Home Greek News Τραγωδία Πάτρα: Η σοκαριστική σύμπτωση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς με τα τρία παιδιά

Τραγωδία Πάτρα: Η σοκαριστική σύμπτωση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς με τα τρία παιδιά

by _
0 comment 131 views

Τραγωδία Πάτρα: Η σοκαριστική σύμπτωση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς με τα τρία παιδιά

April 2, 2022

Οι ανατριχιαστικές εξελίξεις και οι σοκαριστικές μαρτυρίες για την υπόθεση της Πάτρας διαδέχονται η μία την άλλη, φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας νέες συνταρακτικές λεπτομέρειες, οι οποίες αναμένεται να δώσουν σημαντική χείρα βοηθείας στο ξετύλιγμα του κουβαριού. Την ίδια στιγμή και θάνατος της 69χρονης σπιτονοικοκυράς προβληματίζει.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου επικοινώνησε με γνωστό ποινικολόγο πριν την απολογία της τη Δευτέρα.

Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σπιτονοικοκυρά του ζεύγους την οποία φέρεται να πρόσεχε η μητέρα έφυγε από τη ζωή ενώ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Πάτρας ημέρα Κυριακή.

 Τραγωδία Πάτρα: Η σοκαριστική σύμπτωση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς με τα τρία παιδιά

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το pelop.gr, στις 13/9/2020, η ηλικιωμένη κατέληξε και την επομένη, έγινε η κηδεία της στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πάτρας όπου και βρίσκεται ο τάφος της.

Υπενθυμίζεται ότι οι θάνατοι και των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου σημειώθηκαν κατά την διάρκεια Σαββατοκύριακου.

Ακόμα μία τραγική σύμπτωση σε αυτή την άνευ προηγουμένου υπόθεση από την Πάτρα που έχει συνταράξει ολόκληρη τη χώρα εδώ και δύο ολόκληρους μήνες.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια. Η υπόθεση προχωράει με γοργούς ρυθμούς και κάθε μέρα βγαίνουν στο φως νέα στοιχεία.

Στον αέρα της εκπομπής “Open Weekend” βγήκε σήμερα ο Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, ο οποίος μίλησε για τις νέες εξελίξεις.

Ο ίδιος αποκάλυψε και μια πληροφορία που έχει πως ο Μάνος είχε πουλήσει, ως πληρεξούσιος, ένα διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς τους αξίας 250.000 ευρώ.

Ο Γιώργος Αναστασόπουλος εξήγησε επίσης πως η συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου απέναντι στη σπιτονοικοκυρά τους ήταν εχθρική.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr