Home ΗΠΑ H Tσέσλι Κριστ, πρώην «Μις ΗΠΑ», αυτοκτόνησε πηδώντας από κτήριο στο Μανχάταν

H Tσέσλι Κριστ, πρώην «Μις ΗΠΑ», αυτοκτόνησε πηδώντας από κτήριο στο Μανχάταν

by _
0 comment 98 views

Η Τσέσλι Κριστ την ημέρα του διαγωνισμού «Μις ΗΠΑ», τον Μάιο του 2019, όταν και κέρδισε τον τίτλο.(Jason Bean/The Reno Gazette-Joual via AP, File)

H Tσέσλι Κριστ, πρώην «Μις ΗΠΑ», αυτοκτόνησε πηδώντας από κτήριο στο Μανχάταν

31 Ιανουαρίου 2022

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Τσέσλι Κριστ (Cheslie Kryst), η νικήτρια του διαγωνισμού «Μις ΗΠΑ» για το 2019 και ανταποκρίτρια του προγράμματος ψυχαγωγικών ειδήσεων «Extra», πέθανε σε ηλικία 30 ετών.

Η Αστυνομία είπε ότι η Κριστ πήδηξε από μια πολυκατοικία στο Μανχάταν, την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η οικογένειά της επιβεβαίωσε τον θάνατό της με ανακοίνωση.

«Σε απόγνωση και μεγάλη θλίψη, μοιραζόμαστε τον θάνατο της αγαπημένης μας Τσέσλι. Το μεγάλο φως της ήταν αυτό που ενέπνευσε άλλους σε όλο τον κόσμο με την ομορφιά και τη δύναμή της», αναφερόταν στην ανακοίνωση της οικογένειας.

«Η Τσέσλι ενσάρκωσε την αγάπη και υπηρέτησε τους άλλους, είτε μέσω της δουλειάς της ως δικηγόρος που αγωνίζεται για την κοινωνική δικαιοσύνη, ως ‘Μις ΗΠΑ’ και ως οικοδέσποινα στο ‘Extra’. Αλλά το πιο σημαντικό, ως κόρη, αδερφή, φίλη, μέντορας και συνάδελφος – γνωρίζουμε ότι ο αντίκτυπός της θα συνεχιστεί», είπε η οικογένειά της.

H Kριστ, πρώην αθλήτρια του Division I και δικηγόρος της Βόρειας Καρολίνας, κέρδισε τον διαγωνισμό «Μις ΗΠΑ» τον Μάιο του 2019 και συμμετείχε στον διαγωνισμό «Μις Υφήλιος» εκείνη τη χρονιά.



Οταν στέφθηκε «Μις ΗΠΑ», σηματοδότησε κάτι περισσότερο από έναν προσωπικό θρίαμβο: σήμαινε ότι για πρώτη φορά, τρεις μαύρες γυναίκες ήταν οι βασίλισσες σε τρεις διαγωνισμούς: «Μις ΗΠΑ», η «Μις Έφηβη» και η «Μις Αμερική».

Σε μια δήλωση την Κυριακή, το εθνικό κοινοπρακτικό πρόγραμμα «Extra» περιέγραψε την Κριστ ως «όχι απλώς ένα ζωτικό μέρος της εκπομπής μας, ήταν ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειάς μας ‘Extra’ και άγγιξε ολόκληρο το προσωπικό. Τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια και τους φίλους της».

Επίσης, αναφέρθηκαν στον διαγωνισμό «Μις Υφήλιος» τον περασμένο μήνα, σχολιάζοντας ότι η Κριστ ήταν «ένα από τα πιο λαμπρά, ζεστά και ευγενικά άτομα που είχαμε ποτέ το προνόμιο να γνωρίσουμε. Ολόκληρη η κοινότητά μας θρηνεί την απώλειά της».



Το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας επαίνεσε την πρώην αθλήτρια, αποκαλώντας την «μια γυναίκα με πολλά ταλέντα». Η Kριστ κατείχε επίσης MBA από το Πανεπιστήμιο Wake Forest.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το σώμα της Κριστ βρέθηκε περίπου στις 7 το πρωί της Κυριακής μπροστά από το πολυώροφο κτίριο Orion, στη West 42nd Street, στο κέντρο του Μανχάταν.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr