Home Greek News ΓΚΕΪ δεξί χέρι του Κλάους Σβάμπ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ: “Οι ιοί δεν είναι καν ζωντανοί οργανισμοί αλλά κομμάτια κωδικών”

ΓΚΕΪ δεξί χέρι του Κλάους Σβάμπ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ: “Οι ιοί δεν είναι καν ζωντανοί οργανισμοί αλλά κομμάτια κωδικών”

by _
0 comment 341 views

Δεξί χέρι του Κλάους Σβάμπ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ: “Οι ιοί δεν είναι καν ζωντανοί οργανισμοί αλλά κομμάτια κωδικών”

Grigoris Petrakos

Προσοχή, το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες!

O Harari, αυτό το τρελό τυπάκι που βλέπετε, είναι εκτός από συγγραφέας best seller βιβλίων που προκαλούν εμετό, το δεξί χέρι του Σουάμπ στο World Economic Forum. Βασικός σχεδιαστής της Μεγάλης Επανεκκίνησης και ρυθμιστής της ζωής μου και της ζωής σου.

Αν δείξετε σε κάποιον που δεν πιστεύει στις “συνωμοσιολογίες” αυτό το βίντεο και πάλι δεν καταλάβει τί γίνεται πλέον στον κόσμο, τότε σημαίνει ότι δεν θα καταλάβει ποτέ και μην σπαταλάτε άλλο σάλιο…

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr