Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ Μάικλ Τζόρνταν στη ατζέντα της ΝΤΠ – Προτρέπει τους παίχτες και τους φίλαθλους του ΝΒΑ να κάνουν το θανατηφόρο μπόλι!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ Μάικλ Τζόρνταν στη ατζέντα της ΝΤΠ – Προτρέπει τους παίχτες και τους φίλαθλους του ΝΒΑ να κάνουν το θανατηφόρο μπόλι!!!

by _
0 comment 177 views

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΛΥΕΙΨΙΜΟ Μάικλ Τζόρνταν στη ατζέντα της…ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ – Προτρέπει τους παίχτες και τους φίλαθλους του ΝΒΑ να κάνουν το θανατηφόρο μπόλι!!!

ΥΠΕΡ των…ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ της Λίγκας τοποθετείται ο θρύλος του NBA!!!

ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ τόσο το NBA όσο και…ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ εδώ που τα λέμε!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 13 Οκτ. 2021, 10:10, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Σύμφωνα με το RT.com

«Πιστεύω ακράδαντα στην επιστήμη»: Ο θρύλος του ΝΒΑ Μάικλ Τζόρνταν διχάζει τους οπαδούς χαιρετώντας τα εμβόλια, λέγοντας στο κοινό να «ενδώσει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο μέγας θρύλος του μπάσκετ Μάικλ Τζόρνταν διχάζει τους φιλάθλους μιλώντας ανοικτά για τα πρωτόκολλα του ΝΒΑ για τον Covid, υποστηρίζοντας τη Λίγκα για τους εμβολιασμούς, ενώ δηλώνει «πιστεύω ακράδαντα στην επιστήμη».

Ο έξι φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ είναι αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές όνομα που μίλησε για το αμφιλεγόμενο ζήτημα, περιγράφοντας τον εαυτό του ότι βρίσκεται σταθερά πίσω από τα πολυσυζητημένα πρωτόκολλα που έχουν δει κορυφαίους σταρ, συμπεριλαμβανομένου του Andrew Wiggins των Golden State Warriors να ισχυρίζονται ότι αισθάνονταν αναγκασμένοι να εμβολιαστούν.

Ερωτηθείς αν ανησυχεί καθόλου για τα πρωτόκολλα της Λίγκας, ο Τζόρνταν απάντησε: “Καθόλου. Καθόλου”.

“Είμαι εντελώς ενωμένος με τη Λίγκα”, πρόσθεσε ο θρύλος του Hall-of-Fame και του θρύλου των Chicago Bulls.

“Και νομίζω ότι όλοι μιλάνε πλέον για τους εμβολιασμούς. Ξέρετε, είμαι πιστός της επιστήμης και θα μείνω σε αυτό.

“Ας ελπίσουμε ότι όλοι θα τηρήσουν ό, τι θέτουν οι κανόνες στη Λίγκα. Νομίζω ότι μόλις πειστούν όλοι, θα είμαστε εντάξει”.

Τα σχόλια του Τζόρνταν έρχονται καθώς ο Κάιρι Ίρβινγκ των Μπρίκλιν Νετς φαίνεται ότι θα απουσιάσει σε εντός έδρας παιχνίδια επειδή δεν είναι εμβολιασμένος.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr