Home ΗΠΑ 117 Πολιτειακοί νομοθέτες ζητούν από τον Πενς να καθυστερήσει την πιστοποίηση των εκλεκτορικών ψήφων παραπέμποντάς την στα πολιτειακά νομοθετικά σώματα!!!

117 Πολιτειακοί νομοθέτες ζητούν από τον Πενς να καθυστερήσει την πιστοποίηση των εκλεκτορικών ψήφων παραπέμποντάς την στα πολιτειακά νομοθετικά σώματα!!!

by _
0 comment 142 views

Photo Creator: Megan Varner | Credit: Getty Images | Copyright: 2021 Getty Images

117 Πολιτειακοί νομοθέτες (ή βουλευτές) ζητούν από τον Πενς να καθυστερήσει την πιστοποίηση των εκλεκτορικών ψήφων παραπέμποντάς την στα πολιτειακά νομοθετικά σώματα!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με το μεγάλο συντηρικό σάιτ The Gateway Pundit, διαβάζουμε το εξής σενάριο που παίζεται αυτήν την στιγμή όσο αφορά το ενδεχόνεο να…ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ (αυτό το μπορεί) ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΕΛΤΟΡΙΩΚΝ ΨΗΦΩΝ ΣΤΙΣ 6 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ…


ΕΚΤΑΚΤΟ: 117 Πολιτειακοί νομοθέτες από αμφισβητούμενες πολιτείες ζητούν από τον Πενς να καθυστερήσει την πιστοποίηση των εκλεκτορικών ψήφων

Από την Cristina Laila
Δημοσιεύθηκε στις 5 Ιανουαρίου 2021 στις 6:03 μ.μ.


Περισσότεροι από 100 νομοθέτες (ή βουλευτές) από τις πολιτείες των ΗΠΑ ζήτησαν από τον Αντιπρόεδρο Mike Pence να καθυστερήσει την πιστοποίηση των εκλεκτορικών ψήφων κατά 10 ημέρες.

Οι πολιτειακοί νομοθέτες ζητούν περισσότερο χρόνο για να διερευνήσουν την απάτη των ψηφοφόρων και τις παρατυπίες που έγινα στις κάλπες στις 3 Νοεμ. του 2020 για να καθορίσουν εάν τα εκλογικά αποτελέσματα του Joe Biden πρέπει να…ΑΠΟπιστοποιηθούν!

Το Άρθρο 2, η Ρήτρα 1 και η Παράγραφος 2 του Συντάγματος των ΗΠΑ παρέχει στα πολιτειακά νομοθετικά σώματα την εξουσία της ολομέλειας να επιλέξουν ποιοι εκλεκτόρες θα αποσταλούν στο Κογκρέσο.

«Σκοπεύουμε να εκπληρώσουμε τους όρκους των καθηκόντων μας διερευνώντας σωστά και προσδιορίζοντας εάν οι εκλογές πρέπει να πιστοποιούνται ή να απο-πιστοποιούνται από τα αντίστοιχα πολιτειά μας νομοθετικά σώματα», έγραψαν οι νομοθέτες σε επιστολή προς τον Πενς. «Πρέπει να δοθεί πρόσθετος χρόνος για να συγκληθούν τα νομοθετικά σώματα και για να εκπληρώσουν τα συνταγματικά τους καθήκοντα οι πολιτειακοί νομοθέτες.»

Το Just The News ανέφερε:

Ενώ ο Πενς είπε ότι υποστηρίζει τους νομοθέτες που ανησυχούν για την ακεραιότητα των εκλογών του Νοεμβρίου, δεν έχει δηλώσει εάν θα ήταν πρόθυμος να καθυστερήσει την καταμέτρηση των ψήφων από πολιτείες όπως το Ουισκόνσιν, το Μίσιγκαν, τη Γεωργία, την Αριζόνα και την Πενσυλβανία ή εάν κάτι τέτοιο θεωρείται συνταγματικό από το Ανώτατο Δικαστήριο.

 

Παρ ‘όλα αυτά, οι επιστολές της 11ης ώρας από πολιτειακούς νομοθέτες πρόσθεσαν μια αυξανόμενη δυναμική μεταξύ των Ρεπουμπλικανών για να αμφισβητήσουν τη κηρυχθεία νίκη του Joe Biden.

 

«Γράφουμε για να σας ζητήσουμε να συμμορφωθείτε με το εύλογο αίτημά μας για να δώσετε στο έθνος μας περισσότερο χρόνο για να επανεξετάσει σωστά τις εκλογές του 2020, αναβάλλοντας το άνοιγμα της 6ης Ιανουαρίου και την καταμέτρηση των εκλεκτορικών ψήφων για τουλάχιστον 10 ημέρες, δίνοντας τη δυνατότητα στα αντίστοιχα σώματά μας να συγκληθούν, να ερευνήσουν, και ως σώμα, να ψηφίσει είτε για την πιστοποίηση είτε για την απόρριψη των εκλογικών αποτελεσμάτων», διαβάζει μια επιστολή προς τον Πενς που υπέγραψαν 88 πολιτειακοί Ρεπουμπλικάνοι νομοθέτες. “Αυτή η ενέργεια μπορεί να ολοκληρωθεί πριν από την ημερομηνία εγκαινίασης, όπως απαιτείται από το Σύνταγμα.”

 

Αυτή η επιστολή επισύναψε ένα παράρτημα στο οποίο αναφέρονται παρατυπίες και παρανομίες στις πολιτείες  όπου ο Τραμπ αμφισβήτησε τα αποτελέσματα των εκλογών, δείχνοντας τον Μπάιντεν ως τον δήθεν νικητή.

 

Το προσάρτημα, έγραψαν οι νομοθέτες, «παρέχει αποδεικτικά στοιχεία μιας συντονισμένης και δομημένης πολυ-πολιτειακής προσπάθειας για υπονόμευση του πολιτειακού νόμου που προστατεύει την ακεραιότητα των εκλογών».

 

Αυτή η επιστολή οργανώθηκε από μια ομάδα 501 (c) (4) (που συστήνεται βάσει των φορολογικών νόμων των ΗΠΑ) που ονομάζεται “Got Freedom”, αφού οι πολιτειακοί νομοθέτες είχαν μια ιδιωτική τηλεφωνική συνομιλία με τον Trump το Σαββατοκύριακο για να ενημερώσουν τον πρόεδρο για τις ανησυχίες τους. Η ομάδα είπε ότι οι νομοθέτες της ζήτησαν να οργανώσει μια μόνο επιστολή για να την υπογράψουν πολλοί.

Η δικηγόρος της εκστρατείας Trump, Jenna Ellis, τη Δευτέρα το βράδυ πρότεινε ότι ο Αντιπρόεδρος Mike Pence θα μπορούσε να αναβάλει την πιστοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων στον Joe Biden την Τετάρτη, όταν το Κογκρέσο συνέρχεται και αντ ‘αυτού παραπέψει το θέμα στους πολιτειακούς νομοθέτες.

Σε συνέντευξή στο Just The News, η Τζένα Έλις είπε ότι ο Πενς απλώς θα ανέβαλλε το ζήτημα στους πολιτειακούς νομοθέτες στις αμφισβητούμενες πολιτείες με εναλατικές λίστες εκλεκτόρων για να διευκρινίσουν ποια λίστα εκλεκτόρων θα εγκρίνει η κάθε πολιτεία.

Σύμφωνα λοιπόν με επίσημη δήλωση του ίδιου του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ,

Ο Αντιπρόεδρος μας έχει πολλές επιλογές βάσει του Συντάγματος των ΗΠΑ. Μπορεί να πιστοποιήσει τα αποτελέσματα ή να τα στείλει πίσω στις πολιτείες για αλλαγή και πιστοποίηση. Μπορεί επίσης να απορρίψει τα παράνομα και διεφθαρμένα αποτελέσματα των εκλογών και να τα στείλει στη Βουλή των Αντιπροσώπων για μια απλή ψηφοφορία ανά πολιτεία.

 


Πηγή >> https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/new-117-state-legislators-contested-battleground-states-ask-vp-pence-delay-certification-electoral-votes/


#ΝτόναλντΤράμπ, #ΤζοΜπάιντεν, #ΗΠΑ, #ΑμερικανικέςΕκλογές, #ΑμερικανικέςΠροεδρικέςΕκλογές, #Εκλεκτόρες, #ΚολλέγιοΤωνΕκλεκτόρων, #Επανακαταμέτρηση, #Νοθεία

ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Αμερική, Τράμπ, Ντόναλντ Τράμπ, Τζο Μπάιντεν, Εκλογές, Αμερικανικές Εκλογές, Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές, Νοθεία, Εκλέκτορες, Κολλέγιο των Εκλεκτόρων, Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικάνοι, Ρούντι Τζουλιάνι, Jenna Ellis
————————————————

US News, Donald Trump, Trump News, Joe Biden, US Election Coverage, 2020 US Election, US Presidential Election, 2020, Elections, Fraud, Voter fraud, theft, States, Electoral College, Electorates, Michigan, Pennsylvania, Arizona, Swing States, Rudy Giuliani, Sidney Powell, Dominion, Smartmatic, William Bar, Lawsuits, Stop the steal, voting software, Jenna Ellis

#USNews, #DonaldTrump, #TrumpNews, #JoeBiden, #USElectionCoverage, #2020USElection, #USPresidentialElection, #2020, #Elections, #Fraud, #Voterfraud, #theft, #States, #ElectoralCollege, #Electorates, #Michigan, #Pennsylvania, #Arizona, #SwingStates, #RudyGiuliani, #SidneyPowell, #Dominion, #Smartmatic, #WilliamBar, #Lawsuits, #StopTheSteal, #VotingSoftware

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr