Home ΗΠΑ Οι Simpsons είχαν προβλέψει (και) τα ρούχα της Κάμαλα Χάρις στην ορκωμοσία Μπάιντεν

Οι Simpsons είχαν προβλέψει (και) τα ρούχα της Κάμαλα Χάρις στην ορκωμοσία Μπάιντεν

by _
0 comment 157 views

Οι Simpsons είχαν προβλέψει (και) τα ρούχα της Κάμαλα Χάρις στην ορκωμοσία Μπάιντεν

Μία ακόμα σωστή πρόβλεψη από την κωμική σειρά «The Simpsons»

NEWSROOM22.1.2021 | 12:41 Πηγή: www.lifo.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! >>  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για το πως «οι Σίμπσονς» «προβλέπουν» όλα τα μελλοντικά γεγονότα στον κόσμο!


Η μακροβιότερη κωμική σειρά των ΗΠΑ, οι «The Simpsons» δεν μπορούν να προβλέψουν το μέλλον αλλά σίγουρα έχουν πετύχει αρκετά από όσα συμβαίνουν πολλά χρόνια μετά την προβολή των επεισοδίων τους.

Μία τέτοια περίπτωση και η ορκωμοσία Μπάιντεν. Αυτήν την εβδομάδα, οι χρήστες στα social media, παρατήρησαν ότι τα ρούχα που φορούσε η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις ήταν ίδια με εκείνα που είχε εμφανιστεί Λίζα Σίμπσον σε ένα επεισόδιο από το 2000.   Στο «Bart to the Future», η Λίζα αναλαμβάνει την προεδρία και αναφερόμενη στους συμβούλους της λέει «Όπως γνωρίζετε, έχουμε κληρονομήσει μια τεράστια οικονομική κρίση από τον Πρόεδρο Τραμπ.»  

Στο επεισόδιο, η Λίζα φορά ένα μοβ σακάκι και μαργαριτάρια. Στην ορκωμοσία της Τετάρτης, η Χάρις φορούσε ένα μοβ σακάκι και μαργαριτάρια στο λαιμό. Με την Κάμαλα Χάρις να αναλαμβάνει καθήκοντα αμέσως μετά την προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ, η σύγκριση ήταν αναπόφευκτη.  

Οι ομοιότητες ωστόσο για τους οπαδούς της σειράς δεν σταμάτησαν εκεί. Σειρά είχε ο Τομ Χανκς, ο οποίος ήταν ο οικοδεσπότης της εικονικής συναυλίας για την ορκωμοσία του Προέδρου Μπάιντεν.  

Στην ταινία «The Simpsons Movie» του 2007, ο Χανκς έκανε και εκεί μία cameo εμφάνιση.   «Γεια σας. Είμαι ο Τομ Χανκς. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει χάσει την αξιοπιστία της, οπότε δανείζεται μέρος από τη δική μου» λέει και συνεχίζει στο τέλος της σκηνής «Εάν επιλέξετε μια κυβέρνηση για να εμπιστευτείτε, γιατί όχι αυτή;».  

Οι αναφορές σχετικά με τις προγνωστικές ικανότητες των σεναριογράφων του σόου δεν είναι κάτι νέο. Οι οπαδοί των Simpsons ισχυρίζονται ότι η εκπομπή έχει προβλέψει, μεταξύ άλλων, τα έξυπνα ρολόγια, τις «σφήκες δολοφόνους», την αγορά της 20th Century Fox από την Disney.  

Όταν ρωτήθηκε δε, ο 2016 σχετικά με την πρόβλεψη μιας προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ, ο σεναριογράφος Dan Greaney είπε στο The Hollywood Reporter, «Ήταν μια προειδοποίηση για την Αμερική».  

«Και αυτό έμοιαζε σαν την τελευταία λογική στάση πριν τον πάτο. Ταυτιζόταν με την πρόβλεψη ότι η Αμερική τρελαινόταν», πρόσθεσε.

Με πληροφορίες του CNN

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr

Πηγή: www.lifo.gr

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr