρεύσει περισσότερες μεταλλάξεις για να γίνει λοιμογόνος και να δυσκολεύεται να συγκεντρώσει αυτές τις μεταλλάξεις.

Για παράδειγμα, άλλαξαν την πολυμεράση, ένα από τα βασικά ένζυμα που είναι υπεύθυνα για την εισαγωγή μεταλλάξεων, μειώνοντας την ικανότητά της να αναμειγνύει και να ταιριάζει γονίδια από διαφορετικούς ιούς.

Μετά από κλινικές δοκιμές, το εμβόλιο που χρηματοδοτήθηκε από τον Gates εγκρίθηκε για χρήση έκτακτης ανάγκης από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας πέρυσι.

Από τον Μάρτιο του 2021, χορηγηθηκαν 265 εκατομμύρια δόσεις σε παιδιά σε 14 χώρες, κυρίως στην Αφρική, οι οποίες είτε είδαν τεκμηριωμένα κρούσματα πολιομυελίτιδας που προέρχονται από εμβόλια είτε βρίσκονται σε γειτονικές τοποθεσίες όπου καταγράφηκε αυτός ο τύπος πολιομυελίτιδας.

Για περισσότερα πάνω σε αυτό, διαβάστε τώρα το άρθρο Παραδέχθηκαν το φιάσκο: Εμβόλιο που χρηματοδοτεί ο Bill Gates επανέφερε την πολιομυελίτιδα στην Αφρική- Φόβοι για πανδημία

___________

ΠΗΓΗ >> https://newspunch.com/bill-gates-funds-new-vaccine-to-vaccinate-against-vaccine-derived-polio/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr