Home ΚΟΣΜΟΣ Πρώην υπουργός της Δανίας οδηγείται στη φυλακή για 60 ημέρες για αντίθεση σε γάμους ανηλίκων. Γιατί Χαίρεται για αυτό ο….ΣΥΡΙΖΑ….

Πρώην υπουργός της Δανίας οδηγείται στη φυλακή για 60 ημέρες για αντίθεση σε γάμους ανηλίκων. Γιατί Χαίρεται για αυτό ο….ΣΥΡΙΖΑ….

by _
0 comment 118 views

Η σύγχρονη ηρωίδα Inger Støjberg: Μην τα βάζετε με τα παιδιά μας

Πρώην υπουργός της Δανίας οδηγείται στη φυλακή για 60 ημέρες για αντίθεση σε γάμους παιδιών (γάμους ανηλίκων)

Από τον Richard Abelson Δημοσιεύθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 10:40 π.μ


Στη Δανία, η νέα σοσιαλιστική κυβέρνηση συγκάλεσε δικαστήριο καγκουρό και καταδίκασε την πρώην υπουργό Ένταξης σε φυλάκιση 60 ημερών για την αντίθεσή της στους γάμους παιδιών (γάμοι ανηλίκων).

Η Støjberg ήταν υπεύθυνη για το μεταναστευτικό δίκαιο υπό την προηγούμενη φιλελεύθερη-συντηρητική κυβέρνηση από το 2015-2019 και κέρδισε διεθνή φήμη όταν έκανε διαφήμιση σε εφημερίδες της Μέσης Ανατολής, προειδοποιώντας να μην υποβάλει κανείς τους από εκεί αίτηση για άσυλο στη Δανία. (Εννοούσε τους λαθρο-πίθηκους)

Έκανε επίσης εκστρατεία κατά των γάμων παιδιών. Σε 23 περιπτώσεις, οι νύφες-παιδιά είχαν χωριστεί από τους βασανιστές τους.

«Είναι εντελώς απαράδεκτο να στεγάζονται νύφες-παιδιά με τους “συζύγους” τους σε κέντρα ασύλου της Δανίας», έγραψε η Støjberg τον Φεβρουάριο του 2016 στο Facebook. «Αυτό πρέπει να σταματήσει και θα ειδοποιήσω αμέσως τις δανικές αρχές μετανάστευσης».

Η Støjberg καταδικάστηκε τώρα από ένα ειδικό δικαστήριο που συστάθηκε από τη νέα «σοσιαλδημοκρατική» πλειοψηφία στο κοινοβούλιο, η οποία αποτελείται από τους μισούς πολιτικούς και τους μισούς δικαστές. Είναι μόλις η δεύτερη φορά που αυτό το αμφισβητήσιμο μέσο –μια κραυγαλέα πολιτικοποίηση του δικαστικού συστήματος– χρησιμοποιείται τα τελευταία 100 χρόνια.

«Μένω πολύ έκπληκτη, πρέπει να πω», είπε η Støjberg μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας. Αυτό κάνει την Støjberg τον πρώτο προστάτη παιδιών-πολιτικό κρατούμενο στην Ευρώπη. Οι λεγόμενες «ομάδες για τα ανθρώπινα δικαιώματα», όπως η Διεθνής Αμνηστία και το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων παραμένουν σιωπηλές.



Εκφράστε την υποστήριξή σας στην Inger Støjberg εδώ »» Express your support for Inger Støjberg here

____________

Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Σίγουρα η απόφαση για τη φυλάκιση αυτής της δίκαιας κυρίας κάνει ωρισμένους στην….ΕΛΛΑΔΑ να….ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ, όπως ο….ΣΥΡΙΖΑ που, επι του ημερών του Τσίπρα ως προθυπουργού της Ελλάδος, επέτρεψαν πετραιτέρω σε αυτό το ΚΑΚΟ να σπέρνεται ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ χάριν των συμφερόντων των ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ που διαμένουν εκεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ!!!
Διαβάστε επίσης τα παρακάτω για να καταλάβετε….

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ…!!! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ “ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ” ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΑΜΟΙ ΑΝΗΛΙΚΩΝ…!!!

Νομιμοποιεί τους γάμους ανηλίκων για τους πιστούς της Σαρία η Γερμανία! Χαίρεται κι ο Τσίπρας;;;

____________

ΠΗΓΗ >> https://www.thegatewaypundit.com/2021/12/not-bee-former-danish-minister-sent-prison-60-days-opposing-child-marriages/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr