Home ΗΠΑ ΔΕΙΤΕ τι είδους ύπουλα μηνήματα μας πέταξαν κατά τη διάρκεια του Σούπερ Μπολ. Ο κόσμος γίνεται μια μεγάλη γειτονιά…5G!!! Συμμετοχή και ΕΛΛΗΝΩΝ σε αυτό;;;

ΔΕΙΤΕ τι είδους ύπουλα μηνήματα μας πέταξαν κατά τη διάρκεια του Σούπερ Μπολ. Ο κόσμος γίνεται μια μεγάλη γειτονιά…5G!!! Συμμετοχή και ΕΛΛΗΝΩΝ σε αυτό;;;

by _
0 comment 210 views

(Image credit: Jamie Squire/Ronald Martinez/Getty Images)

ΔΕΙΤΕ τι είδους ύπουλα μηνήματα μας πέταξαν κατά τη διάρκεια του Σούπερ Μπολ, ότι ο κόσμος μας γίνεται μια μεγάλη γειτονιά…5G!!!

Συμμετοχή και…ΕΛΛΗΝΩΝ σε αυτό;;;

Όταν οι «θεωρίες συνωμοσίας» γίνονται…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ και τούτο μάλιστα…ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 14 ΦΕΒ. 2022 | 11:03 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


ΔΕΙΤΕ τι είδους ύπουλα μηνήματα μας πέταξαν κατά τη διάρκεια του Σούπερ Μπολ (Super Bowl), που είναι το μεγαλύτερο τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς: ότι ο όλος ο κόσμος γίνεται μια μεγάλη γειτονιά…5G!!!

Το ύπουλο Superbowl 2022 Halftime Show (το σόου του ημίχρονου) σχεδιάστηκε για να δείξει πώς οι άνθρωποι θα γίνουν πλήρως αναγνώσιμοι, ελεγχόμενοι και προγραμματιζόμενοι σκλάβοι Android που θα ζουν σε έξυπνες γειτονιές και σπίτια 5G!!!

Πρώτα απ ‘όλα, για να καταλάβετε αυτό που θα σας πω, πρέπει να αποδεχτείτε ότι η μουσική των Μαύτων και το ραπ είναι μερικές από τις «μουσικές» χαμηλότερης συχνότητας.

Οι μαύροι ταυτόχρονα είναι οι ηγέτες του κόσμου στην soulful μουσική (μουστική της ψυχής) εδώ και χρόνια, Αλλά δυστυχώς αυτό έχει αλλάξει πλέον. Αντίθετα, οι γκάνγκστερ έχουν γίνει τα νέα πρότυπα προς μίμηση, και αυτό γίνεται βάσει σχεδίου πολύ ύπουλου.

Η μείωση της συχνότητας της μουσικής των Μαύρων γίνεται εδώ και μερικές δεκαετίες.

Αυτό που είναι διαφορετικό σε αυτό το σούπερ μπολ, είναι ότι έχουμε ένα στάδιο, το SoFi Stadium του Λος Άντζελες, που είναι συνδεδεμένο με το…5G. Θα ήθελα να σας παρουσιάσω… τον πανταχού παρόν πύργο 5G… ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΕΩΣ!!!…ΔΕΙΤΕ ΤΟ….



Ναι, ναι, ξέρω ότι το παρουσιάζουν ως ταμπέλα στην άλλη πλευρά που λέει “Tam’s”…. αλλά είναι πραγματικά συμβολικό για όλες τις συστοιχίες 5G που εμφανίζονται σε όλες τις γειτονιές των πόλεων 5G….!!!
Photo by Keith Birmingham/MediaNews Group/Pasadena Star-News via Getty Images
Τι είναι όμως το “Tam’s”;;; Tο Tam’s Burgers είναι μια γνωστή αλυσίδα εστιστορίων….ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ εδώ στη Νότια Καλιφόρνια!!! Εγώ, διαχρονικά, έχω φάει εκεί αμέτρητες φορές.
Δείτε τώρα μερικές φωτο. των μαγαζιών τους, όπως βρίσκεται σε όλη την Καλιφόρνια….


ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, αυτή η μεγάλη ταμπέλα στο Super Bowl που έγραφε επάνω “Tam’s” (που ανήκει σε ΕΛΛΗΝΕΣ) συμβολίζει ένα μεγάλο πύργο….5G που είναι σε ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ μπροστά στις μάζες στο Σούμερ Μπολ!!!

Το ήξεραν όμως οι Έλληνες ιδιοκτήτες των εστιατορίων “Tam’s” ότι τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ και ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΘΕΘΕΝ τα χρησομοποίησαν ΥΠΟΥΛΑ οι σκοτεινές δυνάμεις για να μας αναγγείλουν τον ερχομό της τυραννίας….5G στις γειτονίες μας και στον κόσμα μας γενικότερα;;; Ένα πράγμα όμως είναι σίγουρο, ότι, αυτοί οι Έλληνες προέβησαν πρώτα σε συμφωνία με τους διαχειριστές του Σούπερ Μπολ για τη διαφήμιση των μαγαζιών τους. Το ήξεραν όμως ότι αυτή η διαφήμιση θα μετατραπεί και σε μια «διαφήμιση» των…ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ, των…ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ;;;

Ουσιαστικά μας παρουσίασαν τη νέα πόλη 5G κατά τη διάρκεια του μεγάλου σόου του ημίχρονου (the half-time show), την οποία προσπάθησαν να μας πλασάρουν ως κάτι “ωραίο” και “μοντέρνο”. Έβγαλαν τις διασημότητες για να μας κάνουν να το πιστέψουμε, δηλαδή, υπήρχαν: νοσταλγική μουσική ραπ της δεκαετίας του ’90, κομψοί χορευτές, ράπερ, μια γειτονιά τρισδιάστατη, άτομα που προσποιούντο ότι ραπάρουν, μουσικά όργανα, ωραία αυτοκίνητα κ.λπ. Αυτό εμπρόκετο βασικά για τον όλο έλεγχο του μυαλού για να κάνουν τους ανθρώπους να κοιτάξουν πίσω στο παρελθόν αντί να ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ 5G!

Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι έπρεπε να υποβληθούν σε τρύπημα ή/και να υποβληθούν σε εξετάσεις και να φορέσουν μάσκες. Αυτό σημαίνει ότι εμβολιάστηκαν με ΑΙΘΕΝΙΟ ΟΞΕΙΔΙΟ, με άλλα λόγια, ΥΔΡΟΓΕΛΟ DARPA. Ελπίζω να ακούτε προσεκτικά εδώ. Το οξείδιο του αιθυλενίου, ή η υδρογέλη DARPA, είναι ένα ουσιαστικό μέρος του σχεδίου για τη δημιουργία ενός πλήρως αναγνώσιμου ελεγχόμενου και προσαρμόσιμου ανθρώπινου Android!



Ενώ, την ίδια στιγμή, όλες οι διασημότητες (Ματ Ντέιμον, Τζέι Ζι, Λεμπρόν Τζέιμς, Άντι Γκαρσία, Μάτζικ Τζόνσον κ.λπ) που παρευρέθηκαν στο Σούπερ Μπόλ ούτε εμβολιάστηκαν για να μπούν στο στάδο ούτε φορούσαν μάσκες! Δείτε τώρα τα σχετικά tweets…
Τώρα… Θέλω να σας δείξω τι συμβαίνει με το DARPA HYDROGEL ΣΤΟ ΣΩΜΑ. ΤΟ ΑΙΘΥΛΕΝΙΟ ΟΞΕΙΔΙΟ, ΥΔΡΟΓΕΛΗ DARPA, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΗ ΚΕΡΑΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ!!!

Συγκρίνετε τώρα την παραπάνω εικόνα με τα πλέγματα του δαπέδου του θεάματος του ημίχρονου του Σούπερ Μπολ….!!! Αυτό λέγεται η αλήθεια σε…ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ…!!!

Δείτε τώρα το χέρι του γνωστού ράπερ Dr. Dre που τραγούδησε κι αυτός και κατά τη διάρκεια του ίδιου θεάματος. Αυτό πρόκεται για διαφήμιση για το Σούπερ Μπόλ και μοίαζει κι αυτό για όλα αυτά τα πλέγμα…5G….!!!

Δείτε τώρα το…ΣΟΟΥ…!!!

Εδώ >> https://www.youtube.com/watch?v=qN7kAl80OUQ

__________

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr