Home Greek News Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Έκανε το εμβόλιο του κορονοϊού στο Ναύπλιο. Ακόμη ΚΙ ΑΥΤΟΝ θέλουν να ΞΕΚΑΝΟΥΝ!!!

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Έκανε το εμβόλιο του κορονοϊού στο Ναύπλιο. Ακόμη ΚΙ ΑΥΤΟΝ θέλουν να ΞΕΚΑΝΟΥΝ!!!

by _
0 comment 240 views

NewsBeast.gr: Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Έκανε το εμβόλιο του κορονοϊού στο Ναύπλιο

Συνοδευόταν από την τέως βασίλισσα Άννα – Μαρία


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Ακόμη ΚΙ ΤΟΝ…ΒΑΣΙΛΙΑ θέλουν να ΞΕΚΑΝΟΥΝ με το θανατηφόρο μπόλι του ψευδο-κορωνοϊού, όπως έχουν ήδη κάνει σε πολλούς στην Ελλάδσ και παντού σε όλο τον κόσμο!!!


O τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος μετέβη σήμερα Πέμπτη (11/2) στο νοσοκομείο Ναυπλίου για να κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με το argonafplia.gr, τον τέως Βασιλιά υποδέχθηκαν ο Διοικητής 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αργολίδας Θοδωρής Βασιλόπουλος.

Ο τέως Βασιλιάς αφού ακολούθησε τη διαδικασία που ορίζει το πρωτόκολλο, συμπληρώνοντας το σχετικό έγγραφο, εμβολιάστηκε και στη συνέχεια μετέβη σε αίθουσα αναμονής, όπου παρέμεινε για 15 λεπτά, όπως προβλέπεται, για λόγους ασφαλείας.

Σημειώνεται ότι συνοδευόταν από την τέως βασίλισσα Άννα – Μαρία η οποία όμως θα εμβολιαστεί σε επόμενη ημέρα.


TAGS:

ΕΜΒΟΛΙΟ, ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ, ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr