Home ΚΟΣΜΟΣ Παραδοχή Μπουρλά: «Δύο δόσεις εμβολίου προσφέρουν πολύ περιορισμένη προστασία, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ». Να ΓΙΑΤΙ η ελληνική κυβέρνηση κάνει λόγο για…4η δόση…

Παραδοχή Μπουρλά: «Δύο δόσεις εμβολίου προσφέρουν πολύ περιορισμένη προστασία, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ». Να ΓΙΑΤΙ η ελληνική κυβέρνηση κάνει λόγο για…4η δόση…

by _
0 comment 180 views

Παραδοχή Μπουρλά: «Δύο δόσεις εμβολίου προσφέρουν πολύ περιορισμένη προστασία, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ». Να ΓΙΑΤΙ η ελληνική κυβέρνηση κάνει λόγο για…4η δόση…


Infowars.com: Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer παραδέχεται: «Δύο δόσεις εμβολίου προσφέρουν πολύ περιορισμένη προστασία ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ»

του Adan Salazar
11 Ιανουαρίου 2022, 12:14 μ.μ


Νέες παραδοχές, μια στροφή 180° σε σχέση με τις προηγούμενες δηλώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου πέρυσι, οι οποίες ανέφεραν ότι η πρώτη και η δεύτερη δόση εμβολίου ήταν «100% αποτελεσματικές».

«Τρεις δόσεις καλές, δύο δόσεις κακές!»….

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, παραδέχτηκε ότι έως και δύο δόσεις του πειραματικού εμβολίου mRNA της εταιρείας του δεν είναι πολύ αποτελεσματικές κατά του Covid-19, αν όχι καθόλου.

Ο πρόεδρος της φαρμακευτικής εταιρείας έκανε την εκπληκτική παραδοχή τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Yahoo Finance, όπου πρότεινε ότι χρειάζονται δύο δόσεις, συν μια πρόσθετη αναμνηστική δόση, για να έχουμε κάποια όψη προστασίας – ωστόσο, όχι έναντι της μόλυνσης.

«Δύο δόσεις του εμβολίου προσφέρουν πολύ περιορισμένη προστασία, εάν υπάρχει», είπε ο Μπουρλά όταν ρωτήθηκε για την ανάπτυξη ενός ενισχυτή για την συγκεκριμένη παραλλαγή του όμικρον.



«Τρεις δόσεις με αναμνηστική προσφέρουν εύλογη προστασία από νοσηλεία και θανάτους», πρόσθεσε ο Μπουρλά.

Ωστόσο, «Λιγότερη προστασία έναντι της μόλυνσης», παραδέχτηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος.

Οι νέες εισαγωγές είναι μια στροφή 180° από τις προηγούμενες δηλώσεις του Μπούρλα πέρυσι, ο οποίος ανέφερε την πρώτη και τη δεύτερη δόση του εμβολίου ως «100% αποτελεσματικές».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος δεν τολμούσε να διασκεδάσει την προοπτική ενός τέταρτου εμβολίου που θα παρέχει περισσότερη ή λιγότερη προστασία, παρά το γεγονός ότι χώρες όπως το Ισραήλ έχουν ήδη προχωρήσει και έχουν αναπτύξει ένα πρόγραμμα εμβολιασμού 4 δόσεων Covid.



Ο Bourla είπε ότι η Pfizer εργάζεται επί του παρόντος για την ανάπτυξη ενός εμβολίου Covid “1.1”, το οποίο υποτίθεται ότι θα καλύπτει το omicron και θα είναι έτοιμο τον Μάρτιο. αλλά αυτή τη στιγμή, η Pfizer μπορεί να έχει εξαντλήσει το καλοσώρισμά της με ένα κουρασμένο από τα εμβόλια κοινό.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr