Home ΗΠΑ “Τα εμβόλια για τον COVID-19 ΔΕΝ εμποδίζουν τη μετάδοση της νόσου” – Η απόφαση του δικαστή Doughty καταστρέφει τις εντολές Μπάιντεν!!!

“Τα εμβόλια για τον COVID-19 ΔΕΝ εμποδίζουν τη μετάδοση της νόσου” – Η απόφαση του δικαστή Doughty καταστρέφει τις εντολές Μπάιντεν!!!

by _
0 comment 196 views

“Τα εμβόλια για τον COVID-19 ΔΕΝ εμποδίζουν τη μετάδοση της νόσου” – Η απόφαση του δικαστή Doughty καταστρέφει τις εντολές του Μπάιντεν

Του Jim Hoft
Δημοσιεύθηκε 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:29


Διαβάστε πρώτα το πρώτο μας άρθρο πάνω σε αυτό με τίτλο ΕΚΤΑΚΤΟ: Ομοσπονδιακός δικαστής μπλοκάρει την εντολή εμβολίου του Μπάιντεν σε πανεθνικό επίπεδο στις ΗΠΑ – Προστατεύει τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας σε όλη την Αμερική για να ξέρετε περί τίνος πρόκειται…


Σύμφωνα με το μεγάλο, αμερικανικό σάιτ “The Gateway Pundit“….

Το Gateway Pundit είχε αναφέρει προηγουμένως ότι ο περιφερειακός δικαστής της Λουιζιάνα των ΗΠΑ, Terry Doughty, μπλόκαρε μια ομοσπονδιακή εντολή εμβολίου COVID-19 για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας την Τρίτη.

Η απόφαση του δικαστή Doughty ακολουθεί την απόφαση του περιφερειακού δικαστή του Μιζούρι των ΗΠΑ Μάθιου Σέλπ τη Δευτέρα που εμπόδισε τις εντολές σε 10 πολιτείες.

Ο δικαστής Doughty επεσήμανε όλες τις παράλογες και παράλογες αντιφάσεις στην εντολή. «Αν απαιτούνται αναμνηστικά εμβόλια έξι μήνες μετά τον «πλήρη εμβολιασμό», τότε πόσο καλά είναι τα εμβόλια για τον COVID-19 και γιατί είναι απαραίτητο να επιβληθούν;» λέει ο δικαστής Doughty στην απόφασή του.

Ο καταγγέλλων προσκόμισε αποδεικτικά στοιχεία με βάση τη δήλωση του Δρ Peter A. McCullough, «Τα εμβόλια COVID-19 δεν εμποδίζουν τη μετάδοση της νόσου μεταξύ των εμβολιασμένων ή μικτών εμβολιασμένων/μη εμβολιασμένων πληθυσμών – τα υποχρεωτικά εμβόλια COVID-19 για τα νοσοκομεία δεν αυξάνουν την ασφάλεια στους εργαζόμενους ή ασθενείς νοσοκομείων. Ο McCullough δήλωσε ότι η πρόσθετη θεραπεία με άλλα φάρμακα και συμπληρώματα είχε ως αποτέλεσμα τη μείωση κατά 85% των νοσηλειών και του θανάτου ατόμων υψηλού κινδύνου που παρουσιάζουν COVID-19».



Ο Δρ McCullough αποκάλυψε ότι τα τρέχοντα εμβόλια επίσης δεν καλύπτουν επαρκώς τις παραλλαγές Delta.

Το Gateway Pundit δημοσίευσε επίσης ένα άρθρο στο οποίο το New England Journal of Medicine εξηγεί πώς τα εμβόλια για τον COVID μπορεί να παραγάγουν πρωτεΐνες-ακίδες που μπορεί να οδηγήσουν σε μυοκαρδίτιδα και νευρολογικές ανησυχίες.

«Με άλλα λόγια, ακόμα κι αν είστε πλήρως εμβολιασμένοι, μπορεί να μολυνθείτε από τον ιό COVID-19», ανέφερε η απόφαση του δικαστή Doughty.

«Αν και το CMS ξόδεψε σελίδες και σελίδες προσπαθώντας να εξηγήσει την ανάγκη για υποχρεωτικά εμβόλια για τον COVID-19, όταν τα ποσοστά μόλυνσης και νοσηλείας πέφτουν, εκατομμύρια άνθρωποι μολύνθυκαν ήδη, αναπτύσσοντας κάποια μορφή φυσικής ανοσίας και όταν άτομα που εμβολιάστηκαν πλήρως εξακολουθούν να μολύνονται, τα υποχρεωτικά εμβόλια ως η μόνη μέθοδος πρόληψης δεν έχουν νόημα», συνέχισε η απόφαση.



Το Gateway Pundit ανέφερε προηγουμένως ότι η ομάδα ανταπόκρισης των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) δημοσίευσε μια μελέτη για το medRxiv – ένα έργο συνεργασίας που διευθύνεται από κοινού από το Cold Spring Harbor Laboratory, το Πανεπιστήμιο Yale και την BMJ, έναν παγκόσμιο πάροχο γνώσεων στον τομέα της υγείας – κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει σημαντική διαφορά στο δυναμικό μετάδοσης των εμβολιασμένων και των μη εμβολιασμένων ατόμων που έχουν μολυνθεί με την «παραλλαγή Δέλτα» του COVID-19 σε ομοσπονδιακή φυλακή κατά τη διάρκεια μιας εστίας μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου 2021.

Διαβάστε την απόφαση του δικαστηρίου εδώ:

The State of Louisiana, By and Through Its AG Jeff Landry, The State of Montana, Etc, Et Al v Becerra, Etc,… by Jim Hoft on Scribd

The State of Louisiana, By … by Jim Hoft

 

ΠΗΓΗ >> https://www.thegatewaypundit.com/2021/12/covid-19-vaccines-not-prevent-transmission-disease-judge-doughtys-ruling-destroys-bidens-vax-mandates/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr