Home ΗΠΑ ΕΚΤΑΚΤΟ – Τα δικαστήρια και ο OSHA αναστέλλουν την πρωτοβουλία Μπαϊντεν για την εντολή εμβολίου!!! – Η εντολή του 5ου Περιφεριακού Δικαστήριου για το εμβόλιο στο χώρο εργασίας θέτει «σοβαρά νομοθετικά και συνταγματικά ζητήματα».

ΕΚΤΑΚΤΟ – Τα δικαστήρια και ο OSHA αναστέλλουν την πρωτοβουλία Μπαϊντεν για την εντολή εμβολίου!!! – Η εντολή του 5ου Περιφεριακού Δικαστήριου για το εμβόλιο στο χώρο εργασίας θέτει «σοβαρά νομοθετικά και συνταγματικά ζητήματα».

by _
0 comment 170 views

Image Credit: Alex Wong/Getty Images

Ο OSHA αναστέλλει την πρωτοβουλία του Joe Biden για την Εντολή Εμβολίου

από τον Jamie White

17 Νοεμβρίου 2021, 11:54 π.μ


“Ο OSHA ανέστειλε δραστηριότητες που σχετίζονται με την εφαρμογή και την επιβολή του ETS (Προσωρινό Πρότυπο έκτακτης ανάγκης, Emergency Temporary Standard) εν αναμονή μελλοντικών εξελίξεων στηn δικαστική μάχη”, αναφέρει η υπηρεσία…

Έρχεται αφότου η εντολή του 5ου Περιφεριακού Δικαστήριου για το εμβόλιο στο χώρο εργασίας θέτει «σοβαρά νομοθετικά και συνταγματικά ζητήματα»…

Η Υπηρεσία Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία (OSHA) ανέστειλε όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με την εντολή του Τζο Μπάιντεν για το εμβόλιο στο χώρο εργασίας, εν αναμονή περαιτέρω δικαστικής επανεξέτασης.

Το 5ο Περιφεριακό Εφετέιο (Fifth Circuit of Appeal Court) ανέστειλε την οδηγία του OSHA για την εντολή για εμβόλια την περασμένη εβδομάδα, κρίνοντας ότι η υπηρεσία δεν δημιουργήθηκε για να «κάνει σαρωτικές ανακοινώσεις σε θέματα δημόσιας υγείας που επηρεάζουν κάθε μέλος της κοινωνίας με τον βαθύτερο τρόπο».

Ο OSHA ανακοίνωσε την Τετάρτη στον ιστότοπό του την αναστολή του προγράμματος εντολής εμβολίων του Μπάιντεν, ενώ υπερασπίστηκε την εξουσία του οργανισμού να το εφαρμόσει.



Στις 12 Νοεμβρίου 2021, το Εφετείο των ΗΠΑ ενέκρινε πρόταση για την αναστολή του προσωρινού προτύπου έκτακτης ανάγκης εμβολιασμού και δοκιμών COVID-19 του OSHA, που δημοσιεύθηκε στις 5 Νοεμβρίου 2021 (86 Fed. Reg. 61402) (“ETS ”). Το δικαστήριο διέταξε ότι ο OSHA «δεν θα λάβει μέτρα για την εφαρμογή ή την επιβολή» του ETS «μέχρι νέα δικαστική απόφαση». Ενώ ο OSHA παραμένει σίγουρος για την εξουσία του να προστατεύει τους εργαζομένους σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, ο OSHA ανέστειλε τις δραστηριότητες που σχετίζονται με την εφαρμογή και την επιβολή του ETS εν αναμονή των μελλοντικών εξελίξεων στη δικαστική μάχη.

Το 5ο Εφετείο εξήγησε στην απόφασή του την Παρασκευή ότι η προσπάθεια του OSHA να αστυνομεύσει την πολιτική υγείας των ΗΠΑ «παραβιάζει το καταστατικό από το οποίο αντλεί την εξουσία του και, πιθανώς, παραβιάζει τη συνταγματική δομή που προστατεύει τη συλλογική μας ελευθερία».

«Για παρόμοιους λόγους, η παραμονή είναι σταθερά προς το δημόσιο συμφέρον. Από την οικονομική αβεβαιότητα έως τις διαμάχες στο χώρο εργασίας, το απλό φάσμα της Εντολής έχει συμβάλει στην ανείπωτη οικονομική αναταραχή τους τελευταίους μήνες», δήλωσε το δικαστήριο.



Μετά την απόφαση, η κυβέρνηση Μπάιντεν υπέβαλε αίτημα την Τρίτη για ένα ομοσπονδιακό δικαστικό συμβούλιο αναθεώρησης για να συνενώσει τις περισσότερες από 30 πολιτειακές αγωγές κατά της εντολής εμβολίου του Μπάιντεν σε ένα μόνο δικαστήριο.

Το Εφετείο Έκτο Περιφερειακό Δικαστήριο με έδρα το Οχάιο επιλέχθηκε τυχαία, μέσω μιας κλήρωσης μπάλας του πινγκ πονγκ, για να αποφασίσει εάν θα σταματήσει οριστικά η εντολή εμβολιασμού στον χώρο εργασίας του Μπάιντεν.

Οι Πρόεδροι Ντόναλντ Τραμπ και Τζορτζ Μπους διόρισαν 11 από τους 16 δικαστές στο δικαστήριο.

Πηγή >> https://www.infowars.com/posts/osha-suspends-joe-bidens-vaccine-mandate-initiative/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr