Home ΚΟΣΜΟΣ Μενεγάκη – “Άφωνο” άφησε το κοινό τα όσα είπε η Ιουλία Βελισσαράτου για τα “σκοτάδια” του Gates

Μενεγάκη – “Άφωνο” άφησε το κοινό τα όσα είπε η Ιουλία Βελισσαράτου για τα “σκοτάδια” του Gates

by _
0 comment 253 views

Μενεγάκη – “Άφωνο” άφησε το κοινό τα όσα είπε η Ιουλία Βελισσαράτου για τα “σκοτάδια” του Gates


Συγκλονίζουν οι πληροφορίες που μετέφερε στη σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη (10/12) η συντάκτρια διεθνούς ειδησεογραφίας σχετικά με τις αμφιλεγόμενες σχέσεις του Μπιλ Γκέιτς…

Παρόλο που είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει “ταΐσει” χιλιάδες φιλανθρωπικούς οργανισμούς, έδωσε ώθηση στην τεχνολογία και την επιστημονική πρόοδο, υπάρχει εκείνο το “σκοτεινό αρχείο” με το “έγγραφα” του παρελθόντος του.

Όπως αποκαλύπτει Βελισσαράτου, ο Γκέιτς, πατέρας τριών παιδιών, είχε παρενοχλήσει υφιστάμενες κοπέλες, “ήταν αδιόρθωτος γυναικάς, οργάνωνε οργιώδη πάρτυ με στρίπερ στο σπίτι του, παρενοχλούσε τις υφισταμένες του, έβγαζε τις ερωμένες του με την χρυσή του porsche” και συνεχίζει με τη τελευταία πληροφορία να έρχεται “ηλεκτροσόκ”, “να έχει επαφές με τον παιδόφιλο Τζέφρυ Επστάιν”!

Οι πληροφορίες, όπως διαβεβαιώνει η συντάκτρια στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, είναι βασισμένες από σπάνιες συνεντεύξεις και από μία από το cnn!

____________

ΠΗΓΗ >> https://voicenews.gr/menegaki-afono-afise-to-koino-ta-osa-eipe-i-ioulia-velissaratou-gia-ta-skotadia-tou-gates/?fbclid=IwAR1xvL87OYt-cWVJAmBysMafqDmQMCY4TbkHV8TattOuBZoK_6J3-16tk9s#

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr