Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Απλήρωτοι θα μείνουν όσοι παίκτες του NBA που δεν κάνουν το θανατηφόρο μπόλι…

Απλήρωτοι θα μείνουν όσοι παίκτες του NBA που δεν κάνουν το θανατηφόρο μπόλι…

by _
0 comment 256 views
Απλήρωτοι θα μείνουν όσοι παίκτες του NBA που δεν κάνουν το θανατηφόρο μπόλι…
Απλήρωτοι θα μείνουν όσοι παίκτες του NBA που δεν κάνουν το θανατηφόρο μπόλι…

Απλήρωτοι θα μείνουν όσοι παίκτες του NBA που δεν κάνουν το θανατηφόρο μπόλι…


Σύμφωνα με το ZEROHEDGE

Το ΝΒΑ αυξάνει την πίεσή του στους «διστακτικούς εμβολίου» και τους αντιστασιακούς στη λίγκα, αποκαλύπτοντας μια νέα πολιτική για την παρακράτηση αμοιβής για τυχόν μη εμβολιασμένους παίκτες που απουσιάζουν σε παιχνίδια λόγω τοπικών εντολών εμβολίου.

“Οποιοσδήποτε παίκτης επιλέξει να μην συμμορφωθεί με τις τοπικές εντολές εμβολιασμού δεν θα πληρωθεί για τα παιχνίδια που απουσιάζει”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΝΒΑ Μάικ Μπας σε νέες δηλώσεις της Τετάρτης. Έρχεται αφού η Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο ψήφισαν εκτελεστικές εντολές υποχρεωτικών εμβολιασμών, θέτοντας υπό αμφισβήτηση εάν οι μη εμβολιασμένοι παίκτες των Μπρούκλιν Νετς και Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς μπορούν ακόμα να παίξουν.

Συγκεκριμένα, οι χώροι των παιχνιδιών απαιτούν απόδειξη του τρυπήματος Covid-19 για είσοδο στην αρένα. Αυτό επηρεάζει τους παίκτες που εισέρχονται στο Barclays Center στο Μπρούκλιν και στο Chase Center του Σαν Φρανσίσκο.

Η σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει στις 19 Οκτωβρίου και η ανακοίνωση είναι μέρος μιας σειράς μέτρων πρωτοκόλλου για την πανδημία που αποκαλύφθηκαν από τη λίγκα, τα οποία επικεντρώνονται κυρίως στην κοινωνική αποστασιοποίηση στα αποδυτήρια – τα οποία θα χωριστούν – και τη μασκοφορία κατά τη διάρκεια των συναντήσεων των ομάδων.



Επιπλέον, ενώ οι εμβολιασμένοι παίκτες θα πρέπει να υποβάλλονται μόνο σε ένα τεστ Covid την εβδομάδα, οι μη εμβολιασμένοι παίκτες θα πρέπει να υποβάλλονται σε εξετάσεις συχνότερα.

Σύμφωνα με το The Hill, περίπου το 90% των παικτών του πρωταθλήματος είναι πλέον εμβολιασμένοι, με αξιοσημείωτες εξαιρέσεις:

… Αλλά αρκετοί από τους κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος αρνήθηκαν να κάνουν τις βολές τους, συμπεριλαμβανομένου του γκαρντ των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς Μπράντλεϊ Μπιλ και του επιθετικού Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς Άντριου Γουίγκινς, ο οποίος υπέβαλε αίτηση για θρησκευτική εξαίρεση, η οποία τελικά απερρίφθη από τη Λίγκα.

Πηγή >> zerohedge.com/covid-19/nba-will-withhold-pay-unvaccinated-players-if-games-missed

 

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr