Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Θές να παίξεις Τένις εμβολιάσου ! – Απαραίτητο το πιστοποιητικό εμβολιασμού για συμμετοχή στο Αυστραλιανό Open

Θές να παίξεις Τένις εμβολιάσου ! – Απαραίτητο το πιστοποιητικό εμβολιασμού για συμμετοχή στο Αυστραλιανό Open

by _
0 comment 160 views

Θές να παίξεις Τένις εμβολιάσου ! – Απαραίτητο το πιστοποιητικό εμβολιασμού για συμμετοχή στο Αυστραλιανό Open

Τώρα χρησιμοποιούν και τον αθλητισμό στην εκβιαστική – εμβολιαστική τους καμπάνια


Θες να παίξεις τένις εμβολιάσου ! Αυτό αποφασίστηκε από τους διοργανωτές του Αυστραλιανού open.

Επιβεβαιώθηκε από τις αρχές της Αυστραλίας ότι θα είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τους τενίστες που θα λάβουν μέρος στο Grand Slam που θα φιλοξενηθεί στη χώρα 17-30 Ιανουαρίου.

Υπολογίζεται πως πάνω από το 60% των τενιστών είναι εμβολιασμένοι, ωστόσο υπάρχουν αμφιβολίες για ορισμένα από τα κορυφαία ονόματα, όπως του Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος, νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, φέρεται να είναι αρνητικός στο να εμβολιαστεί. Ανάλογη στάση κρατούσαν μέχρι πρότινος και οι Ντανιίλ Μεντβέντεφ (No 2) και Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο 4).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο 3) είχε δηλώσει πρόσφατα πως δεν έχει εμβολιαστεί εκφράζοντας αντιρρήσεις, ωστόσο λίγες μέρες μετά ανέφερε πως θα εμβολιαστεί εντός του 2021, προκειμένου να μη στερηθεί κάποιες δραστηριότητες που απαγορεύονται για μη εμβολιασμένους.

Να δούμε λοιπόν πως θα αντιδράσουν τα κορυφαία ονόματα που προαναφέραμε και τι θα κάνει και ο δικός μας Στέφανος Τσιτσιπάς αφού πλέον η εμβολιαστική υστερία και αυτοί που την προωθούν χρησιμοποιούν και τον αθλητισμό προκειμένου να εκβιάσουν τους αθλητές.



Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσφατα είχαμε γράψει για την περίπτωση  Γάλλου τενίστα νούμερο 70 της παγκόσμιας κατάταξης που αχρηστεύθηκε μετά τον εμβολιασμό του ενώ μόλις χθες γράφαμε για την περίπτωση του NBAer Β. Goodwin του οποίου η καριέρα καταστράφηκε μετά το εμβόλιο αλλά η αμερικάνικη ομοσπονδία του ζήτησε να μη μιλήσει για την εμπειρία του…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr