Home ΗΠΑ Εργοστάσια επεξεργασίας τροφίμων σε όλες τις ΗΠΑ πιάνουν φωτιά, τουλάχιστον 20 έχουν καταστραφεί, συμπεριλαμβανομένων δύο αυτήν την εβδομάδα από…αεροπορικά δυστυχήματα!!!

Εργοστάσια επεξεργασίας τροφίμων σε όλες τις ΗΠΑ πιάνουν φωτιά, τουλάχιστον 20 έχουν καταστραφεί, συμπεριλαμβανομένων δύο αυτήν την εβδομάδα από…αεροπορικά δυστυχήματα!!!

by _
0 comment 307 views

Ο Tucker Carlson του FOX News συζητά εργοστάσια επεξεργασίας τροφίμων σε όλη τη χώρα που πιάνουν φωτιά, τουλάχιστον 20 εργοστάσια έχουν καταστραφεί, συμπεριλαμβανομένων δύο αυτήν την εβδομάδα από…αεροπορικά δυστυχήματα!!!

Του Τζούλιαν Κόνραντσον (Julian Conradson) / Μετάφρασις του Ιωάννη Κουντούρη του GreekNewsOnDemand.com

Δημοσιεύθηκε 23 Απριλίου 2022 στις 7:00 π.μ


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Διαβάστε πρώτα το δικό μας άρθρο για αυτό το θέμα με τίτλο Πολλές πολύ μεγάλες μονάδες επεξεργασίας τροφίμων στις ΗΠΑ πυρπολήθηκαν/ανατινάχτηκαν τις τελευταίες ημέρες!!! Η Μεγάλη Επανεκκίνηση ΕΙΝ᾽ΕΔΩ!!!


Με το κόστος της ενέργειας να εκτοξεύεται στα ύψη και τον πληθωρισμό που έσπασε ρεκόρ, η κυβέρνηση Μπάιντεν βγήκε τον περασμένο μήνα και προειδοποίησε το κοινό για «ελλείψεις τροφίμων» που πλήττουν τις ΗΠΑ.

Φυσικά, όπως και με την «αύξηση των τιμών Πούτιν», κατηγορήθηκε ο πόλεμος στην Ουκρανία για την πρόκληση των ελλείψεων.

Ο ίδιος ο Μπάιντεν «εξωθήθη» ακόμη και από τους χειριστές του, προειδοποιώντας ότι οι ελλείψεις (σε τρόφιμα, κτλ.) στις ΗΠΑ δεν θα ήταν τίποτα λιγότερο από «πραγματικές».

Λοιπόν, κάτι περίεργο και ανησυχητικό συμβαίνει από τότε που η κυβέρνηση Μπάιντεν έκανε την δυσοίωνη πρόβλεψή της. Τον περασμένο μήνα, υπήρξε ένα μυστηριώδες κύμα καταστροφής που έπληξε την υποδομή επεξεργασίας τροφίμων των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα «πάνω από δώδεκα» εγκαταστάσεις παραγωγής τροφίμων να καταστραφούν ολοσχερώς ή να μην λειτουργούν.

Μόνο αυτή την εβδομάδα υπήρξαν ΔΥΟ – ναι δύο – ξεχωριστά περιστατικά όπου ένα αεροπλάνο συνετρίβη σε εργοστάσια επεξεργασίας τροφίμων, το ένα στο Αϊντάχο στις 13 Απριλίου και το άλλο στη Τζόρτζια στις 21, στο General Mills Processing Facility.

Εκτός από τα αεροπορικά δυστυχήματα, υπήρξαν πολλά άλλα περιστατικά αυτόν τον μήνα, όπως πολλές πυρκαγιές και μια ξαφνική έκρηξη λέβητα. Η χρονική στιγμή αυτής της σειράς καταστροφικών γεγονότων έχει πολλούς ανθρώπους να αναρωτιούνται τι στο καλό συμβαίνει;

Το Gateway Pundit εξήγησε αυτή τη σειρά γεγονότων την Παρασκευή.

Διαβάστε περισσότερα για αυτό στο άρθρο μας με τίτλο Πολλές πολύ μεγάλες μονάδες επεξεργασίας τροφίμων στις ΗΠΑ πυρπολήθηκαν/ανατινάχτηκαν τις τελευταίες ημέρες!!! Η Μεγάλη Επανεκκίνηση ΕΙΝ᾽ΕΔΩ!!!

Την Πέμπτη, ο Tucker Carlson έθεσε το θέμα στη νυχτερινή του εκπομπή με καλεσμένο τον Jason Rantz. Σύμφωνα με το ζευγάρι, είτε πρόκειται απλώς για σύμπτωση είτε όχι, υπήξαν αρκετά περιστατικά ομαδοποιημένα στενά μεταξύ τους όπου θα έπρεπε, τουλάχιστον, να εξεταστούν.

ξεκινώντας το κομμάτι της εκπομπής  του με τα έκτακτα νέα σχετικά με το αεροπορικό δυστύχημα στο General Mills Factory, ο Carlson παρέχει κάποιο υπόβαθρο για μερικά από τα δεκάδες περιστατικά που συνέβησαν τον περασμένο μήνα:

«Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Στις 14 Απριλίου ένα αεροπλάνο συνετρίβη στο Gemstate Processing στο Ανατολικό Αϊντάχο.

 

Τι συμβαίνει εδώ? Φωτιά φαίνεται να παίρνουν τα εργοστάσια επεξεργασίας τροφίμων σε όλη τη χώρα. Πριν από μερικές ημέρες, μια πυρκαγιά κατέστρεψε τα κεντρικά γραφεία της Azure Standard – ενός από τους μεγαλύτερους διανομείς βιολογικών τροφίμων στη χώρα. Στα τέλη του περασμένου μήνα, μια πυρκαγιά προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε μια εγκατάσταση συσκευασίας φρέσκων κρεμμυδιών στο Νότιο Τέξας. Στο Όρεγκον, ένα εργοστάσιο επεξεργασίας τσιπς πατάτας ανέφερε μια έκρηξη σε λέβητα που έστειλε τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο.

 

Έτσι, συμβαίνουν, φυσικά, τα βιομηχανικά ατυχήματα. Αλλά πρόκειται για πολλά βιομηχανικά ατυχήματα σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας τροφίμων την ίδια στιγμή που ο πρόεδρος μας προειδοποιεί για ελλείψεις τροφίμων. Είναι [οι μονάδες επεξεργασίας τροφίμων των ΗΠΑ] που χτυπιούνται από αεροπλάνα και παίρνουν φωτιά. Τι ακριβώς συμβαίνει εδώ;»

Ο Rantz, μια εξέχουσα συντηρητική φωνή και παρουσιαστής της επομπής “The Jason Rantz Show” ενός δημοφιλούς ραδιοφώνου του Σιάτλ, δεν μπορούσε πράγματι να εξηγήσει τη σειρά από ατυχή γεγονότα, αλλά επεσήμανε ότι η χρονική στιγμή όλων είναι «ύποπτη», τουλάχιστον.

Αυτές οι καταστροφές, σε μια εποχή που ήδη αντιμετωπίζουμε ῾ακρωτηριαστικά῾ ζητήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα και με τον πληθωρισμό, θα μπορούσαν να επιδεινωθούν πολύ γρήγορα και να γίνουν καταστροφικές, προειδοποίησε ο Rantz.

Σύμφωνα με τον Rantz:

«Όταν έχεις πάνω από δώδεκα εργοστάσια επεξεργασίας τροφίμων και αποθήκες που καταστρέφονται ή υπέστησαν σοβαρές ζημιές –μόλις τις τελευταίες εβδομάδες– σε μια εποχή που η προσφορά τροφίμων είναι ήδη ευάλωτη– είναι προφανώς ύποπτο και μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές ελλείψεις του φαγητού. Γι’ αυτό μερικοί άνθρωποι αναρωτιούνται… τι συμβαίνει;

«Μια στιγμή. Μπορώ να σας ζητήσω να κάνετε μια μικρή παύση εκεί; Θέλω απλώς να το ξεκαθαρίσω αυτό για να το καταλάβουν οι θεατές μας – έχουν, επιβεβαιωθεί, πάνω από δώδεκα ατυχήματα απενεργοποίησης σε εργοστάσια τροφίμων τον τελευταίο μήνα – πάνω από δώδεκα;» ρώτησε ο Κάρλσον.

Ο Rantz συνέχισε:

Οπωσδήποτε, και μιλάμε για μερικές πραγματικά σημαντικές εγκαταστάσεις τροφίμων – το Taylor Farms Facility στο Salinas της Καλιφόρνια καταστράφηκε ολοσχερώς από μια πυρκαγιά την περασμένη εβδομάδα. Είχαμε δύο μεγάλα εργοστάσια επεξεργασίας πατάτας στο Μπέλφαστ της πολιτείας Μέιν και στο Γουόρντεν της Ουάσιγκτον, που είχαν “εκσπλαχνιστεί” (“ξεκοιλιαστεί”) εντελώς, κάτι που συμβαίνει σε μια εποχή που έχουμε ήδη έλλειψη πατάτας παγκοσμίως.

 

Μιλούσατε για την προσφορά κρεμμυδιών σε εκείνο το Rio Fresh, αλλά δεν είναι μόνο εγκαταστάσεις αφροτικών προϊόντων. Τον περασμένο μήνα υπήρξε πυρκαγιά που κατέστρεψε ένα εργοστάσιο τροφίμων Nestle στο Jonesborough του Αρκάνσας – και αυτό επηρεάζει τις επωνυμίες κατεψυγμένων τροφίμων όπως τα Hot Pockets ή τα Stouffers, τα οποία μπορεί να αγοράσετε εάν δεν μπορείτε να προμηθευτείτε φρέσκα τρόφιμα από μια αποθήκη που μόλις εξερράγη.

 

…υπάρχει μια σημαντική ανησυχία, φυσικά, ότι αυτό θα επηρεάσει την αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων. Τώρα, για να γίνουμε σαφείς, το timing (χρονική στιμγή) είναι πολύ ύποπτο. Προφανώς είναι ανησυχητικό. Η αστυνομία λέει ότι αυτές οι πυρκαγιές οφείλονται σε ελαττωματικά προβλήματα εξοπλισμού, επομένως δεν λένε ότι αυτό έγινε σκόπιμα. Ούτως ή άλλως, θα έχει προφανώς σημαντικές επιπτώσεις [για] να παίρνουμε το φαγητό μας.

Δείτε τώρα την εκπομπή του κιου Tucker Carlson. Δείτε μετά και το δεύτερο βίντεο για μια πλήρη λίστα των καμμένων εργοστασίων…

Σχόλιο Β’ του GreekNewsOnDemand.com: Να σημειώσουμε ότι, μέχρι χώρα, έχουν καεί συνολικά…20 εργοστάσια επεξεργασίας τροφίων σε όλες τις ΗΠΑ τους τελευταίους 6 μήνες!!! Δείτε επίσης το ακόλουθο βίντεο…

________

ΠΗΓΗ >> https://www.thegatewaypundit.com/2022/04/ready-watch-biden-warns-food-shortages-food-processing-plants-across-country-seem-catching-fire-tucker-asks-going-dozen-factories-ha/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr