Home ΔΙΕΘΝΗ ALERT – Έρχονται ακόμη πιο αυστηρά λοκντάουν και μέτρα!!! Θα δοθεί απόλυτη εξουσία στον ΠΟΥ να κηρύσσει ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ «πανδημίες» στη επερχόμενη Παγκόσμια Συνέλευση για την Υγεία και θα απολεσθεί η κυριαρχία όλων των εθνών αν δεν ξεσηκωθούμε πρώτα!!!

ALERT – Έρχονται ακόμη πιο αυστηρά λοκντάουν και μέτρα!!! Θα δοθεί απόλυτη εξουσία στον ΠΟΥ να κηρύσσει ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ «πανδημίες» στη επερχόμενη Παγκόσμια Συνέλευση για την Υγεία και θα απολεσθεί η κυριαρχία όλων των εθνών αν δεν ξεσηκωθούμε πρώτα!!!

by _
0 comment 299 views
ALERT – Έχονται ακόμη πιο αυστηρά λοκντάουν και μέτρα!!! Θα δοθεί απόλυτη εξουσία στον ΠΟΥ να κηρύξει «πανδημίες» στη επερχόμενη Παγκόσμια Συνέλευση για την Υγεία και απολεσθεί η κυριαρχία όλων των εθνών αν δεν ξεσηκωθούμε πρώτα!!!
ALERT – Έχονται ακόμη πιο αυστηρά λοκντάουν και μέτρα!!! Θα δοθεί απόλυτη εξουσία στον ΠΟΥ να κηρύξει «πανδημίες» στη επερχόμενη Παγκόσμια Συνέλευση για την Υγεία και απολεσθεί η κυριαρχία όλων των εθνών αν δεν ξεσηκωθούμε πρώτα!!!

ALERT – Έρχονται ακόμη πιο αυστηρά λοκντάουν και μέτρα!!! Θα δοθεί απόλυτη εξουσία στον ΠΟΥ να κηρύσσει ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ «πανδημίες» στη επερχόμενη Παγκόσμια Συνέλευση για την Υγεία και θα απολεσθεί η κυριαρχία όλων των εθνών αν δεν ξεσηκωθούμε πρώτα!!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της…ΠΟΥ: Η μεγάλη απειλή για την εθνική κυριαρχία όλων των εθνών θα αποφασιστεί στις 22-28 Μαΐου στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας του ΠΟΥ

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει αναλάβει εξουσίες άνευ προηγουμένου καθιστώντας την de facto υγειονομική αρχή σε όλα τα έθνη του κόμου, και τώρα πρόκειται να επιβάλει πολιτικές που δεν έχουν καμία σχέση με την υγεία. Αντίθετα, η κλιματική αλλαγή θα γίνει ο νέος “μπαμπούλας” που χρησιμοποιείται για να δικαιολογήσει τον περαιτέρω περιορισμό των δικαιωμάτων και ελευθεριών παγκοσμίως..

Του Jim Hoft
Δημοσιεύθηκε 26 Απριλίου 2022 στις 8:15 π.μ


Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας επιχειρεί μια αρπαγή εξουσίας δημιουργώντας αθόρυβα μια ενιαία παγκοσμιοποιημένη απάντηση σε όλες τις μελλοντικές πανδημίες

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως από το LeoHohmann.com, τα αρπακτικά του βαθέως κράτους των ΗΠΑ και των δυτικών κυβερνήσεων αποφάσισαν ότι ο κόσμος χρειάζεται μια συγκεντρωτική αντιμετώπιση πανδημίας που ελέγχεται και διευθύνεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας των Ηνωμένων Εθνών μέσω μιας διεθνούς συνθήκης.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του ΠΟΥ, στις 30 Μαρτίου 2021, ανακοίνωσε μια «επείγουσα έκκληση για μια Διεθνή Συνθήκη Πανδημίας», δηλώνοντας ότι μια τέτοια συνθήκη χρειάζεται για να ενορχηστρώσει μια ενιαία παγκοσμιοποιημένη απάντηση στις πανδημίες. Και, «25 αρχηγοί κυβερνήσεων και διεθνείς ηγέτες» συγκεντρώθηκαν σε μια κοινή έκκληση για τον σχηματισμό της συνθήκης.

Μην ξεχνάτε ότι ο Yuval Noah Harari, ο επικεφαλής σύμβουλος του Klaus Schwab και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, δήλωσε ότι οι ελίτ της παγκοσμιοποιήσεως θα χρησιμοποιήσουν «κρίσεις» για να δημιουργήσουν παγκόσμια κυβέρνηση.

«Οι καταστροφές ανοίγουν την πόρτα» σε τεράστιες αλλαγές που διαφορετικά δεν θα δεχόταν ποτέ ο κόσμος, είπε ο Χαράρι.

Ακόμη πιο πιεστικό από την ίδια τη συνθήκη αυτή τη στιγμή, είναι κάτι στο οποίο σχεδόν κανείς δεν δίνει προσοχή στους πολιτικούς, θρησκευτικούς ή ΜΜΕ των ΗΠΑ, και αυτό περιλαμβάνει ένα σύνολο τροπολογιών που θα καθορίσουν τις παραμέτρους και θα καθορίσουν το πεδίο εφαρμογής της προτεινόμενης νέας παγκόσμιας συνθήκης για την υγεία. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει υποβάλει 13 τροπολογίες που θα ήθελε να συμπεριληφθούν στη συνθήκη και αυτές οι τροπολογίες θεωρούνται από πολλούς ως δολοφόνοι της εθνικής κυριαρχίας των εθνών .

Μια έκθεση του ΟΗΕ από τον Μάιο του 2021 ζητούσε περισσότερες εξουσίες για τον ΠΟΥ δηλώνοντας ότι, «Στην τρέχουσα μορφή του, ο ΠΟΥ δεν διαθέτει τέτοιες εξουσίες […] Για να προχωρήσει με τη συνθήκη, ο ΠΟΥ πρέπει επομένως να εξουσιοδοτηθεί — οικονομικά και πολιτικά .»

Ο ΠΟΥ θα φιλοξενήσει την ετήσια σύνοδό του, την 75η Παγκόσμια Συνέλευση για την Υγεία, 22-28 Μαΐου στη Γενεύη της Ελβετίας, στην οποία θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι από 192 χώρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνεδρίασης τα μέλη θα ψηφίσουν τις 13 τροπολογίες που θα παραδώσουν πρόσθετη κυριαρχία, έλεγχο και νομική εξουσία στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Ο ΠΟΥ, εάν εγκριθούν αυτές οι τροποποιήσεις, θα λάβει την εξουσία να κηρύξει διεθνή κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία, υπερισχύοντας των εθνικών κυβερνήσεων.

Κατά μία έννοια, αυτό συνέβη ήδη το 2020 και το 2021, όταν πολλά από τα πιο αυστηρά lockdown είχαν συμβουλευτεί από τον ΠΟΥ και τα περισσότερα έθνη συμμετείχαν σε αυτά. Αλλά αν εγκριθεί αυτή η συνθήκη, προσέξτε γιατί τα lockdown θα μπορούσαν να γίνουν ακόμη πιο άκαμπτα και πιο συχνά. Σκεφτείτε τις πιθανότητες για ένα «κλιματικό» lockdown.

Αυτό σημαίνει ότι τα έθνη θα παραιτηθούν από την κυριαρχία και τα δικαιώματά τους να ελέγχουν τη δική τους υγειονομική περίθαλψη, παραδίδοντας αυτή την εξουσία σε έναν διεθνή οργανισμό που συνδέεται με τα Ηνωμένα Έθνη και θα διοικείται από τυράννους όπως ο Δρ. Τέντρος.

Ο Τζέιμς Ρογκούσκι, ένας ερευνητής και ακτιβιστής που μελετά αυτές τις τροποποιήσεις, τις έχει αναφέρει ως «πυρκαγιά πέντε συναγερμών» που πρέπει να αντιμετωπιστούν γιατί, διαφορετικά, θα γίνουν μέρος του διεθνούς δικαίου.

Αυτοί οι κανονισμοί διέπουν τις δραστηριότητες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας του ΟΗΕ.

Λέει ότι ο πυρήνας αυτών των αλλαγών χρονολογείται στην Κίνα. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Στο βίντεο ο Roguski αναφέρει:

«Ό,τι κι αν πιστεύουμε ότι συνέβη στη Γουχάν το 2020, ο ΠΟΥ φαίνεται να έχει τη νοοτροπία ότι τίποτα από αυτά που ακολούθησαν δεν θα είχε συμβεί αν τους είχε δοθεί μόνο η εξουσία να κηρύξει μονομερώς κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να παρακάμψει την κινεζική αντιπολίτευση…. Λέμε ότι είναι έκτακτη ανάγκη. Θα τους κλείσουμε όλους. Εμείς παρεμβαίνουμε… Θέλουν να αρπάξουν την εξουσία. Αλλάζουν το άρθρο 12, παράγραφο 2 και ουσιαστικά εξαλείφει την κυριαρχία 192 εθνών για να αποφασίσουν εάν θα επιτρέψουν ή όχι σε έναν διεθνή οργανισμό να παρέμβει».

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Διεθνής Συνθήκη για την Πανδημία θα είναι πολύ πιο επεκτατική από αυτές τις τροπολογίες, αλλά αυτές οι τροπολογίες είναι πιο επείγουσες επειδή θα ψηφιστούν τον επόμενο μήνα.

Και κανένας πολιτικός των ΗΠΑ δεν μιλά για αυτό. Ούτε κάποιο σημαντικό μέσο ενημέρωσης αναφέρει σχετικά. Κανείς κληρικός ή ιερέας δεν ειδοποιεί κανέναν για αυτές τις μνημειώδεις, θα έλεγαν κάποιοι, βιβλικές αλλαγές.

Ο Roguski δημιούργησε τον ιστότοπο DontYouDare.info για να τεκμηριώσει την προσπάθεια δημιουργίας αυτής της ενιαίας παγκόσμιας συνθήκης υγείας. Τα ακόλουθα σημεία είναι η περίληψη του σχεδίου τροποποιήσεων της Συνθήκης:

Οι Διεθνείς Κανονισμοί Υγείας θα είναι νομικά δεσμευτικοί και θα υπερισχύουν του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν προτείνει τροποποιήσεις στους νομικά δεσμευτικούς Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας που θα ψηφισθούν στην επόμενη Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας από 22 Μαΐου έως 28 Μαΐου. ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Αυτές οι προτεινόμενες τροποποιήσεις θα εκχωρήσουν πρόσθετη κυριαρχία, έλεγχο και νομική εξουσία στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Αυτές οι τροποποιήσεις ΔΕΝ απαιτούν έγκριση από τα 2/3 της Γερουσίας των Ηνωμένων Πολιτειών. Εάν εγκριθούν (όπως υποβλήθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες) από την απλή πλειοψηφία των 194 χωρών-μελών των χωρών της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας), αυτές οι τροποποιήσεις θα τεθούν σε ισχύ ως διεθνές δίκαιο μόλις έξι μήνες αργότερα (Νοέμβριος 2022). Οι λεπτομέρειες αυτού δεν είναι πεντακάθαρες.

Δεν είναι γνωστό εάν οι τροπολογίες θα ψηφισθούν μεμονωμένα ή ως πλήρες πακέτο.

Οι τροποποιήσεις θα δώσουν στον γενικό διευθυντή του ΠΟΥ την εξουσία να κηρύξει μονομερώς κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος (PHEIC) ακόμη και για την αντίρρηση της χώρας να αντιμετωπίσει ένα ξέσπασμα ασθένειας.

Σύμφωνα με αλλαγές που έγιναν στους κανονισμούς των ΗΠΑ που δημοσιεύθηκαν μία ημέρα πριν από την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ (19 Ιανουαρίου 2017), ο ορισμός της «έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία» στις Ηνωμένες Πολιτείες περιλαμβάνει πλέον τη δήλωση PHEIC από τον ΠΟΥ.

Μονομερής δήλωση PHEIC (Κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος) από τον ΠΟΥ θα επιτρέψει την κήρυξη έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία από τον Υπουργό Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ.

Οι τροποποιήσεις που προτείνονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες θα δώσουν επίσης στον γενικό διευθυντή του ΠΟΥ τη νομική εξουσία να εκδίδει μονομερώς έναν «ενδιάμεσο συναγερμό για τη δημόσια υγεία (IPHA). Τα κριτήρια για την έκδοση IPHA είναι απλώς ότι «ο Γενικός Διευθυντής έχει καθορίσει ότι απαιτεί αυξημένη διεθνή ευαισθητοποίηση και μια πιθανή διεθνή απάντηση στη δημόσια υγεία».

Οι τροποποιήσεις θα δώσουν επίσης στους «περιφερειακούς διευθυντές» εντός του ΠΟΥ να έχουν τη νόμιμη εξουσία να κηρύξουν κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία περιφερειακού ενδιαφέροντος (PHERC).

Ο Kit Knightly, σε άρθρο του στο Off Guardian, θέτει επίσης το ζήτημα των χωρών που τιμωρούνται για «μη συμμόρφωση» με τη νέα παγκόσμια συνθήκη για την υγεία. Σύμφωνα με τα έγγραφα του ΠΟΥ:

«[Η Συνθήκη θα πρέπει να διαθέτει] ένα προσαρμόσιμο καθεστώς κινήτρων, [συμπεριλαμβανομένων] κυρώσεων όπως δημόσιες επιπλήξεις, οικονομικές κυρώσεις ή άρνηση παροχών».

Με άλλα λόγια, ο Knightly εξηγεί:

Εάν αναφέρετε «εγκαίρως κρούσματα ασθενειών», θα λάβετε «οικονομικούς πόρους» για να τα αντιμετωπίσετε.

Εάν δεν αναφέρετε κρούσματα ασθενειών ή δεν ακολουθήσετε τις οδηγίες του ΠΟΥ, θα χάσετε τη διεθνή βοήθεια και θα αντιμετωπίσετε εμπορικά εμπάργκο και κυρώσεις.

Όπως μας υπενθυμίζει ο Πάτρικ Γουντ, είχαν ήδη επιβληθεί σκληρές τιμωρίες κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid.

«Οι πρόεδροι του Μπουρούντι και της Τανζανίας απαγόρευσαν τον ΠΟΥ από τα σύνορά τους, αρνούμενοι να ακολουθήσουν την αφήγηση της πανδημίας: Και οι δύο πέθαναν απροσδόκητα μέσα σε μήνες και αντικαταστάθηκαν από προέδρους που ήταν υπέρ του ΠΟΥ», γράφει ο Γουντ. «Προφανώς, ο ΠΟΥ δεν ενδιαφέρεται για την παγκόσμια υγεία ή τη ζωή ή τον θάνατο οποιουδήποτε συγκεκριμένου πολίτη. Η προειδοποίηση έχει σταλεί στους εθνικούς ηγέτες: αποδεχτείτε τη συμφωνία μας ή θα σας εξαλείψουμε».

Αυτός είναι ένας πνευματικός πόλεμος και ζούμε σε μια εποχή που όλοι οι πολεμιστές της προσευχής πρέπει να εμπλακούν και να κληθούν στη μάχη. Προσευχηθείτε για να ανοίξουν τα μάτια των ανθρώπων και να συντριβούν όλες οι απάτες και οι αυταπάτες εν των ονόματι του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού…!!!

Για περισσότερα για αυτό το θέμα, διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Ιδού οι τρείς χώρες που απέρριψαν το θανατηφόρο εμβόλιο κορωνοϊού των οποίων οι προέδροι είναι πλέον…ΝΕΚΡΟΙ!!!

 

___________

Πηγή >> https://www.thegatewaypundit.com/2022/04/global-govt-alert-threat-national-sovereignty-set-go-may-22-28-world-health-assembly/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr