Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES MEGA ΣΟΚ – Πίσω από τα ψηφιακά διαβατήρια COVID τα ίδια τα εγγόνια των στενότερων συμμάχων του…Αδόλφου Χίτλερ!!!

MEGA ΣΟΚ – Πίσω από τα ψηφιακά διαβατήρια COVID τα ίδια τα εγγόνια των στενότερων συμμάχων του…Αδόλφου Χίτλερ!!!

by _
0 comment 416 views

MEGA ΣΟΚ – Πίσω από τα ψηφιακά διαβατήρια COVID τα ίδια τα εγγόνια των στενότερων συμμάχων του…Αδόλφου Χίτλερ!!!

Η εταιρεία διαβατηρίων εμβολίων COVID ENTRUST και η πλούσια ναζιστική κληρονομιά της…

Αφιερωμένο στον Κυριάκο τον Μητσοτάκη που του ήρθε η «φαεινή ιδέα» να συμβάλει κι αυτός σε αυτό το δόλιο σχέδιο για…ΟΛΗ την ανθρωπότητα!!! …


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 11 Αυγ. 2021, 21:40, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ο κορυφαίος δημοσιογράφος Greg Reese από το InfoWars.com μας αποκαλύπτει ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι πίσω από τα ψηφιακά διαβατήρια COVID…

Σε ένα πρόσφατο βίντεο, η ερευνήτρια Polly Saint George (Amazing Polly) μας μίλησε για την εταιρεία ENTRUST. Η πρόσφατη έρευνά της σχετικά με αυτήν την εταιρεία είναι συγκλονιστική να πούμε το λιγότερο.

Πρόκειται για μια εταιρεία που υπέγραψε πρόσφατα σύμβαση με τη κυνβέρνηση του Ηνωμένου Βασιελίου για την παροχή ψηφιακών διαβατηρίων για το σύστημα ψηφιακής παρακολούθησης COVID-19 για την ψεύτικη πανδημία COVID.

Η οικογένεια που κατέχει την ENTRUST δεν έχει μόνο…ναζιστικές ρίζες αλλά είναι, στην πραγματικότητα, μια…πολύ εξέχουσα ναζιστική οικογένεια που συνεχίζει να…ΖΕΙ και να…ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΕΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!

Η εν λόγω οικογένεια είναι η οικογένεια Κουάντ (Quandt).

Το 1929 ο Gunther Quandt ανέλαβε έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές όπλων στη Γερμανία.

Στη συνέχεια χώρισε τη δεύτερη σύζυγό του, τη Μάγδα, η οποία στη συνέχεια παντρεύτηκε τον κο…Joseph Goebbels (Γιόζεφ Γκέμπελς) δύο χρόνια αργότερα το 1931!!!

Ο Γιόζεφ Γκέμπελς στη συνέχεια ασχολήθηκε έντονα με την οικογενειακή επιχείρηση Quandt.

Ο γάμος τους έγινε σε ένα ακίνητο που ανήκε στον Gunter Quandt, όπου ο ίδιος ο…Αδόλφος Χίτλερ ήταν ο… κουμπάρος!!!

Το 1933 ο Γκούντερ εντάχθηκε επίσημα στο ναζιστικό κόμμα και του χορηγήθηκαν ειδικά προνόμια για τη χρήση δουλείας.

Ο Γκούντερ και οι γιοι του, Χέρμπερτ και Χάρολντ, «στοίβαζαν» τα εργοστάσιά τους με πάνω από 50.000 αιχμαλώτους πολέμου καθώς και εργαζόμενους από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Αυτή η οικογένεια, ουσιαστικά, δεν έπαθε απολύτως ΤΙΠΟΤΕ μετά το τέλος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου!!! Τη σκαπουλάρανε χωρίς να τους πειράξει κανείς για το οτιδήποτε!!!

Πρώην εισαγγελεύς των Δικών της Νυρεμβέργης, Benjamin Ferencz, είπε ότι υπάρχουν πολλά αποδεικτικά στοιχεία για τη δίωξη των Quandts και έχει μετανιώσει για το πώς τους επιτράπηκε να αποφύγουν την τιμωρία.

Όχι μόνο οι Quandts απέφυγαν την τιμωρία στη Νυρεμβέργη, αλλά ο Herbert έγινε διευθυντής της Deutsche Bank, έγινε επίτιμος πολίτης της Γερμανίας και “τσάρος “της γερμανικής οικονομίας!!!

Παντρεύτηκε τη κα Johanna Bruhn το 1960. Είχαν δύο παιδιά, τους Stefan Quandt και Susanne Klatten, η πλουσιότερη γυναίκα σε όλη τη Γερμναία που είπε πρόσφατα στους δημοσιογράφους πόσο δύσκολο είναι να είναι…δισεκατομμυριούχος.

Η ENTRUST αγοράστηκε από την οικογένεια Quandt το 1987, η οποία κέρδισε συμβόλαια στον τραπεζικό και κυβερνητικό τομέα, συμπεριλαμβανομένων σχεδόν όλων των επιπέδων της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ και μόλις υπέγραψε σύμβαση για την παροχή ψηφιακών διαβατηρίων COVID για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι Ναζιστές ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ…ΠΟΤΕ και ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ και συνεχίζουν να συνεργάζονται με κυβερνήσεις από όλο τον κόσμο!!!

Σημειωτέον – Εμείς φίλες και φίλοι είμαστε το πρώτο σάιτ ελληνικό παγκοσμίως που σας είχαμε πρωτοαποκαλύψει το 2015, τόσο εδώ στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ όσο και στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ πως ο Χίτλερ δεν πέθανε ΠΟΤΕ στο καταφύγιό του στο τέλος του Β’ ΠΠ και ότι ήταν τελικά μεγάλος…ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ!!! Διαβάστε επίσης Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΙΑΚΩΒ ΧΙΤΛΕΡ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FBI ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΜΑΤΑ για περισσότερα.

Οι Quandts δεν ήταν η μόνη ναζιστική οικογένεια που ευδοκίμησε μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. H IG Farben – Bauer είναι ο πατέρας της BIG FARMA , των. δηλαδή, μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών.

Ωστόσο, αυτή η ιδεολογία δεν γεννήθηκε με τους Ναζί. Προέρχεται αρχικά από την…εβραϊκή, σαββατιανή, φραγκιστική ιδεολογία και την τραπεζική αυτοκρατορία των Ρότσιλντ και Ροκφέλερ. Αυτοί που μυστηριωδώς δημιουργούν χρήματα και μας τα δανείζουν επι τόκω, λες και τα κατέχουν όλα.

Ξέρουμε ποιοι είναι. Πολλοί από αυτούς έχουν βγεό από τη σκιά και μας προσφέρουν τυραννία και πολλοί από εμάς, δυστυχώς, την προσφορά την έχουν ήδη δεχτεί!

Αχ ρε Έλληνα…ακόμη δεν έχει μάθει τίποτε από όσα πέρασαν οι πρόγονοί σου από τους ΕΦΙΑΛΤΕΣ της Πατρίδος σου που ήταν σε «πλακάκια» με τους ίδιους τους εχθρούς της χώρας που είχαν σκορπίσει το θάνατο ΠΑΝΤΟΥ, σε ΟΛΗ την Ελλάδα, κατά τον Β’ ΠΠ;;;!!! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, σας κυβερνάνε ΣΗΜΕΡΑ τα… ΤΕΚΝΑ αυτών των προδοτών που συνεχίζουν την ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ…ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

Σημειωτέον Και μετά κατηγορούν και φυλακίζουν τους «κακούς» «Ναζιστές» της…ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για αυτό ενώ, στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, οι Ναζιστές…ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ…!!!

Και το μόνο, λοιπόν, που έχουμε να κάνουμε προκειμένου να τους αντιμετωπίσουμε καλά τους εφιάλτες και τους εχθρούς της Ελλάδος και όλου του κόσμου είναι να πούμε ένα μεγάλο…ΟΧΙ σε αυτήν την εγκληματική συμμορία ψυχοπαθών βαμπίρ.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο!…

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr