Home ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΙΤΕ: Ο Διευθυντής Κοινοτικής Ανάπτυξης του Meta-Facebook πιάστηκε σε επιχείρηση-«κεντρί» για παιδεραστία σε ξενοδοχείο

ΔΕΙΤΕ: Ο Διευθυντής Κοινοτικής Ανάπτυξης του Meta-Facebook πιάστηκε σε επιχείρηση-«κεντρί» για παιδεραστία σε ξενοδοχείο

by _
0 comment 334 views

ΔΕΙΤΕ: Ο Διευθυντής Κοινοτικής Ανάπτυξης του Meta-Facebook πιάστηκε σε επιχείρηση-«κεντρί» για παιδεραστία σε ξενοδοχείο

Του Τζόρνταν Κόνραντσον
Δημοσιεύθηκε 18 Φεβρουαρίου 2022 στις 7:20 π.μ


Διευθυντής Κοινοτικής Ανάπτυξης στο Meta/Facebook συνελήφθη σε επιχείρηση-«κεντρί» για παιδεραστία από ανεξάρτητους δημοσιογράφους.

Ο Andy Ngo αναφέρει:

Αποκλειστικό: Υψηλόβαθμο στέλεχος του Facebook φέρεται να πιάστηκε σε ερασιτεχνική επιχείρηση για παιδική σεξουαλική κακοποίηση.

Βίντεο ζωντανής ροής που δημοσιεύτηκε στο YouTube στις 16 Φεβρουαρίου από το “Predator Catchers Indianapolis” φέρεται να δείχνει τον υπεύθυνο ανάπτυξης της κοινότητας Meta/Facebook, Τζέρεν Άντριου Μάιλς (Jeren Andrew Miles), από το Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια, να πιάνεται σε επιχείχιση για παιδική σεξουαλική κακοποίηση στο Κολόμπους του Οχάιο.

Ο Μάιλς, 35 ετών, φέρεται να κοινοποίησε γραπτά μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε ένα άτομο που είπε ότι ήταν ένα 13χρονο αγόρι. Φέρεται ότι έκανε σχέδια για να συναντηθεί με το αγόρι στο ξενοδοχείο Le Meridien Columbus, όπου τον ανέκρινε η ομάδα «Predator Catchers».

Ο Μάιλς είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου για την ομάδα LGBTQ+, Equality California. Έκτοτε διέγραψε εντελώς τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο LinkedIn, το Twitter, το Instagram και το Facebook. Ο Μάιλς εργαζόταν στο παρελθόν ως Διευθυντής Κοινοτικών Υποθέσεων για τη Lyft, σύμφωνα με ένα αρχείο στο LinkedIn.



Ο Eric Schmutte, ο άνθρωπος που κατέγραψε τη ζωντανή ροή και το “Predator Catchers Indianapolis”, μου λένε ότι στέλνει όλα τα αρχεία καταγραφής συνομιλιών και τα στοιχεία στις αρχές επιβολής του νόμου στο Κολόμπους του Οχάιο και στο Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια, όπου υποτίθεται ότι ζει ο Μάιλς.

Οι σελίδες του Τζέρεν Μάιλς στο Facebook και στο Twitter διαγράφηκαν, αλλά το Facebook του έχει αρχειθετηθεί.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο από το Predator Catchers Indianapolis.

 

—————-

ΠΗΓΗ >> https://www.thegatewaypundit.com/2022/02/watch-meta-facebook-manager-community-development-staffer-caught-hotel-child-sex-sting-operation/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr