Home Greek News Ελληνοαμερικανός δισεκατομμυριούχος Τζον Κατσιματίδης: «Εξακολουθούμε να αγοράζουμε αργό πετρέλαιο από τον Πούτιν. Του στέλνουμε χρήματα κάθε μέρα. Μας λένε ψέματα»

Ελληνοαμερικανός δισεκατομμυριούχος Τζον Κατσιματίδης: «Εξακολουθούμε να αγοράζουμε αργό πετρέλαιο από τον Πούτιν. Του στέλνουμε χρήματα κάθε μέρα. Μας λένε ψέματα»

by _
0 comment 97 views

Ελληνοαμερικανός δισεκατομμυριούχος Τζον Κατσιματίδης: «Εξακολουθούμε να αγοράζουμε αργό πετρέλαιο από τον Πούτιν. Του στέλνουμε χρήματα κάθε μέρα. Μας λένε ψέματα»

Του Joe Hoft
Δημοσιεύθηκε 27 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:00


Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Τζον Κατσιματίδης αποκάλυψε στο FOX Business την Παρασκευή ότι υπό την κυβέρνηση Μπάιντεν «μας λένε ψέματα κάθε μέρα».

Το FOX Business αναφέρει:

Ο Τζον Κατσιματίδης, ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης και Διευθύνων Σύμβουλος της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Gristedes της Νέας Υόρκης, ο οποίος επίσης δραστηριοποιείται στον κλάδο του πετρελαίου, αντέδρασε στο γεγονός ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάιντεν εξακολουθεί να αγοράζει αργό πετρέλαιο από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Κατσιματίδης, ο οποίος είναι επίσης Διευθύνων Σύμβουλος της United Refining, είπε στο «Cavuto: Coast to Coast», την Παρασκευή ότι η Αμερική «εξαπατείται» και «μας λένε ψέματα».

«Εξακολουθούμε να αγοράζουμε αργό πετρέλαιο από τον Πούτιν. Του στέλνουμε χρήματα κάθε μέρα από τις Ηνωμένες Πολιτείες και πληρώνουμε για το αργό πετρέλαιο που πηγαίνει στο λιμάνι της Βοστώνης. Ξέρετε, μας λένε ψέματα. Μας κοροϊδεύουν.”



Ο Πρόεδρος Μπάιντεν δήλωσε την Πέμπτη ότι οι ΗΠΑ εργάζονται με άλλες χώρες για μια συντονισμένη απελευθέρωση πετρελαίου από τα παγκόσμια αποθέματα πετρελαίου τις επόμενες ημέρες σε μια προσπάθεια να μειωθούν τις αυξανόμενες τιμές της βενζίνης.

Ακολουθεί η συνέντευξή του στο FOX Business….

Όπως αναφέραμε και προειδοποίησε ο πρόεδρος Τραμπ, η Γερμανία εξαρτάται από το ρωσικό πετρέλαιο…



Η συμμορία Μπάιντεν κάνει τις ΗΠΑ να εξαρτώνται από το ρωσικό πετρέλαιο ενώ δεν είναι απαραίτητο.

________

ΠΗΓΗ >> https://www.thegatewaypundit.com/2022/02/still-buying-crude-oil-putin-wiring-money-every-day-american-billionaire-john-catsimatidis/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr