Home Greek News Πρ. σύμβουλος του Τράμπ επι ενεργειακών θεμάτων Γ. Παπαδόπουλος: Έρχονται συλλήψεις και στρατιωτικά δικαστήρια για τους προδότες τους Δημοκρατικούς

Πρ. σύμβουλος του Τράμπ επι ενεργειακών θεμάτων Γ. Παπαδόπουλος: Έρχονται συλλήψεις και στρατιωτικά δικαστήρια για τους προδότες τους Δημοκρατικούς

by _
0 comment 150 views

Πρ. σύμβουλος του Τράμπ επι ενεργειακών θεμάτων Γιώργος Παπαδόπουλος: Έρχονται συλλήψεις και στρατιωτικά δικαστήρια για τους προδότες τους Δημοκρατικούς


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 21 Μάιου 2021, 18:17, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ορίστε, κυρίες και κύριοι, αυτή είναι η Intel που περιμέναμε: Ο Γιώργος Παπαδόπουλος δίνει την πολυαναμενόμενη ενημέρωση σχετικά με το τι συμβαίνει με την Έρευνα Ντάραμ (Durham Probe). Όταν ακούτε τι συμβαίνει πίσω από τα παρασκήνια, θα καταλάβετε τότε το γιατί η έρευνα διήρκεσε τόσο πολύ.

Υπάρχουν τόσα πολλά περισσότερα που συμβαίνουν εδώ απ’ο,τι ο Φάκελος Στήλ (Steel Dossier), ο Comey, ο Clapper και όλα τα χαμηλά κρεμαστά φρούτα των οποίων η ευθύνη είναι προφανής σε όποιον γνωρίζει ακόμη και το παραμικρό πράγμα για το τι συνέβη. Το επίκεντρο της Έρευνας Durham είναι η Νέα Παγκόσμια Τάξη!!! Και οι πατριώτες πρόκειται να ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ τους παγκοσμιοποιητές!!!

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος αποκάλυψε δημοσίως ότι όλα έχουν συγχρονιστεί ώστε να συμπέσει με τον εκλογικό έλεγχο της Αριζόνα. Λέει ότι τα τόμινο είναι στη θέση τους και πρόκειται να δούμε ένα μεγάλο θέαμα πολύ σύντομα. Να αναμένετε να δείτε τις συλλήψεις των…παγκοσμιοποιητών, τις κατηγορίες για την…ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, τα…ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ και, τελικά, τα…ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος αποκάλυψε δημοσίως ότι όλα έχουν συγχρονιστεί ώστε να συμπέσει με τον εκλογικό έλεγχο της Αριζόνα. Λέει ότι τα τόμινο είναι στη θέση τους και πρόκειται να δούμε ένα μεγάλο θέαμα πολύ σύντομα. Να αναμένετε να δείτε τις συλλήψεις των…παγκοσμιοποιητών, τις κατηγορίες για την…ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, τα…ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ και, τελικά, τα…ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ τα…ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ.

Είπε επίσης ότι η παράνομη εκλογή του Τζο Μπάιντεν ως «προέδρου» των ΗΠΑ δεν είναι τίποτε άλλο από μια…ΤΡΙΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ…ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ που επιχειρεί να μετατρέψει όλη την Αμερική σε ένα ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ…ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!

ΑΥΤΑ συζήτησε πρόσφατε ο Ελληνοκύπριο-Αμερικανός Γιώργορος Παπαδόπουλος, στο “The Stew Peters Show” με τον δημοσιογράφο Stew Peters (όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο), που είχε λάβει πέρσι…ΧΑΡΙΝ από τον ίδιον τον Τράμπ που για τέσσαρα ολόκληρα χρόνια…ΑΓΝΩΟΟΥΣΕ τον Παπαδόπουλο λόγω της σοβαρότητος των κατηφοργιών εναντίον για δοσοληψήσεις με…ΡΩΣΟΥΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟ 2016.



Σύμφωνα με τον ΕΚ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, έδωσε πλήρη συγχώρεση και στον Γιώργο Παπαδόπουλο (George Papadopoulos), σύμβουλο Εξωτερικής Πολιτικής για την εκστρατεία του 2016, ο οποίος ομολόγησε πως είπε ψέματα στο FBI κατά τη διάρκεια της έρευνάς του στη Ρωσία.

 

Συνολικά, μαζί με τον Παπαδόπουλο, ο Ντόναλντ Τραμπ απένειμε χάρη σε 15 άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός ζευγαριού Ρεπουμπλικανών του Κογκρέσου που ήταν ισχυροί και πρώτοι υποστηρικτές του, ενός αξιωματούχου της προεκλογικής του εκστρατείας το 2016 που ενεπλάκη στη ρωσική έρευνα και πρώην κυβερνητικοί εργολάβοι που καταδικάστηκαν για σφαγή το 2007 στη Βαγδάτη (περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα 14).

 

Οπως είχε αναφέρει ο «Εθνικός Κήρυκας», ο κ. Παπαδόπουλος μαζί με τους Πολ Μάναφορτ και Ρικ Γκέιτς ήταν τα πρώτα άτομα που αντιμετώπισαν διώξεις από την έρευνα που διεξάγει για την υπόθεση της «Ρωσίας» ο ειδικός ανακριτής, Ρόμπερτ Μόλερ. Η τότε εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σάρα Χάκαμπι Σάντερς, είχε δηλώσει ως απάντηση πως ο ρόλος του κ. Παπαδόπουλου στην εκστρατεία ήταν «εξαιρετικά περιορισμένος»….

 

Ο κ. Παπαδόπουλος είχε συλληφθεί το καλοκαίρι του 2017 στο Dulles International Airport και φέρεται να συναντήθηκε με την κυβέρνηση «σε αρκετές περιπτώσεις για να παράσχει πληροφορίες και να απαντήσει σε ερωτήσεις».



 

Ο ομογενής που είναι δικηγόρος στο επάγγελμα, ειδικεύεται σε ενεργειακά θέματα και συμμετείχε στην ομάδα συμβούλων του Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016. Είχε δηλώσει ένοχος την 5η Οκτωβρίου ότι είπε ψέματα στους ομοσπονδιακούς πράκτορες, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου του κ. Μόλερ.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Παπαδόπουλος είχε εκτίσει ποινή 14 ημερών το 2018 και έκτοτε σε κάθε ευκαιρία προσπαθούσε να αντικρούσει τις κατηγορίες που του είχαν αποδοθεί.

Σύμφωνα με άρθρο του σάιτ npress.gr

Ο Τραμπ έδωσε πλήρη συγχώρεση και στον Γιώργο Παπαδόπουλο, σύμβουλο εξωτερικής πολιτικής για την εκστρατεία του 2016, ο οποίος ομολόγησε πως είπε ψέματα στο FBI κατά τη διάρκεια της έρευνας του στη Ρωσία. Ο Παπαδόπουλος το 2017 παραδέχτηκε ότι είχε παραπλανήσει το FBI σχετικά με τις σχέσεις του με έναν καθηγητή με έδρα το Λονδίνο, ο οποίος ισχυριζόταν ότι η Ρωσία είχε «δωροδοκήσει» την Χίλαρι Κλίντον, την αντίπαλο του Τραμπ το 2016.

Προτού όμως δείτε την παρακάτω συνέντευξη που παραχώρησε ο Παπαδόπουλος σε ένα αμερικανικό πατριωτικό μέσο για αυτό το θέμα, διαβάστε πρώτα τα παρακάτω άρθρα για να καταλάβετε πλήρως τη δική του υπόθεση που συμπεριλαμβάνει τις επαφές που είχε κάνει τότε (2016) με…ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ για τη Ρωαία και όχι μονο…



Τζορτζ Παπαδόπουλος: Είχα ενημερώσει τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών για την υπόθεση Ρωσίας-Χίλαρι-Τραμπ

Καταδικασμένος Εγκληματίας ο φίλος και συνεργάτης του Πάνου Καμμένου, Τζόρτζ Παπαδόπουλος!

ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΧΑΡΙΝ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ «ΡΩΣΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ» ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ!

Δείτε τώρα τη συνέντευξη!…



____

-με πληροφορίες από > > https://beforeitsnews.com/alternative/2021/05/the-intel-everyone-has-been-waiting-for-papadopoulos-goes-scorched-earth-exposing-the-deep-state-military-tribunals-are-weeks-away-video-3750853.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr