Home Greek News Ξεκίνησαν οι παρενέργειες και ΘΑΝΑΤΟΙ των ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ στην Ελλάδα από το μπόλι!!! Παιδί έπεσε κάτω ανάσκελα σαν κοτόπουλο μπροστά σε όλους!!!!

Ξεκίνησαν οι παρενέργειες και ΘΑΝΑΤΟΙ των ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ στην Ελλάδα από το μπόλι!!! Παιδί έπεσε κάτω ανάσκελα σαν κοτόπουλο μπροστά σε όλους!!!!

by _
0 comment 238 views

Ξεκίνησαν οι παρενέργειες και ΘΑΝΑΤΟΙ των ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ στην Ελλάδα από το μπόλι!!! Παιδί έπεσε κάτω ανάσκελα σαν κοτόπουλο μπροστά σε όλους!!!!


Σύμφωνα με μια φίλη μας στο Facebook…

Δεν θα το ανέβαζα το βίντεο αλλά πρέπει, μπας κι ξυπνήσετε οι γονείς!…

Έγινε το περασμένο Σάββατο το βράδυ αυτό μέσα στο Λίντλ (Lidl) νέα είσοδος Καλαμάτα…

Λέει η κυρία που το ανέβασε, «’Επεσε το παιδί σαν κοτόπουλο μπροστά μου….κάτω ανάσκελα κι ρώτησα τον πατέρα κι μου είπε έχει κάνει την πρώτη δόση»…

Δείτε τώρα το βίντεο!….

Το πήγαν στο νοσοκομείο είχε μόνο παρενέργειες αλλά είναι υπό παρακολούθηση.



Θα πεθάνουν πολλά παιδιά. Eχουν εμβολιαστεί ήδη πάρα πολλά παιδιά άνω των 12 ετών και οι γονείς περιμένουν πως και πως η μισή και στην Ελλάδα να ανοίξει η πλατφόρμα κάτω από 12 ετών για να το εμβολιάσουν.

Δεν υπάρχει δυστυχώς αυτό που ζούμε!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΛΟΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!

Διαβάστε τώρα το άρθρο μας >> Αρκαδία – 15χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. Μήπως λόγω του…ΜΠΟΛΙΟΥ Μητσοτάκη ΔΟΛΟΦΟΝΕ;;;…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr