Home ΗΠΑ ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανακαλύφθηκαν σημαντικές αποκλίσεις στον έλεγχο των ψήφων της Αριζόνα κατά 17,5%!!! Πιθανότατα να ΜΗΝ κέρδισε την Αριζόνα ο Τζο Μπάιντεν!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανακαλύφθηκαν σημαντικές αποκλίσεις στον έλεγχο των ψήφων της Αριζόνα κατά 17,5%!!! Πιθανότατα να ΜΗΝ κέρδισε την Αριζόνα ο Τζο Μπάιντεν!!!

by _
0 comment 190 views

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανακαλύφθηκαν σημαντικές αποκλίσεις στον έλεγχο των ψήφων της Αριζόνα κατά 17,5%!!! Πιθανότατα να ΜΗΝ κέρδισε την Αριζόνα ο Τζο Μπάιντεν!!!

«Κρύβουν την καταστροφή στην οποία χειρίστηκαν αυτές τις εκλογές και πιθανότατα το γεγονός ότι ο Τζο Μπάιντεν δεν κέρδισε την Αριζόνα»…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 13 Μαρ. 2021, 14:10, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

Εμείς από τα “Ελληνικά Νέα Τώρα” είμαστε το μοναδικό σάιτ ελληνικό σε όλο τον κόσμο που σας κάνουμε ρεπορτάζ για την μεγάλη…ΚΛΟΠΗ των Εκλογών των ΗΠΑ του 2020 από τον Μπάιντεν και τους Δημοκρατικούς, εδώ και 6 μήνες! Για περισσότερα και για να δείτε όλα όσα έχουμε βγάλει για αυτό το θέμα, δείτε το ειδικό τμήμα του σάιτ μας που λέγεται ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΡΑΜΠ V. ΜΠΑΙΝΤΕΝ.
Επίσης και για για μια ανασκόπηση της όλης καταστάσεως του ελέγχου και της επανακαταμετρήσεως των ψήφων της Κομητείας Μαρικόπα της Αριζόνα, δείτε το βίντεό μας από τις 08 Μαρ. του 2021…

-από τον Tom Pappert | NationalFile.com / May 13th 2021, 2:29 pm

Ο συνεχιζόμενος έλεγχος των ψηφισάντων στην κομητεία Maricopa της Αριζόνα αποκάλυψε «σημαντικές αποκλίσεις» στον αριθμό των ψήφων έναντι του υποτιθέμενου αριθμού των ψηφολδελτίων που έπρεπε να υπάρχει. Ο πολιτικός στρατηγικός Boris Epshteyn προσθέτει ότι οι αποκλήσεις μπορεί να είναι τόσο υψηλές όσο το 17,5%, και είναι πιθανόν ότι ο Joe Biden ΔΕΝ κέρδισε την Αριζόνα.

Ο Πρόεδρος της Γερουσίας της Αριζόνα έστειλε πρόσφατα μια επιστολή στο συμβούλιο εποπτών της κομητείας Maricopa, περιγράφοντας τα σημαντικά ζητήματα που ανακαλύφθηκαν ήδη στον έλεγχο και προσφέροντας να τα διευθετήσει χωρίς πρόσθετες κλήσεις ή υποχρεωτικές ενέργειες.

“Παλέτα πέντε, παρτίδα 2976, σύνολο της απόδειξης 200, πραγματικό σύνολο 165. Λείπουν 35 ψηφοδέλτια εκ της παρτίδος.” Πρόσθεσε, «35 εκ των 100 είναι 17,5%. 10 εκ των 200 είναι 5%. ”

«Ξέρετε πόσο σοκαριστικό είναι αυτό; Η διαφορά 17,5% σε μια παρτίδα είναι απίστευτο. Πρόσθεσε, «Σε μιαν έχουν 18 περισσότερα από ό, τι θα έπρεπε να είναι, πράγμα που είναι μια διαφορά 9%. Και πάλι, εάν θέλουμε να έχουμε εμπιστοσύνη στις εκλογές σε αυτήν τη χώρα, πώς μπορούμε να είμαστε εντάξει με διαφορές διψήφιου ποσοστού; Είναι απολύτως απαράδεκτο, οτιδήποτε πάνω από ένα μικρό κλάσμα του ποσοστού είναι απαράδεκτο, παρεμπιπτόντως, απαράδεκτο σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εκλογών. ”

Ο Ephsteyn εξήγησε ότι έχουν αφαιρεθεί αρκετές βάσεις δεδομένων που έχουν κληθεί για το σκοπό του ελέγχου, συμπεριλαμβανομένων αρχείων που περιέχουν τα αποτελέσματα των εκλογών και πώς μετρήθηκαν. «Υπάρχουν αποδείξεις ότι αυτές οι βάσεις δεδομένων αφαιρέθηκαν μόλις τον Μάρτιο, ακριβώς πριν από την παράδοση τους και ενώ υπόκειντο σε κλήτευση. Αυτή είναι η εγκληματική δράση. ”

«Γνωρίζουμε τώρα γιατί το συμβούλιο εποπτών της κομητείας Maricopa αγωνίζεται τόσο πολύ για την κλήτευση, γιατί επενέβη ο Perkins Coie, γιατί οι δημοκράτες σπρώχνουν πίσω, γιατί τα ΜΜΕ βρἴσκονται σε πανικό», εξήγησε, «Επειδή το κρύβουν αυτο. Κρύβουν την καταστροφή στην οποία χειρίστηκαν αυτές τις εκλογές και πιθανότατα το γεγονός ότι ο Τζο Μπάιντεν δεν κέρδισε την Αριζόνα. ”

Ο επίσημος λογαριασμός Twitter Maricopa Arizona Audit (Έλεγχος της Κομητείας Αριζόνα), που ελέγχεται ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Αριζόνα Ken Bennett, επιβεβαίωσε τις αποκλήσεις και τη σημασία τους. “Εκτακτο: Καθώς ανοίγουμε κουτιά ψηφοδελτίων που παραδίδονται από την Maricopa County, ανακαλύπτουμε σημαντικές αποκλίσεις μεταξύ του αριθμού των ψηφοδελτίων και των αναφορών παρτίδος που περιλαμβάνονται στα κουτιά.”

Πηγή >> https://www.infowars.com/posts/breaking-significant-discrepancies-discovered-in-arizona-audit-ballots-off-up-to-17-5-likely-joe-biden-did-not-win/


#ΝτόναλντΤράμπ, #ΤζοΜπάιντεν, #ΗΠΑ, #ΑμερικανικέςΕκλογές, #ΑμερικανικέςΠροεδρικέςΕκλογές, #Εκλεκτόρες, #ΚολλέγιοΤωνΕκλεκτόρων, #Επανακαταμέτρηση, #Νοθεία

ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Αμερική, Τράμπ, Ντόναλντ Τράμπ, Τζο Μπάιντεν, Εκλογές, Αμερικανικές Εκλογές, Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές, Νοθεία, Εκλέκτορες, Κολλέγιο των Εκλεκτόρων, Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικάνοι, Ρούντι Τζουλιάνι, Jenna Ellis

US News, Donald Trump, Trump News, Joe Biden, US Election Coverage, 2020 US Election, US Presidential Election, 2020, Elections, Fraud, Voter fraud, theft, States, Electoral College, Electorates, Michigan, Pennsylvania, Arizona, Swing States, Rudy Giuliani, Sidney Powell, Dominion, Smartmatic, William Bar, Lawsuits, Stop the steal, voting software, Jenna Ellis

#USNews, #DonaldTrump, #TrumpNews, #JoeBiden, #USElectionCoverage, #2020USElection, #USPresidentialElection, #2020, #Elections, #Fraud, #Voterfraud, #theft, #States, #ElectoralCollege, #Electorates, #Michigan, #Pennsylvania, #Arizona, #SwingStates, #RudyGiuliani, #SidneyPowell, #Dominion, #Smartmatic, #WilliamBar, #Lawsuits, #StopTheSteal, #VotingSoftware

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr