Home Greek News ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΣ

ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΣ

by _
0 comment 165 views

ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΣ


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι! Ρήση του ελληνικού λαού, που σημαίνει πως κάτι που οι ενδιαφερόμενοι το κρατούν μυστικό, ενώ είναι πλέον γνωστό στους πάντες!

Και ενδιαφερόμενος στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης! Και το μυστικό του, που είναι γνωστό στο Πανελλήνιο, αλλά και στο εξωτερικό, πως δεν τον θέλει κανείς! Ιδιαίτερα στον ελληνικό λαό, που ήδη του κάθεται στο στομάχι και δεν χωνεύεται με τίποτε!

Δεν χρειαζόταν λοιπόν να έλθει η EURACTIV για να μας πληροφορήσει, πως στην ΕΕ δεν εμπιστεύονται την κυβέρνηση Μητσοτάκη για να διαχειριστεί τον πακτωλό χρημάτων που θα εισρεύσουν στην ελληνική οικονομία μέχρι το 2026 από τα Ταμεία Ανάκαμψης της ΕΕ!

Από την στιγμή που στην ΕΕ πιστεύουν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη, των σκανδάλων, της ανεπάρκειας τιθάσευσης της έκρηξης των τιμών (τροφίμων, βενζίνης, πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης, φυσικού αερίου, τιμολογίων ΔΕΗ κλπ.), της ανεπάρκειας σημαντικών μεταρρυθμίσεων, που ήταν προεκλογικές δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού, αλλά και η παντελής αποτυχία της υγειονομικής κρίσης, είναι δέσμια ισχυρών πιέσεων και από τις οποίες δεν μπορεί να αποδεσμευθεί, επιχειρηματικών συμφερόντων του Τόπου! Συγκεκριμένων άνομων συμφερόντων, που τον “έκαναν” Πρωθυπουργό και για να τον “ξανακάνουν” θέλουν το πλούσιο αχαρτογράφητο μπαξίσι τους! Οι οποίοι ελέγχουν και τα Συστημικά ΜΜΕ, που παραπληροφορούν τον ελληνικό λαό και που δεν επιτρέπουν να ανοίξει η οικονομία σε ευρωπαϊκές και ξένες επενδύσεις!

Άραγε τα πήρε τα μηνύματά του και ο υπερφίαλος τηλεαστέρας και τηλεπωλητής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης;

Κυβέρνηση τεχνοκρατών στα σκαριά…

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%bc%ce%b9-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%83%cf%85%cf%81%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b4%ce%b9%ce%b1/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr