Home Κορωνοϊος Δηλώσεις-ΣΟΚ Φάουτσι και Γκεϊτς: «Τελικά δεν “πιάνουν” τα εμβόλια για τον κορωνοϊό». ΚΟΡΩΔΕΥΨΑΝ όλο τον κόσμο και τώρα θρηνούμε ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ!!!

Δηλώσεις-ΣΟΚ Φάουτσι και Γκεϊτς: «Τελικά δεν “πιάνουν” τα εμβόλια για τον κορωνοϊό». ΚΟΡΩΔΕΥΨΑΝ όλο τον κόσμο και τώρα θρηνούμε ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ!!!

by _
0 comment 286 views

Photo by Bill Branson/NIH

Δηλώσεις-ΣΟΚ Φάουτσι και Γκεϊτς: «Τελικά δεν “πιάνουν” τα εμβόλια για τον κορωνοϊό». ΚΟΡΩΔΕΥΨΑΝ όλο τον κόσμο και τώρα θρηνούμε ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ!!!


Θα πρέπει να είναι πλέον σαφές ότι η ΨΕΥΤΟ-πανδημία δεν θα τελειώσει μέχρι να απομακρυνθεί ο ΜΕΓΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ Δρ Fauci.

Την Παρασκευή ο Δρ Φάουτσι είπε στο podcast των New York Times ότι τα εμβόλια δεν «έπιασαν» όπως διαφημίζονται και ότι οι Αμερικανοί βρίσκονται σε κίνδυνο λόγω της φθίνουσας ανοσίας τους.

Ως λύση για αυτό το πρόβλημα, ο Δρ Fauci προωθεί φυσικά περισσότερες…ΔΟΣΕΙΣ κάτι το οποίο δεν βγάζει νόημα, αφού είπε προηγουμένως πως, τελικά, τα εμβόλια ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ!!!

Πότε θα τελειώσει αυτή η απάτη;!

Το Yahoo.com ανέφερε:

Στις 12 Νοεμβρίου, ο σύμβουλος του Λευκού Οίκου για τον COVID Anthony Fauci, MD, πήγε στο podcast The Daily των New York Times για να συζητήσει την τρέχουσα κατάσταση του κορωνοϊού στις Η.Π.Α.

 

Σύμφωνα με τον Fauci, οι αξιωματούχοι αρχίζουν τώρα να βλέπουν κάποια μείωση της ανοσίας τόσο έναντι της μόλυνσης όσο και της νοσηλείας αρκετούς μήνες μετά τον αρχικό εμβολιασμό. Ο εμπειρογνώμονας μολυσματικών ασθενειών επεσήμανε τα εισερχόμενα δεδομένα από το Ισραήλ, τα οποία, όπως σημείωσε, τείνουν να είναι περίπου ενάμιση έως ενάμιση μήνα μπροστά από εμάς όσον αφορά την επιδημία.

 

«Βλέπουν μια εξασθένηση της ανοσίας όχι μόνο έναντι της μόλυνσης, αλλά και κατά της νοσηλείας και σε κάποιο βαθμό του θανάτου, που αρχίζει τώρα να αφορά όλες τις ηλικιακές ομάδες. Δεν είναι μόνο οι ηλικιωμένοι», είπε ο Fauci. «Μειώνεται σε σημείο που βλέπεις όλο και περισσότερους ανθρώπους να παθαίνουν πρωτοφανείς λοιμώξεις και όλο και περισσότεροι από αυτούς που παθαίνουν πρωτοφανείς λοιμώξεις καταλήγουν στο νοσοκομείο».

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη, ο ΆΛΛΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ Μπιλ Γκεϊτς ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ τα ίδια, όπως ο Φάουτσι, λέγοντας τα εξής….

Δεν είχαμε εμβόλια [κορωνοϊού] που εμπόδιζαν τη μετάδοση. Πήραμε εμβόλια που σας βοήθησαν με την υγεία σας, αλλά μείωσαν ελαφρώς τις μεταδόσεις. Πρέπει να βρούμε έναν νέο τρόπο για να φτιάνουμε τα εμβόλια.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την αρχή του και μετά…

Όπως καταλαβαίνετε, ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ έχει πέσει έρμαιο της απάτης αυτών των δύο καθαρμάτων που άφησαν τόσο κόσμο να ΠΕΘΑΝΕΙ από αυτά τα μπόλια γνωρίζοντας πάρα πολύ καλά πως το ΜΟΝΟ που προσφέρουν είναι μιζέρα και….ΘΑΝΑΤΟ!!!

Και όπως γράψαμε στο σημερινό μας άρθρο με τίτλο Νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Φλέμινγκ: “”Ολοι στο νοσοκομείο είναι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ. Τσάμπα κάνουν το εμβόλιο”, υπάρχουν τώρα ΕΛΛΗΝΕΣ υγειονομικοί που ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ, λέγοντας, δηλαδή ότι το μπόλι το κάνουν….ΤΣΑΜΠΑ ο κόσμος στην Ελλάδα!!!

Διαβάστε το εδώ >> https://greeknewsondemand.com/2021/11/15/%ce%bd%ce%bf%cf%83%ce%b7%ce

_______

-με πληροφορίες από »» https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/dr-fauci-admits-vaccines-not-work-advertised-vaccinated-great-danger-today/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr