Home Greek News SOS – ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ για την καρκινογόνα ουσία οξείδιο του αιθυλενίου που καταναλώνουμε μέσω των rapid tests!

SOS – ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ για την καρκινογόνα ουσία οξείδιο του αιθυλενίου που καταναλώνουμε μέσω των rapid tests!

by _
0 comment 343 views

SOS – ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ για την καρκινογόνα ουσία οξείδιο του αιθυλενίου (ehtylene oxide) που καταναλώνουμε μέσω των rapid tests!


Οξείδιο του αιθυλενίου, τα παγωτά που αποσύρθηκαν και τα rapid tests –

Στα πιο κάτω επίσημα έγγραφα του Υπουργείου Υγείας, μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα την παραδοχή ότι το οξείδιο του αιθυλενίου αυξάνει τις πιθανότητες καρκίνου. Τα παγωτά που αποσύρθηκαν πρόσφατα από την Κυπριακή αγορά φέρουν αυτή την ουσία σε ανιχνεύσιμη ποσότητα. Το ίδιο και η μπατονέτα που χρησιμοποιείται για να δίνουν δείγμα δεκάδες χιλιάδες παιδιά και ενήλικες καθημερινά (εικόνα 5).

Το ίδιο το Υπουργείο αναφέρει ότι αυτό το χημικό αυξάνει τις πιθανότητες καρκίνου όταν καταναλώνεται συχνά γι αυτό και απέσυραν τα παγωτά.

Σε όλα τα πιο πάνω αξίζει να προσθέσω ότι η μπατονέτα χρησιμοποιείται στις ρινική κοιλότητα. Η ιδιομορφία της ρινικής κοιλότητας είναι ότι είναι γεμάτη με τριχοειδή αγγεία, με αποτέλεσμα η απορρόφηση στο αίμα να είναι η καλύτερη δυνατή. Επιπλέον αυτή την μικρή ποσότητα, όση δεν θα απορροφηθεί από τα τριχοειδή αγγεία της μύτης, το αναπνέουμε και πάει κατευθείαν στους πνεύμονες όπου και εκεί η απορρόφηση είναι πολύ μεγάλη. (Αν αυτή η ποσότητα καταναλωνόταν από το στόμα, η απορρόφηση θα ήταν πολύ μικρότερη).

Επί λέξη τα έγγραφα του Υπουργείου Υγείας αναφέρουν μεταξύ άλλων (εικόνα 4):



“…εκιτιμάται ότι βάσει επιστημονικών μελετών ότι η συχνή κατανάλωση τροφίμων σε μαροχρόνια βάση, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, οξειδίου του αιθυλενίου αυξάνει την πιθανότητα ανάπτυξης καρκίνου.

Ως εκ τούτου, με απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των κρατών μελών, το επίπεδο του οξειδίου του αιθυλενίου που δικαιολογεί απόσυρση και ανάκληση ενός τροφίμου από την αγορά είναι το ελάχιστο εκείνο επίπεδο οξειδίου του αιθυλενίου, το οποίο μπορεί να ανιχνευθεί κατά την ανάλωση ενός τροφίμου.”

Στην εικόνα 5, μπορείτε να δείτε το γνωστό, ότι δηλαδή η μπατονέτες που χρησιμοποιούνται για δειγματοληψία στα δεκάδες χιλιάδες rapid tests, φέρουν το συγκεκριμένο χημικό!



ΣΥΧΝΟ – ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΟ – ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΧΡΗΣΗ – ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ – ΜΑΖΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ = ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ



 



______

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr