Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ «Γ… π…..» είπε την Σάκκαρη η αντίπαλός της – Το ΒΙΝΤΕΟ από το κανάλι που μετέδιδε τον αγώνα

«Γ… π…..» είπε την Σάκκαρη η αντίπαλός της – Το ΒΙΝΤΕΟ από το κανάλι που μετέδιδε τον αγώνα

by _
0 comment 186 views

«Γ… π…..» είπε την Σάκκαρη η αντίπαλός της – Το ΒΙΝΤΕΟ από το κανάλι που μετέδιδε τον αγώνα


Δείτε τι ακριβώς συνέβη…

Στο πρώτο σετ η Μαρία Σάκκαρη προηγήθηκε με 4-3 κόντρα στην Γελένα Οσταπένκο και όπως ήταν απόλυτα λογικό, πανηγύρισε.

Η Ελληνίδα τενίστρια, καθώς πήγαινε να πάρει την θέση στον πάγκο, όπως επιβάλλει ο κανονισμός μετά τα μονά games, έβγαλε μια κραυγή και έσφιξε την γροθιά της για να πανηγυρίσει την νίκη στο game.

Η Γελένα Οσταπένκο εκνευρίστηκε από τον πανηγυρισμό της Σάκκαρη και την έβρισε με την Ελληνίδα τενίστρια να κατευθύνεται προς τον διαιτητή για να διαμαρτυρηθεί. Ωστόσο, ο διαιτητής Καντέρ Νούνι είπε στην Μαρία Σάκκαρη πως δεν άκουσε τίποτα λόγο των χειροκροτημάτων από τους φιλάθλους στο γήπεδο.

Η Σάκκαρη ζήτησε την άμεση επέμβαση της επιδιαιτήτριας του τουρνουά της Οστράβα στην οποία εξήγησε πως την αποκάλεσε «γαμ%@#η που%$@» και τόνισε πως δεν έχει κανένα δικαίωμα να την αποκαλεί με αυτό τον τρόπο.

https://www.el.gr/sport/g-p-eipe-tin-sakkari-i-antipalos-ti/?fbclid=IwAR3SasPl2rWTMfU84Vs2mbZhE4HYcadRuhU1mjedq31HAUvDd3-QSNLqBhs

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr