Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΣΟΚ εξ ΗΠΑ: Κρύβει τουλάχιστον 150.000 επιπλέον θανάτους από το εμβόλιο κορωνοϊού το CDC!!!

ΣΟΚ εξ ΗΠΑ: Κρύβει τουλάχιστον 150.000 επιπλέον θανάτους από το εμβόλιο κορωνοϊού το CDC!!!

by _
0 comment 326 views

ΣΟΚ εξ ΗΠΑ: Κρύβει τουλάχιστον 150.000 επιπλέον θανάτους από το εμβόλιο κορωνοϊού το CDC!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 17 Ιουν. 20201, 18:44, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


150,000 θάνατοι από το εμβόλιο έχουν κρυφτεί και καθαριστεί από τους πίνακες του CDC. Έχουν αντικατασταθεί με άτομα που έπαθαν παρενέργειες από το εμβόλιο, αλλά δεν πέθαναν (ακόμη!).

Ο πραγματικός αριθμός των θανάτων συγκαλύπτεται για να ξεγελάσουν το κοινό ώστε να διασφαλιστεί ότι οι άνθρωποι θα εμβολιαστούν με τη θανατηφόρα ένεση.

Αυτό είναι σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες ερευνητών που «σάρωσαν» καλά το σάιτ VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System, Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων) για όλα αυτά, που είναι ο επίσημος ιστότοπος αναφοράς θανάτων από COVID-19 που χρησιμοποιεί το ίδιο το αμερικανικό CDC, το Κέντρο Ελέγχου και Προλήψεως Νοσημάτων.

Δείτε το σάιτ τους εδώ > > https://vaers.hhs.gov/index.html

Στις 27 Απριλ. φέτος σας είχαμε γράψει το άρθρο μας με τίτλο Το CDC των ΗΠΑ λέει ότι το εμβόλιο Covid συνδέεται με σχεδόν 4.000 θανάτους ΜΟΝΟ στις ΗΠΑ!!!, όπου σας αποκαλύψαμε τα εξής…

Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα στατιστικά δεδομένα του Κέντρου Προλήψεως Νοσημάτων των ΗΠΑ σχετικά με τους…ΝΕΚΡΟΥΣ από το εμβόλιο κορωνοϊού, διαβάζουμε τα εξής…ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ που θα έπρεπε ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΤΡΑΠΕΙ ΣΕ…ΦΥΓΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ή / ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΗ ΟΠΟΥ ΧΩΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΨΕΥΤΟ-«ΕΜΒΟΛΙΑ»…

~~~

Το «μέσο» εμβόλιο κατά τη διάρκεια των τελευταίων 16 μηνών, έχει περίπου 10 θανάτους που σχετίζονται με αυτό.

 

Σύμφωνα με τον ιστότοπου του CDC, διβάζουμε τα εξής…

 

Αναφορές θανάτου μετά τον εμβολιασμό COVID-19
Πάνω από 230 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων COVID-19 χορηγήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες από τις 14 Δεκεμβρίου 2020, έως τις 26 Απριλίου 2021. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το VAERS έλαβε 3.848 αναφορές θανάτου (0,0017%) μεταξύ ατόμων που έλαβαν εμβόλιο COVID-19….

Περισσότερα εδώ >> https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/safety/adverse-events.html

 

Το VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System, Σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίων) είναι ένα σύστημα αναφοράς όπου πολλοί άνθρωποι αναφέρουν τόσο τις παρενέγειες όσο και τους θανάτους από τα εμβόλιο διαφόρων ειδών.

 

Το εμβόλιο COVID έχει σχεδόν 4.000 θανάτους που συνδέονται με αυτό, σε 4 μήνες. Δείτε τώρα τον πίνακα. Και, σημειωτέον, αυτός ο αριθμός έχει ήδη αυξηθεί σε 3,848.

Τώρα έχουμε Ιούνιο κι αυτός ο αριθμός θανάτων έχει αυξηθεί ανησυχητικά ακόμη περισσότερα. Αλλά, η κατάσταση είναι…ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ απ’ό , τι νομίζουμε: 150.000 θάνατοι από εμβόλια έχουν διαγραφεί από το σύστημα VAERS!

Π.χ., στα ακόλουθα στιγμιότυπα οθόνης που προέρχονται από το σάιτ του VAERS, μαθαίνουμε τα εξής συγκλονικστικά …

Στο πρώτο απόσπασμα βλέπουμε τον αριθ. υποθέσεως 966236 που αντιστοιχεί σε έναν άνδρα που ΠΕΘΑΝΕ ΕΞAIΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ. Αυτό το στιγμιότυπο το είχαν βγάλει στις 18 Μαϊου κάποιοι ερευνητές… 

Στο δε δεύτερο απόσπασμα, βλέπουμε ένα φρέσκο στιγμιότυπο της ίδιας υποθέσεως που λέγει τώρα ότι η συγκεκριμένη καταχώρησις έχει…ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ από το σύστημα VAERS!!!… 

Και στο τρίτο βλέπουμε πως, τον Ιαν. φέτος, η υπόθεσις 966236 είχε αποδοθεί σε έναν 67χρονο άνδρα από τη Φλόριντα !!! Είχε κάνει το εμβόλιο…PFIZER!!!…

Αυτό είναι μόνο ένα αντιπροσωπευτικά παράδειγμα του ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ότι τους πολλούς χιλιάδες θανάτους από το…ΕΜΒΟΛΙΟ COVID-19 τους…ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ από το VAERS για να μην φαίνεται τόσο άσχημη η κατάστασις με τους θανάτους που προκαλούνται από το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, και αυτό είναι δουλειά του ίδιου του… CDC !!!

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο που είναι γεμάτο πολλά άλλα τέτοια στοιχεία για του λόγου το αληθές!…

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr