Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Πνευμονία =…”COVID”: Όποιος βρει ΠΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ 450 εκατ. περιστατικά πνευμονίας και 4 εκατ. θάνατοι εξ αυτών παγκοσμίως, κάθε έτος, κερδίζει 1 μπόλι την ημέρα…

Πνευμονία =…”COVID”: Όποιος βρει ΠΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ 450 εκατ. περιστατικά πνευμονίας και 4 εκατ. θάνατοι εξ αυτών παγκοσμίως, κάθε έτος, κερδίζει 1 μπόλι την ημέρα…

by _
0 comment 258 views

Πνευμονία =…”COVID: Όποιος βρει ΠΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ 450 εκατ. περιστατικά πνευμονίας και 4 εκατ. θάνατοι εξ αυτών παγκοσμίως, κάθε έτος, κερδίζει 1 μπόλι την ημέρα…


Vasileios Syranastasis

6 Σεπτεμβρίου στις 10:23 π.μ.

Όποιος βρει “ΠΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ …. 450 εκατομμύρια περιστατικά πνευμονίας (λοιμώξεων του αναπνευστικού) και 4 εκατομμύρια θάνατοι εξ αυτών παγκοσμίως κάθε έτος, κερδίζει 1 μπόλι την ημέρα….

Αν δεν μπορείτε να ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ούτε καν αυτό το αδιαμφισβήτητο δεδομένο που αποδεικνύει περίτρανα, ότι από την αρχή παίζεται η πιο διεστραμμένη θεατρική παράσταση εις βάρος των ΑΝΘΡΩΠΩΝ και της ΕΛΕΥΘΕΡΊΑΣ και της ΥΓΕΙΑΣ, τότε ειλικρινά λυπάμαι για τον μηδενικό βαθμό ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ σας.

Δημοσίευση εις Lancet από το 2011 διαβάζει ως εξής στα Ελληνικά…



Η επιδημιολογία πνευμονίας

 

«Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΠΟΥ, 450 εκατομμύρια περιπτώσεις πνευμονίας καταγράφονται κάθε χρόνο · περίπου 4 εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν από αυτήν την ασθένεια».

 

«Περίπου 200 εκατομμύρια περιπτώσεις ιογενούς πνευμονίας που αποκτώνται από την κοινότητα συμβαίνουν κάθε χρόνο – 100 εκατομμύρια στα παιδιά και 100 εκατομμύρια στους ενήλικες»



 

Epidemiology of pneumonia:

 

“According to WHO estimates, 450 million cases of pneumonia are recorded every year; about 4 million people die from this illness”

 

“About 200 million cases of viral community-acquired pneumonia occur every year—100 million in children and 100 million inadults”

 

 



 

 

Εδώ η πηγή >> https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7138033/…


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ σας έχουμε αποκαλύψει πως μόνο ένας «θανατηφόρος ιός», όπως ο «κορωνοϊό», ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, αλλά ένα ύπουλο σχέδιο για την ΕΞΩΝΤΩΣΗ του ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟ-COVID!!!
Ο δήθεν «ιός» χρησιμοποιείται για να εκτελεσθεί η σατανική ατζέντα αυτή της Νέας Τάξεως Πραγμάτων εις βάρος όλης της ανθρωπότητος ΥΠΟ ΨΕΥΔΗ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;;;!!
Εν ολίγοις, πολύ απλά, όλες αυτές τις περιπτώσεις και θανάτους από πνευμονία τα πήραν όλα και τα «φόρτωσαν» μετά στον…«κορωνοϊό», αρχής γενομένης από τον Μάρτιο του 2020 μέχρι σήμερα για να φαίνεται πως υπάρχει…«πανδημία». ΝΑ Η…«ΠΑΝΔΗΜΙΑ» ΣΑΣ!!! Τα παραπάνω δεδομένα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ περιπτώσεων και θανάτων που έχουν χρησιμοποιηθεί και για τον…ΚΌΒΙΝΤ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!
ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΨΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΈ ΤΑ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ…«COVID» ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΡΑΦΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ…

«Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΠΟΥ, 450 εκατομμύρια περιπτώσεις πνευμονίας καταγράφονται κάθε χρόνο · περίπου 4 εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν από αυτήν την ασθένεια».

 

«Περίπου 200 εκατομμύρια περιπτώσεις ιογενούς πνευμονίας που αποκτώνται από την κοινότητα συμβαίνουν κάθε χρόνο – 100 εκατομμύρια στα παιδιά και 100 εκατομμύρια στους ενήλικες»

Πηγή >> https://www.worldometers.info/coronavirus/



Αλήθεια, αφού η κατάσταση με την πνευμονία είναι τόσο άσχημη κάθε χρόνο, τότε, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ….ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ;;;
ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥΤΩΝ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ…ΠΕΙΡΑΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!!! ΕΠΑΝΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ…ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ…ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ…ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ!!!…

Διαβάστε επίσης >> ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! – Το CDC και το FDA ομολογούν ότι ο κορωνοϊός είναι…ΑΠΥΠΑΡΚΤΟΣ!!! ΔΕΝ έχουν δείγματα από αυτό!!!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr