Home ΣΤΡΑΤΟΣ / ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ / ΕΥΠ Συνελήφθη αρνητής-αντιεμβολιαστής…ΗΡΩΑΣ και υπαξιωματικός του Ελληνικού Στρατού στα σύνορα με τα Σκόπια!!!

Συνελήφθη αρνητής-αντιεμβολιαστής…ΗΡΩΑΣ και υπαξιωματικός του Ελληνικού Στρατού στα σύνορα με τα Σκόπια!!!

by _
0 comment 156 views

Συνελήφθη αρνητής-αντιεμβολιαστής…ΗΡΩΑΣ και υπαξιωματικός του Ελληνικού Στρατού στα σύνορα με τα Σκόπια!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 11 Οκτ. 2021, 17:30, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ο υπαξιωματικός, με έντονη δράση κατα των εμβολιασμών καθως οι δηλώσεις του εδώ και καιρο κάνουν τον γύρο του διαδικτυου και αποτελούν σημείο τριβής στα social media επέστρεφε στην Ελλάδα, πιθανότατα απο την Σερβία απο οπου κατάγεται και η σύζυγος του, μέσω των Σκοπίων.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στο ζευγάρι για παραβίαση των υγειονομικών πρωτόκολλων κατά την είσοδο τους από τα Σκόπια στην Ελλάδα, καθως ο αρχιλοχίας και η Σέρβα σύζυγός του, δεν είχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης αλλά ούτε και αρνητικό rapid test.

Οταν αρνήθηκαν να υποβληθούν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε rapid test, συνελήφθησαν και τους επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Ο 41χρονος που υπηρετεί σε μονάδα στο Λιτόχωρο έχει απασχολήσει σύμφωνα με την αστυνομία και πάλι τις αρχές για παρόμοια αδικήματα ενω ο Στρατιωτικός Εισαγγελέας ζήτησε να οδηγηθεί ενώπιον του, ενώ η γυναίκα του αφέθηκε ελεύθερη.



Καλούμε τον Ελληνικό Λαό να δείξει τη συμπαράστασή του προς αυτόν και την οικογένειά του απέναντι στην τυραννική και προδοτική κυβέρνηση Μητσοτάκη που συνεχίζει να παραβιάζει τόσο το Ελληνικόν Σύνταγμα όσο και το Διεθνές Δίκαιον συμμετέχοντας σε αυτήν την υπερ-ΑΠΑΤΗ της ΨΕΥΤΟ-πανδημίας του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού που έχει χρησιμοποιηθεί  από την Ελίτ για την εξαπάτηση όλων των λαών όλων των εθνών, συνεναίσει των δικών τους κυβερνήσεων (και εν προκειμένω του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ), ώστε να τους πείσουν να εμβολιαστούν ΘΑΝΑΣΙΜΑ έναντι ενος «ιού»-φάντασμα!!!

Διαβάστε τώρα το πρώτο μας άρθρο για αυτούς για να θυμηθείτε λίγο ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ είν’ αυτό το ΗΡΩΙΚΟ ζευγάρι >> ΕΥΓΕ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΑΣ!!! – Κατερίνη: Γονείς χαρακτηρίζουν «εγκληματίες» τους γονείς που φοράνε μάσκα και κάνουν τεστ στα παιδιά τους

Δείτε τώρα το σχετικό τουίτ…

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr