Home ΗΠΑ Maggie Williams: Τα δημόσια σχολεία του Όρεγκον αλλάζουν την πολιτική μάσκας μετά την κατάρρευση δρομέα λόγω έλλειψης οξυγόνου!

Maggie Williams: Τα δημόσια σχολεία του Όρεγκον αλλάζουν την πολιτική μάσκας μετά την κατάρρευση δρομέα λόγω έλλειψης οξυγόνου!

by _
0 comment 142 views

Maggie Williams: Τα δημόσια σχολεία του Όρεγκον αλλάζουν την πολιτική μάσκας μετά την κατάρρευση δρομέα λόγω έλλειψης οξυγόνου!

-John Kapsimalis

BEND, OREGON – Είναι γεγονός της κοινής λογικής ότι εάν καλύπτετε τη μύτη και το στόμα σας με οτιδήποτε, η αναπνοή αναστέλλεται. Αλλά σήμερα, η κοινή λογική πρέπει να αποδεικνύεται από επιστημονικές μελέτες. Και ακόμη και τότε, η εν λόγω κοινή λογική απορρίπτεται ως «θεωρία συνωμοσίας» ή / και «παραπληροφόρηση» από τους ζηλωτές COVID.

Η Δρ Lindsay Bottoms είναι επικεφαλής του Κέντρου Έρευνας στην Ψυχολογία και την Αθλητική Επιστήμη στο Πανεπιστήμιο του Hertfordshire (Αγγλία). Έχει διδακτορικό και μεταπτυχιακό στην άσκηση φυσιολογίας. Η Δρ. Bottoms αγωνίζεται στην περίφραξη παρά τη διάγνωση της νόσου του Crohn σε ηλικία 14 ετών.

https://www.ibdrelief.com/abou…/authors/dr-lindsay-bottoms

Έκανε ένα άτυπο πείραμα πέρυσι για να αποσαφηνίσει την κοινή λογική. Διαπίστωσε ότι φορώντας μάσκα COVID κάτω από τη μάσκα περίφραξης κατά τη διάρκεια τριών λεπτών, υψηλής έντασης προπόνηση διάδρομου έπεσε το ατμοσφαιρικό οξυγόνο μέσα στις μάσκες στο 17%. Αυτό είναι πολύ χαμηλότερο από το κανονικό 21% στη στάθμη της θάλασσας. Η μελέτη της διαπίστωσε επίσης ότι τα επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα ήταν 3% μέσα στις μάσκες, διπλάσια από το καθορισμένο όριο 1,5% που είχε θέσει οι βρετανικές υγειονομικές αρχές. Το πείραμα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οποιαδήποτε προπόνηση μεγαλύτερη ή σκληρότερη από τρία λεπτά με μάσκες θα οδηγούσε σε ζάλη, πονοκεφάλους και / ή χειρότερα.

https://theconversation.com/why-it-could-be-dangerous-to…

Ο εκπρόσωπος της πολιτείας του Οχάιο, Nino Vitale, R-Urbana, πραγματοποίησε ένα παρόμοιο πείραμα που δείχνει τα προφανή, κοινά λογικά αποτελέσματα της απόκρυψης της μύτης και του στόματος σας με μάσκες COVID.

Ο Vitale θεωρήθηκε ως «θεωρητικός συνωμοσίας». Αλλά επικράτησε η κοινή λογική. Κέρδισε εκλογές το περασμένο φθινόπωρο και δεν ήταν καν κοντά.

Οι μάσκες είναι πολιτικά σύμβολα και σημάδια υπακοής. Είναι ακόμη και δηλώσεις μόδας που προωθούνται από το Χόλιγουντ και τα mainstream media το 2021. Δεν υπάρχει απολύτως κανένα όφελος από τη χρήση τους εκτός από, όπως τα πειραματικά εμβόλια, τα κοινωνικά μέσα από το πλήθος των Fauci.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ:

Αλήθεια για τις μάσκες (τελευταία ενημέρωση στις 9 Μαρτίου 2021)

Η κα Maggie Williams σχεδόν έγινε θύμα αυτής της πολύ περίεργης, πολύ επικίνδυνης ατζέντας μάσκας. Και τα Μ.Μ.Ε. αγνόησαν εντελώς την ιστορία.

Μια περιττή, τρομακτική στιγμή

Το Summit High School είναι ένα εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος. Το σχολείο Bend της πολιτείας Όρεγκον έχει κερδίσει 17 κρατικούς τίτλους από το 2005 μεταξύ των ομάδων αγοριών και κοριτσιών. Το track-and-field ακυρώθηκε το 2020 λόγω του COVID-19. Έτσι, οι αθλητές ήθελαν να βγουν εκεί και να αποκαταστήσουν την κυριαρχία τους στο άθλημα.



Ωστόσο, η Κυβερνήτης Κέιτ Μπράουν εξέδωσε την πολύ επικίνδυνη εντολή μάσκας τον περασμένο Ιούνιο, απαιτώντας μάσκες για όλους άνω των πέντε ετών, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Η εντολή απαιτεί επίσης μάσκες για άτομα που ασκούνται σε υψηλή ένταση σε γυμναστήρια και αθλητές ενώ αγωνίζονται. Χρειάστηκε μια εξαιρετικά τρομακτική στιγμή για τους υπαλλήλους υγείας του Μπράουν και του Όρεγκον να επανεξετάσουν τουλάχιστον την κοινή λογική.

Η κα Williams είναι μια ελίτ αθλητή. Όχι μόνο έτρεξε για την νίκη στο γεγονός των 800 μέτρων (δύο γύρους γύρω από την πίστα), αλλά και το σχολικό ρεκόρ. Η Young Maggie ξεκίνησε σε μια εκπληκτική αρχή. Δεν υπήρχε άλλος δρομέας στην εικόνα καθώς επρόκειτο να διασχίσει τη γραμμή τερματισμού. Αλλά η κα Ουίλιαμς έχασε τις αισθήσεις της και κατέρρευσε. Η ορμή της την έφερε πάνω από τη γραμμή τερματισμού, σπάζοντας το σχολικό ρεκόρ με χρόνο 2:08:45. Κέρδισε το προηγούμενο ρεκόρ των 2:10:54 σετ το 2019 με δύο πλήρη δευτερόλεπτα παρά την δυστοπική παρεμπόδιση στο πρόσωπό της που την έκανε να καταρρεύσει.

Το επακόλουθο

Ο επικεφαλής προπονητής Dave Turnbull δεν μίλησε για τη γλυκόπικρη στιγμή και τι συνέβη.

https://www.oregonlive.com/…/canzano-state-leadership…

Πλήρες έλλειψη οξυγόνου. Το κάνω αυτό για 31 χρόνια, δεν έχω δει ποτέ κανέναν να χάνει τις αισθήσεις του. Δεν το έχω ξαναδεί με την Maggie. Δυστυχώς στο Όρεγκον πρέπει να ακολουθήσουμε το OHA (Oregon Health Authority). Και το OHA δεν είναι λογικό. Θα ήθελα αυτά τα άτομα να βγουν και να τρέξουν ένα 800 με μάσκα.



Η κα Ουίλιαμς είπε ότι δεν ήξερε ότι κέρδισε τον αγώνα ή ότι έσπασε το σχολικό ρεκόρ μέχρι λίγα λεπτά αργότερα. Είπε ότι ένιωσε «υπερβολικά ζάλη» και τελικά έχασε τις αισθήσεις της λόγω της στέρησης οξυγόνου. Παρακολουθήστε μια αναφορά από το NewsChannel 21 στο Bend.

https://ktvz.com/…/summit-hs-runner-collapses-at…/

https://youtu.be/AmEzfG3uJX8

https://thecovidblog.com/…/maggie-williams-oregon…/ 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr