Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ 300% αύξηση θανάτων ποδοσφαιριστών (docs)

300% αύξηση θανάτων ποδοσφαιριστών (docs)

by _
0 comment 164 views

300% αύξηση θανάτων ποδοσφαιριστών (docs)


Οι θάνατοι παγκοσμίως από καρδιαγγειακά επεισόδια σε επαγγελματικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες το 2021 ήταν 300% υψηλότεροι από τον μέσο όρο των 12 τελευταίων ετών.

Τα καρδιαγγειακά προβλήματα δεν είναι η μόνη βλάβη που προκαλούν τα γενετικά εμβόλια στον οργανισμό μας. Εξίσου επικίνδυνη, αν και όχι τόσο ευρέως δημοσιοποιημένη, είναι η υποβάθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος που προκαλούν, η οποία σκόπιμα παραποιείται ως μείωση της αποτελεσματικότητας των εμβολίων.

Μια έρευνα των διαθέσιμων στοιχείων δείχνει ότι οι παγκόσμιοι θάνατοι από καρδιαγγειακά επεισόδια σε επαγγελματικούς ποδοσφαιρικούς / ποδοσφαιρικούς αγώνες το 2021 ήταν 300% Υψηλότεροι από τον Μέσο ‘Ορο των 12 ετών, με τον αριθμό των θανάτων που συνέβησαν μόνο τον Δεκέμβριο του 2021 να ισούται με τον μέσο όρο της περιόδου 2009-2020.

Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζονται αναλυτικά 36 γνωστοί θάνατοι επαγγελματιών ποδοσφαιριστών που συνέβησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2021.

Σημείωση – στο τέλος αυτού του άρθρου έχει παρουσιαστεί μια γραπτή έκδοση αυτού του πίνακα που επιτρέπει την πρόσβαση στους συνδέσμους.

Περιορίσαμε τον πίνακα της wikipedia ώστε να περιλαμβάνει μόνο άνδρες επαγγελματίες ποδοσφαιριστές (άνω των 16 ετών) που ήταν μέλη ποδοσφαιρικού συλλόγου σε χώρες της FIFA, οι οποίοι πέθαναν από καρδιαγγειακό πρόβλημα κατά τη διάρκεια αγώνα (προπονητικού ή αγωνιστικού) ή κατέρρευσαν λόγω καρδιαγγειακού προβλήματος στον αγωνιστικό χώρο ή αμέσως μετά τον αγώνα και πέθαναν αργότερα (δεν ανάρρωσαν).



Αλλά βρήκαμε ακόμα 15 άλλους εκτός από τους 21 που αναφέρονται σήμερα (2022 Ιανουαρίου 12) –

  

Ο παρακάτω πίνακας δείχνει τον συνολικό αριθμό των καταγεγραμμένων θανάτων σε ποδοσφαιρικούς αγώνες της Fifa και των ανδρών που πέθαναν από καρδιαγγειακά προβλήματα σε ποδοσφαιρικούς αγώνες που συνέβησαν κάθε χρόνο από το 2009.

Τα στοιχεία του πίνακα προέρχονται από τα ακόλουθα –

https://goodsciencing.com/covid/71-athletes-suffer-cardiac-arrest-26-die-after-covid-shot/

http://www.dvdbeaver.com/health/why.htm

https://peckford42.wordpress.com/2021/12/04/revelation-2021-high-profile-soccer-figures-players-footballers-forcing-conversation-after-three-more-soccer-players-collapse-in-three-days/

https://stephenc.substack.com/p/5-fold-increase-in-sudden-cardiac

 

Επαγγελματίες ποδοσφαιριστές πέθαναν από καρδιαγγειακά προβλήματα κατά τη διάρκεια αγώνων (αγώνων ή προπόνησης) με 4 φορές (31/7,8) το μέσο ποσοστό θανάτων από καρδιαγγειακά από το 2009 έως το 2020.

Υπήρξαν περισσότεροι από 15 φορές περισσότεροι θάνατοι από καρδιακά και εγκεφαλικά το 2021 από ό,τι ήταν το 2020.



Υπήρχαν 3,5 φορές περισσότεροι θάνατοι τον Δεκέμβριο του 2021 από ό,τι στο σύνολο του 2020.

Υπήρξαν σχεδόν τόσοι θάνατοι τον Δεκέμβριο του 2021 (7) όσο ο ετήσιος μέσος όρος τα τελευταία 12 χρόνια (7,8 ετησίως).

Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι αθλητές έχουν πλέον 4 φορές περισσότερες πιθανότητες να υποστούν καρδιακή προσβολή. Σημαίνει ότι οι εμβολιασμένοι αθλητές έχουν κάπου 6 ή 7 φορές περισσότερες πιθανότητες να υποστούν καρδιακή προσβολή από τους ανεμβολίαστους αθλητές, επειδή μόνο τα δύο τρίτα περίπου των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών έχουν εμβολιαστεί, και αυτοί είναι που θα υποστούν το θάνατο και θα συμπληρώσουν τους αριθμούς.

Εάν δεν είστε ιδιαίτερα αθλητικοί, τότε ελπίζουμε ότι οι πιθανότητες να πάθετε καρδιακή προσβολή δεν έχουν αυξηθεί τόσο πολύ.

Αλλά αυτό είναι μόνο ένα μικρό μέρος των κακών ειδήσεων. Το πραγματικό πρόβλημα είναι το εξής…

Αυτό είναι μια ευθεία εκθετική αύξηση από τρίμηνο σε τρίμηνο. 



Οι θάνατοι από καρδιαγγειακά αγγεία στο ποδόσφαιρο διπλασιάζονται κάθε τρίμηνο. Έτσι, μέχρι το τέλος του 2022 θα έχουν αυξηθεί σε 320 ανά τρίμηνο (40, 80, 160, 320). Η συμβουλή που δίνεται στους ποδοσφαιριστές που καταρρέουν αλλά επιβιώνουν είναι να σταματήσουν κάθε έντονη δραστηριότητα για 3 μήνες. Αυτά τα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι όλοι οι αθλητές που έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να κάνουν το ίδιο πράγμα.

Όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και όλοι οι επαγγελματίες αθλητές έχουν λοιπόν δύο επιλογές. Είτε σταματήστε να κάνετε εμβόλια είτε σταματήστε να κάνετε αθλήματα. Εάν συνεχιστούν αυτοί οι εμβολιασμοί κινδυνεύουμε να γίνουμε μη αθλητικό είδος.

8,9 εκατομμύρια από τα 55,4 εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως το 2019 ήταν από καρδιακές παθήσεις. Αυτό είναι το 16% του συνόλου των θανάτων. Έτσι, αν οι θάνατοι από καρδιακές παθήσεις αυξάνονταν κατά 4 φορές σε όλες τις ηλικιακές ομάδες σε όλες τις κατηγορίες δραστηριότητας παγκοσμίως, τότε οι συνολικοί θάνατοι (υπερβάλλουσα θνησιμότητα) θα αυξάνονταν κατά 48%. Λοιπόν, είναι ενδιαφέρον ότι η ασφαλιστική εταιρεία ζωής OneAmerica διαπίστωσε ότι ο κίνδυνος θανάτου για τις ηλικίες 18-64 ετών το 4ο τρίμηνο είχε αυξηθεί κατά 40% πάνω από το ποσοστό 5 ετώνΚαι το ηλικιακό φάσμα των 18-64 ετών θα περιείχε όλους τους αθλητές φυσικά.

Τα στοιχεία της OneAmerica λένε ότι δεν είναι μόνο οι αθλητές που πέφτουν νεκροί από καρδιαγγειακή ανεπάρκεια (ή άλλες ανίατες καταστάσεις) σε 4 φορές μεγαλύτερο ποσοστό από το κανονικό λόγω αυτών των εμβολίων.



Ακόμα χειρότερα, μπορούμε να περιμένουμε ότι τα ποσοστά θνησιμότητας θα αυξηθούν εκθετικά τον επόμενο χρόνο, διπλασιάζοντας κάθε τρίμηνο. 

Όλοι έχουμε τον ίδιο καρδιακό μυ, αθλητές και “κοιλαράδες” του καναπέ. Απλώς οι πιο καθιστικοί άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν όλο τον καρδιακό τους μυ και έτσι δεν “πέφτουν σε τοίχο” και δεν καταρρέουν τόσο γρήγορα. Οι αθλητές καρδιακής άσκησης υψηλής έντασης είναι τα καναρίνια στο ανθρακωρυχείο σε σύγκριση με εμάς τους για εμάς τους “κοιλαράδες” του καναπέ.

Αυτό που συμβαίνει σε αυτούς πολύ γρήγορα θα συμβεί σε εμάς πιο αργά. Πεθαίνουν σήμερα με 400% του φυσιολογικού ρυθμού. Εμείς θα πεθάνουμε αύριο στο 400% του φυσιολογικού ρυθμού. Επειδή ο καρδιακός μυς δεν ανακάμπτει μετά από βλάβη. Αν ένα εμβόλιο σκοτώσει έναν αθλητή σε λίγους μήνες, σίγουρα θα σκοτώσει και έναν “κοιλαρά” του καναπέ σε λίγα τρίμηνα. Ειδικά αν ο εν λόγω “καναπεδάτος” συνεχίζει να πολτοποιεί τον εαυτό του με περισσότερα αναμνηστικά εμβόλια. 

Τα ΜΜΕ δεν μπορούν να κρύψουν το θάνατο ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα και ούτε μια διεφθαρμένη κυβερνητική στατιστική υπηρεσία μπορεί να τον αναστήσει. Αυτοί οι θάνατοι είναι το πιο ακριβές και ανοιχτό σύνολο δεδομένων που διαθέτουμε. Επομένως, θα πρέπει να τους δώσουμε πολύ μεγάλη προσοχή. Είναι ορατή η κορυφή του παγόβουνου της θνησιμότητας από εμβόλια. Οι αθλητές ζητούν όσα είναι δυνατόν να ζητήσουν από την καρδιά τους. Έτσι, η ημέρα που οι καρδιές τους δεν μπορούν να ανταποκριθούν έρχεται πολύ νωρίτερα σ’ αυτούς απ’ ό,τι σ’ εμάς. 

Αλλά τα εμβόλια συμπεριφέρονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σε όλους τους καρδιακούς μυς. Μολύνουν τα κύτταρα του καρδιακού μυός και τα μετατρέπουν σε εργοστάσια ακίδων πρωτεΐνης έχοντας προηγουμένως εκπαιδεύσει το ανοσοποιητικό μας σύστημα να σκοτώνει τις ακίδες πρωτεΐνες. Έτσι, τα φονικά μας Τ κύτταρα κάνουν αυτό που έχουν προγραμματιστεί να κάνουν από τα εμβόλια και σκοτώνουν κάθε εμβολιασμένο καρδιακό μυϊκό κύτταρο (αφού το αναγνωρίζουν ως εργοστάσιο παραγωγής ακίδων πρωτεΐνης). Έτσι, τα εμβόλια απλώς καταστρέφουν την ίδια μας την καρδιά. Στην πραγματικότητα καταστρέφουν κάθε κύτταρο που μολύνουν. Είναι ένα πραγματικό κυτταρικό δηλητήριο.

Το πρόσφατο έγγραφο της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας που δόθηκε σε ομιλία του Dr Steven Gundry στην Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία στη Βοστώνη στις 12-14 Νοεμβρίου διαπίστωσε ότι τα εμβόλια mRNA υπερδιπλασιάζουν τις 5ετείς πιθανότητες να πάθετε καρδιακή προσβολή, όπως μετράται με διάφορους φλεγμονώδεις δείκτες. To ΤheExpose κάλυψε αυτό στο άρθρο του για τους θανάτους ποδοσφαιριστών στις 8 Δεκεμβρίου. Αλλά αυτά τα δεδομένα είναι ήδη ξεπερασμένα αφού ο κίνδυνος καρδιακής προσβολής διπλασιάζεται κάθε τρίμηνο στους εμβολιασμένους που δηλώνουν αυτά τα αποτελέσματα της FIFA.

Αλλά τα καρδιαγγειακά προβλήματα δεν είναι η μόνη βλάβη που προκαλούν τα γενετικά εμβόλια στον οργανισμό μας. Εξίσου επικίνδυνη – αν και αρκετά όχι τόσο ευρέως δημοσιοποιημένη είναι η υποβάθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος που προκαλούν, η οποία σκόπιμα παραποιείται ως μείωση της αποτελεσματικότητας των εμβολίων.

Πηγή: THE EXPOSÉ

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr