Home Greek News Πείτε τώρα ένα “γεια” στο…«Deltacron». Ένα «πιθανό υβρίδιο» τών ψευτο-παραλλαγών Όμικριον και Δέλτα ανακαλύφθηκε στην…ΚΥΠΡΟ

Πείτε τώρα ένα “γεια” στο…«Deltacron». Ένα «πιθανό υβρίδιο» τών ψευτο-παραλλαγών Όμικριον και Δέλτα ανακαλύφθηκε στην…ΚΥΠΡΟ

by _
0 comment 108 views

Πείτε τώρα ένα “γεια” στο…«Deltacron». Ένα «πιθανό υβρίδιο» τών ψευτο-παραλλαγών Όμικριον και Δέλτα ανακαλύφθηκε στην…ΚΥΠΡΟ


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 09 Ιαν. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn


Δεν έχουν τελειωμό όλες αυτές οι ΨΕΥΤΟ-παραλλαγές του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού!!! Και τώρα εμπλέκουν ακόμη και την…ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ σε αυτήν την ΑΠΑΤΗ!!!….

Ορισμένοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι το…Deltacron, η τελευταία παραλλαγή-υβρίδιο του covid-19 που εμφανίστηκε στην…Κύπρο, είναι ένας ψευδής συναγερμός, λάθος συναγερμός. Δηλαδή,….ΕΛΕΟΣ!!!

Εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» σας έχουμε αποκαλύψει εδώ και ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ότι ο δήθεν »κορωνοϊός» είναι….ΜΟΥΦΑ, και ότι αυτός ο ψευτο-ιος θα χρησιμοποιείται σαν αφορμή όλος ο κόσμος να μπει κάτω από ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ «ΥΓΕΙΑΣ». ΤΙ…ΔΕΝ….ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;;;

Και αφού ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ιός», τότε…πειτε μου…ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ???

Διαβάστε επίσης τα παρακάτω άρθρα μας για περισσότερα πάνω σε αυτό….

«ΣΟΚ»: Οι μεγάλες φαρμακευτικές έλαβαν έγκριση χρήσης έκτακτης ανάγκης για τα εμβόλιά τους πριν από μερικές εβδομάδες για μια δήθεν «παραλλαγή» του COVID που ανακαλύφθηκε πριν από δύο μέρες!!!

Δείτε το πριν το ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ!!! – ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – CDC: Εξαλαίφθηκε από προσώπου γης από το 2004 ο…ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ (COVID-19)…

Σύμφωνα, λοιπόν, με «αναφορές» των αεί ΨΕΥΔΟΜΕΝΩΝ Μ.Μ.Ε., ένα υβρίδιο των παραλλαγών Delta και Omicron Covid φέρεται να ανακαλύφθηκε στην Κύπρο και έχουν ήδη καταγραφεί 25 «κρούσματα» του ιού.

Την Παρασκευή, ο καθηγητής Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου Λεόνδιος Κωστρίκης ονόμασε το νέο υβρίδιο «Deltacron» και προειδοποίησε ότι ο κόσμος «θα δει στο μέλλον εάν αυτό το στέλεχος είναι πιο παθολογικό ή πιο μεταδοτικό ή αν θα επικρατήσει» έναντι των σημερινών παραλλαγών.

Ωστόσο, οι επικριτές της ανακάλυψης ισχυρίζονται ότι πρόκειται απλώς για περίπτωση μόλυνσης.

Αναφέρει το RT: Είκοσι πέντε περιπτώσεις Deltacron καταγράφηκαν ήδη και αναφέρθηκαν στη βάση δεδομένων μεταλλάξεων του GISAID Covid-19. Ο Κωστρίκης, ωστόσο, είπε ότι το υβριδικό πιθανότατα θα το υπερισχύει η ήδη μαζικής κυκλοφορίας παραλλαγή Omicron.



Αν και ορισμένοι εξέφρασαν την ανησυχία τους για τις αναφορές μιας άλλης παραλλαγής, αρκετοί επιστήμονες απέρριψαν την ανακάλυψη ως μύθευμα των μέσων ενημέρωσης που έχει σαν σκοπό να «τρομοκρατήσει» τον κόσμο και ως λάθος συναγερμό.

«Οι κυπριακές αλληλουχίες «Deltacron» που αναφέρθηκαν από πολλά μεγάλα μέσα ενημέρωσης φαίνονται ξεκάθαρα επιμολυντικές», είπε ο ιολόγος Tom Peacock το Σάββατο, εξηγώντας ότι «δεν συγκεντρώνονται σε ένα φυλογενετικό δέντρο και έχουν ένα ολόκληρο αμπλικόνιο αλληλουχίας Artic primer του Omicron. σε μια κατά τα άλλα ραχοκοκαλιά της Delta».

___________

-Με πληροφορίες από >> https://newspunch.com/deltacron-a-possible-omicron-delta-variant-hybrid-discovered-in-cyprus/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr