Home Greek News Ο Λοβέρδος ένωσε Μητσοτάκη – Σαμαρά…

Ο Λοβέρδος ένωσε Μητσοτάκη – Σαμαρά…

by _
0 comment 157 views

Ο Λοβέρδος ένωσε Μητσοτάκη – Σαμαρά…


Ποιος δεν γνωρίζει, ότι ο “πόλεμος” Μητσοτάκη – Σαμαρά κρατάει δεκαετίες τώρα! Όταν όλοι γνωρίζουν πως ο Αντώνης Σαμαράς έριξε την κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το “βρώμικο” ΄93! Όταν η Ντόρα Μπακογιάννη “πριόνιζε” τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά επειδή της στέρησε την πρωθυπουργία και για την οποία την προόριζε ο  Κωνσταντίνος Μητσοτάκης!

Όταν σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς είναι απέναντι από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο απειλεί με πτώση της κυβέρνησής του, αν φέρει για ψήφιση στη Βουλή τα τρία Μνημόνια συνεργασίας με τα Σκόπια, όπου νομιμοποιείται απόλυτα η ενδοτική “Συμφωνία των Πρεσπών”!

Ωστόσο, οι εσωκομματικές διαδικασίες ανάδειξης αρχηγού στο ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, σήμαναν – πρόσκαιρη; – ανακωχή στα δυο “πολεμικά στρατόπεδα” της ΝΔ! Αφού εκλεκτός και των δυο ήταν ο Ανδρέας Λοβέρδος!…

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%ce%ba%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%bf-%cf%80%ce%b9%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%84%cf%81%ce%b9%cf%84%ce%b7%cf%83-7-%ce%b4%ce%b5%ce%ba%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%81%ce%b9/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr