Home ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΣΤΩΣΑΝ!!! – Κρήτη: Εκκλησία μετατρέπεται σε εμβολιαστικό κέντρο!!!

ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΣΤΩΣΑΝ!!! – Κρήτη: Εκκλησία μετατρέπεται σε εμβολιαστικό κέντρο!!!

by _
0 comment 226 views
ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΣΤΩΣΑΝ!!! – Κρήτη: Εκκλησία μετατρέπεται σε εμβολιαστικό κέντρο!!!
ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΣΤΩΣΑΝ!!! – Κρήτη: Εκκλησία μετατρέπεται σε εμβολιαστικό κέντρο!!!

Κρήτη: Εκκλησία μετατρέπεται σε εμβολιαστικό κέντρο!!!

“φανερὰ δέ ἐστι τὰ ἔργα τῆς σαρκός, ἅτινά ἐστι μοιχεία πορνεία, ἀκαθαρσία, ἀσέλγεια, εἰδωλολατρία, φαρμακεία, ἔχθραι, ἔρεις, ζῆλοι, θυμοί, ἐριθεῖαι, διχοστασίαι, αἱρέσεις…” – Απόστολος Παύλος


Πρόκειται για τον Ιερό Ναό της Παναγίας Αχαρνών – Με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson&Johnson θα εμβολιαστούν οι πιστοί…

Ξεκινούν οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού αυτή τη φορά και σε εκκλησία της Κρήτης σε μια προσπάθεια να πειστούν μέχρι και οι τελευταίοι πιστοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, μετά από πρωτοβουλία της Ενορίας Αγίου Νικολάου Αρχανών, μικτό κλιμάκιο της 7ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τον δήμο Αχαρνών Αστερουσίων, θα πραγματοποιήσουν εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού στον Ιερό Ναό της Παναγίας Αχαρνών.

Οι εμβολιασμοί θα πραγματοποιηθούν με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson, τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 9 π.μ εως 2 μ.μ.

«Να πειστούν όσοι έχουν μπερδέψει τη θεολογία με την επιστήμη», τόνισε ο εφημέριος της ενορίας πατέρας Ανδρέας Καλιοντζάκης στο «Ράδιο Κρήτη». Όπως είπε, υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετά άτομα που επιθυμούν να εμβολιαστούν.

Πηγή >> https://www.protothema.gr/greece/article/1155155/kriti-ekklisia-metatrepetai-se-emvoliastiko-kedro/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr