Home ΚΟΣΜΟΣ Υπό πίεση και on camera ομολογούν τα εγκήματά τους ο Προτασέβιτς και η Σαπέγκα

Υπό πίεση και on camera ομολογούν τα εγκήματά τους ο Προτασέβιτς και η Σαπέγκα

by _
0 comment 168 views

Υπό πίεση και on camera ομολογούν τα εγκήματά τους ο Προτασέβιτς και η Σαπέγκα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! >> Αεροπειρατεία Λουκασένκο: ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;;; ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΗΣ κι ΌΧΙ «αντιφρονών» ο Ρομάν Προτασέβιτς!!!…


Σύμφωνα με το Reuters, “Η Sapega (φίλη του Protasevich) είναι φοιτήτρια σε ένα πανεπιστήμιο της πρωτεύουσας της Λιθουανίας Βίλνιους. Πέταξε εκεί την Κυριακή με τον Πρωτάσεβιτς μετά τις διακοπές τους στην Ελλάδα για να υπερασπιστεί τη διατριβή του μεταπτυχιακού της πριν από την αποφοίτησή της, σύμφωνα με το πανεπιστήμιο.”

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας επιβεβαίωσε έκτοτε ότι η 23χρονη Σαπέγκα είναι Ρωσίδα υπήκοος και αντιμετωπίζει κατηγορίες στη Λευκορωσία μαζί με τον φίλο της “σε σχέση με την υποψία ότι διέπραξε, μεταξύ Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2020, αδικήματα βάσει πολλών άρθρων του Λευκορωσικού Ποινικού Κωδικός, “σύμφωνα με επίσημη δήλωση.

Ο Πρωτάσεβιτς ήταν μια σημαντική φιγούρα σε ανεξάρτητα και αντιπολιτευόμενα μέσα ενημέρωσης της Λευκορωσίας, ειδικά μέσω ενός δημοφιλούς καναλιού Telegram, το οποίο βοήθησε να τροφοδοτήσει μαζικές διαμαρτυρίες κατά του Λουκασένκο από την αμφιλεγόμενη επανεκλογή του για έκτη θητεία στα τέλη του καλοκαιριού (η οποία θα παρατείνει τα 27 χρόνια του στην εξουσία).

Η Σόφια Σαπέγκα κατηγορείται ότι βοήθησε τον Πρωτάσεβιτς στην οργάνωση διαδηλώσεων, αλλά και τη δημοσίευση προσωπικών πληροφοριών προσωπικού επιβολής του νόμου στο Διαδίκτυο, το οποίο είναι έγκλημα στη Λευκορωσία.

Μέσα σε λίγες μέρες μετά την κράτησή τους, βίντεο εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο και των δύο να «ομολογούν» για μια σειρά από εγκλήματα που εξόργισαν τη Λευκορωσική αντιπολίτευση, καθώς έχει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα μιας αναγκαστικής ομολογίας, δεδομένου ότι αναμένεται να έχει σημαντικές ποινές φυλάκισης.

Οι δύο αντιμετωπίζουν κατηγορίες σχετικά με την οργάνωση ταραχών που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε φυλάκιση 15 ετών …

Περισσότερα εδώ >> https://www.zerohedge.com/geopolitical/outrage-after-detained-belarusian-activist-his-girlfriend-confess-crimes-online-videos

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr