Home ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΙΤΕ τι είχει δημοσιεύσει πριν ακριβώς 30 χρόνια το περιοδικό των Ρότσιλντ “The Economist”: ”Αλλάζοντας τα γονίδια σου”

ΔΕΙΤΕ τι είχει δημοσιεύσει πριν ακριβώς 30 χρόνια το περιοδικό των Ρότσιλντ “The Economist”: ”Αλλάζοντας τα γονίδια σου”

by _
0 comment 373 views

ΔΕΙΤΕ τι είχει δημοσιεύσει πριν ακριβώς 30 χρόνια το περιοδικό των Ρότσιλντ “The Economist”: ”Αλλάζοντας τα γονίδια σου”…

Ένα εξώφυλλο..ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ, ιδίως δεδομένων των θανατηφόρων μπολιών για τον…ψευδο-κορωνοϊό που ἤλθαν 30 χρόνια μετά τη δημοσίευση του άρθρου…!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 23 Απριλ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Το μεγάλο περιοδικό των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ “The Economist” είχε βγάλει πριν από ΑΚΡΙΒΩΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ, στις 25 Απριλίου 1992, το εξής εξώφυλλο με τίτλο ”Αλλάζοντας τα γονίδια σου” (“Changing your genes”)….ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Σου λένε τι μέλλει γενέσθαι στον κόσμο….ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΒΕΙ, ακόμη και δεκαετίες πριν..!!! Αυτό σας το έχουμε αποκαλύψει εκατοντάδες φορές μέσα από τα πολλά και αποκαλυπτικά μας άρθρα για το μεγάλο θέμα περι του… Predictive Programming, του, δηλαδή, Προγνωστικού Προγραμματιμού που είναι ο τρόπος λειτουργίας της ελίτ όταν θέλουν να μας προαναγγείλουν -έστω και δια της πλαγίου οδού και μέσα από τα ΜΜΕ, τον τύπο, ταινίες του Χόλιγούντ, κτλ.– τα «ωραία» μελλούμενα που έχουν στα σκαριά για την ανθρωπότητα στο μέλλον.

Και η πρόβλεψις του συγκεκριμένου άρθρου εύρηκε την εκπλήρωσίν του το…2015 οπότε οι…ΡΟΤΣΙΛΝΤ είχαν βγάλει πατέντα  για μια «θεραπείας»…COVID-19!!! Και μιλάμε μάλιστα για μια εποχή κατά την οποίαν κανείς μα…ΚΑΝΕΙΣ δεν ήξερε τι πάει να πει «Κορωνοϊός» ή COVID-19…!!!

Διαβάστε και το άρθρο μας με τίτλο Βόμβα μεγατόνων: Είχαν βγάλει πατέντα για το σύστημα και μέθοδο δοκιμής για COVID-19 το…2015 οι… Ρότσιλντ!!! για περισσότερα.

Αλλάζοντας τα γονίδια σου…μιλάμε για ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ που τυχαίνουν να κάνουν τα θανατηφόρα μπόλια για τον ψευδο-κορωνοϊό στους λήπτες τους…ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Δείτε το…

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr