Home Κορωνοϊος ΜΕΓΑ ΒΟΜΒΑ: Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer παραδέχεται ότι το COVID-19 είναι ΨΕΥΤΟ-ΙΟΣ που δημιουργήθηκε σε…εργαστήριο!!!

ΜΕΓΑ ΒΟΜΒΑ: Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer παραδέχεται ότι το COVID-19 είναι ΨΕΥΤΟ-ΙΟΣ που δημιουργήθηκε σε…εργαστήριο!!!

by _
0 comment 245 views

ΜΕΓΑ ΒΟΜΒΑ: Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer παραδέχεται ότι το COVID-19 είναι ΨΕΥΤΟ-ΙΟΣ που δημιουργήθηκε σε εργαστήριο!!!

από τον Jamie White
13 Φεβρουαρίου 2022, 12:37 μ.μ


Ο ΙΔΙΟΣ Δ.Σ. της φαρμακευτικής εταιρείας που συγκάλυπτε τη σύνδεση της κυβέρνησης των ΗΠΑ με τις έρευνες κέρδους- λειτουργίας (ή  αυξημένης λειτουργικότητας, gain-of-function) στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν….

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπούρλα, παραδέχτηκε ότι η εταιρεία του κατασκεύασε τον SARS-CoV-2 στα εργαστήριά τους για την ανάπτυξη εμβολίων mRNA αντί για τη χρήση ενός φυσικού κορονοϊού.

Ο Bourla έκανε τα σχόλια κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο CNBC τον Δεκέμβριο του 2021, ενώ εξήγησε πώς η Pfizer ανασυνθέτει ένα εμβόλιο mRNA ειδικά για τη θεραπεία της ήπιας παραλλαγής Omicron του COVID.

«Τα δεδομένα που λάβαμε είναι δεδομένα που πήραν από αυτό που ονομάζουμε ψευδοϊό, επομένως δεν είναι ο πραγματικός ιός, είναι ένας ιός που έχουμε κατασκευάσει στα εργαστήριά μας και είναι πανομοιότυπος με τον ιό Omicron», είπε ο Μπουρλά.

Ένας «ψευδοϊός» όπως περιέγραψε ο Bourla είναι ένα ανασυνδυασμένο ιικό σωματίδιο που υπέστη επιστημονική επεξεργασία από διάφορους διαφορετικούς ιούς για να δημιουργηθεί ένας πιο παθογόνος ιός.

Με άλλα λόγια, ο Bourla παραδέχτηκε ότι η Pfizer διεξάγει έρευνες κέρδους-λειτουργίας (gain-of-function) για την επιδίωξη της δημιουργίας ενός εμβολίου Omicron.



Αυτή η επικίνδυνη διαδικασία είναι ακριβώς αυτό που ο Πρόεδρος της EcoHealth Alliance Peter Daszak το 2019 εξήγησε ότι οι συνάδελφοί του έκαναν στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν στην Κίνα με κορονοϊούς νυχτερίδων.

Οι παγκόσμιες κυβερνήσεις και οι παγκόσμιοι θεσμοί όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας μέχρι σήμερα εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι ο COVID-19 προήλθε από νυχτερίδες σε μια υγρή αγορά της Γουχάν παρά τα συντριπτικά δεδομένα που δείχνουν ότι το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν είναι η προέλευση του COVID-19.

Αυτό είναι πιθανόν επειδή οι βασικοί κορυφαίοι επιστήμονες των ΗΠΑ που συμμετείχαν σε αυτήν την έρευνα, όπως το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH), γνώριζαν ότι ο COVID-19 πιθανότατα προερχόταν από το εργαστήριο της Γουχάν, αλλά εργάστηκαν για να τον καλύψουν.

Η παραδοχή του Bourla αποτελεί απλώς κάλυψη για τη διαρροή του COVID-19 στο εργαστήριο της Γουχάν τώρα που τα στοιχεία έχουν γίνει αδιαμφισβήτητα ότι ο COVID-19 προήλθε από το εργαστήριο της Γουχάν ως αποτέλεσμα των επικίνδυνων ερευνών κέρδους-λειτουργίας που χρηματοδοτήθηκε από την EcoHealth Alliance και το NIH.

__________

ΠΗΓΗ >> https://www.infowars.com/posts/bombshell-pfizer-ceo-admits-covid-19-created-in-lab/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr