Home Greek News ΩΠΑ!!!….ΣΩΠΑ!!! – Θετικός στον ΚΩΛΟνοϊό εντοπίστηκε ο….Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

ΩΠΑ!!!….ΣΩΠΑ!!! – Θετικός στον ΚΩΛΟνοϊό εντοπίστηκε ο….Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

by _
0 comment 136 views

Θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Συντάκτης: Newsroom

Δημοσιευση: 29-12-2021 • 18:49


Διαψεύδει η ΝΔ ότι έσπασε την καραντίνα και πήγε εκδρομή….

Θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε ο γιος του πρωθυπουργού Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου της ΝΔ.

Μάλιστα στην ανακοίνωσή τους κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ και κάνουν λόγο για «πόλεμο λάσπης από τρολ της αντιπολίτευσης» που υποστηρίζουν ότι ο γιος του πρωθυπουργού έσπασε την καραντίνα και πήγε εκδρομή.

92804191 41B9 4531 9460 0E89AD4ECAEA

Το δημοσίευμα πάντως που ήθελε τον γιο του Μητσοτάκη να πίνει καφέ με τον πατέρα του εχθές ημέρα Τρίτη, είναι από φιλοκυβερνητικό μέσο

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει, είτε φανερά είτε υπόγεια, χρησιμοποιώντας troll του διαδικτύου και φιλικά του μέσα και ιστοσελίδες, τον άθλιο πόλεμο λάσπης προσωπικά κατά του Πρωθυπουργού. Στην αρχή ήταν στο στόχαστρο μόνο ο ίδιος. Στη συνέχεια προστέθηκε και η σύζυγος του. Μετά ήρθε η σειρά των παιδιών του. Αυτή τη φορά τα ψέματα αφορούν τον γιό του Κωνσταντίνο, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και δήθεν πήγε εκδρομή, παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα.

Κι αυτό όταν από την πρώτη στιγμή της θετικής διάγνωσης μπήκε σε καραντίνα κι έμεινε στο δωμάτιό του, τηρώντας όλους τους προβλεπόμενους υγειονομικούς κανόνες, και φυσικά δεν πήγε καμία εκδρομή. Παράλληλα με το υβρεολόγιο στις επίσημες ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τα υπόγεια της Κουμουνδούρου κάνουν υπερωρίες στην παραγωγή λάσπης και fake news κι όλα αυτά με τις ευλογίες του κ. Τσίπρα φυσικά».

______________

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr