Home ΗΠΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ: Η Επιτροπή Πληροφοριών της Βουλής ζητά τη σύλληψη του Δρ Fauci

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ: Η Επιτροπή Πληροφοριών της Βουλής ζητά τη σύλληψη του Δρ Fauci

by _
0 comment 133 views
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ: Η Επιτροπή Πληροφοριών της Βουλής ζητά τη σύλληψη του Δρ Fauci
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ: Η Επιτροπή Πληροφοριών της Βουλής ζητά τη σύλληψη του Δρ Fauci

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ: Η Επιτροπή Πληροφοριών της Βουλής ζητά τη σύλληψη του Δρ Fauci

27 Οκτωβρίου 2021 Sean Adl-Tabatabai


Το υψηλόβαθμο μέλος της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο εκπρόσωπος Devin Nunes (Ρεπουμπλικανός από την Καλιφόρνια), ζήτησε την άμεση σύλληψη και δίωξη του Δρ. Anthony Fauci.

Ο κ. Nunes εντάσσεται σε έναν αυξανόμενο κατάλογο μελών του Κογκρέσου που ζητούν να προσαχθεί ο Fauci στη δικαιοσύνη για τη διάπραξη εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

Τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) παραδέχτηκαν επιτέλους ότι χρηματοδοτούν τις αμφιλεγόμενες έρευνες για τους ιούς που λέγεται κέρδος λειτουργίας (gain-of-function) στη Γουχάν της Κίνας.

Το Naturalnews.com αναφέρει: Ο Fauci έχει επανειλημμένα αρνηθεί τη συμμετοχή του σε έρευνες κέρδους λειτουργίας, λέγοντας ψέματα στο Κογκρέσο πολλές φορές κατά τη διάρκεια ένορκων καταθέσεων. Όταν ο Fauci εμφανίστηκε ενώπιον της Γερουσίας των ΗΠΑ, ο γερουσιαστής Rand Paul (Ράντ Ρολ) παρείχε λεπτομερή στοιχεία σχετικά με την επικίνδυνη γκάμα ερευνών κέρδους λειτουργίας του Fauci. Ο Δρ. Πολ ρώτησε τον Δρ Fauci για τις αμφιλεγόμενες έρευνες, κρατώντας τον υπόλογον. Ο Fauci αρνήθηκε επανειλημμένα τους ισχυρισμούς, καθώς προσπάθησε να καλύψει τον ηγετικό του ρόλο στις έρευνες για τα βιοόπλα. Ο Fauci διέπραξε ψευδορκία, ενώ αρνήθηκε την ίδια την ουσία των ερευνών που διεξήγε.

Για αυτόν τον λόγο, «θα πρέπει να διωχθεί εδώ [στη Γερουσία]», είπε ο βουλευτής Devin Nunes στο Fox News. «Εάν ειδοποιήθηκε, η επιτροπή μας έκανε μια έρευνα ενός έτους… [Ο Φάουτσι] είπε ότι αυτό [έρευνες κέρδους λειτουργίας] δεν συνέβη και αυτό απλά δεν είναι αλήθεια», δήλωσε ο Νούνες.

Περισσότερα ΕΔΩ > https://newspunch.com/its-happening-house-intelligence-committee-calls-for-the-arrest-of-dr-fauci/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr