Home ΗΠΑ Ιδού το…ΑΤΟΥ του Τράμπ, ΜΑΪΚ ΠΕΝΣ! Διαθέτει την εξουσία να καταργήσει το Κολλέγιο των Εκλεκτόρων και να δώσει την προεδρία στον ΤΡΑΜΠ!

Ιδού το…ΑΤΟΥ του Τράμπ, ΜΑΪΚ ΠΕΝΣ! Διαθέτει την εξουσία να καταργήσει το Κολλέγιο των Εκλεκτόρων και να δώσει την προεδρία στον ΤΡΑΜΠ!

by _
0 comment 208 views

Ιδού το…ΑΤΟΥ του Τράμπ, ΜΑΪΚ ΠΕΝΣ! Διαθέτει την εξουσία να καταργήσει το Κολλέγιο των Εκλεκτόρων και να δώσει την προεδρία στον ΤΡΑΜΠ!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 16 Δεκ. 2020, 20:06, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με κορυφαίους δικηγόρους και συνταγματολόγους των ΗΠΑ σχετικά με τις τύχες των αμερικανικών προεδρικών εκλογών, όπως ο συνταγματικός δικηγόρος Robert Barnes…

Χθες, οι ψηφοφορίες του εκλογικού σώματος σφραγίστηκαν και στάλθηκαν από ειδικό αερομεταφορέα στην Ουάσινγκτον, όπου θα παραμείνουν σφραγισμένες έως τις 6 Ιανουαρίου, όταν η Βουλή των Αντιπροσώπων και η Γερουσία θα τεθούν σε κοινή συνεδρίαση για να ανοίξουν τους φακέλους των ψηφοφοριών. Τα μέσα ενημέρωσης θα σας κάνουν να πιστέψετε ότι όλα έχουν τελειώσει και ο Τζο Μπάιντεν είναι τώρα επίσημα πρόεδρος.

Στις 6 Ιανουαρίου, η Nancy Pelosi θα καθίσει με τα υπόλοιπα μέλη της Βουλής, καθώς δεν διαθέτει καμία ειδική εξουσία επι της ακροάσεως. Ο Αντιπρόεδρος Mike Pence (Μάικ Πένς) θα έχει όλη την εξουσία ως πρόεδρος της…Γερουσίας για εκείνη την ημέρα και μόνον και θα αποδέχεται ή θα απορρίπτει προτάσεις για να αποφασίσει αυτός τα επόμενα βήματα της Συνελεύσεως.

Ο Mike Pence θα έχει πλήρη εξουσία εκείνη την ημέρα, όπως αναφέρεται στο Σύνταγμα των ΗΠΑ. Τα ψηφοδέλτια πιστοποιήθηκαν πριν από λίγες ημέρες από το Κολλέγιον των Εκλεκτόρων, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα.

Οι ψήφοι θα ανοίξουν και σε αυτό το σημείο ένα μέλος της Βουλής θα μπορούσε, πιθανότατα, να σηκώσει το χέρι του για να αντιταχθεί στον Αντιπρόεδρο Πένς σχετικά με την κατάσταση των ψήφων των εκλεκτόρων από το Κολλέγιον των Εκλεκτόρων. Αυτή η ένστασις θα μπορούσε να καλύψει απάτη, νοθεία ή οποιονδήποτε άλλο λόγο, και με την έγκρισιν αυτής της ενστάσεως από πλευράς του Προέδρου της Γερουσίας…ΜΑΪΚ ΠΕΝΣ, ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ…ΠΑΝΤΑ!!!

Τούτο συγχωρείται βάσει της 12ης Τροπολογίας του Συντάγματος των ΗΠΑ.

Η Βουλή και η Γερουσία θα διακόψουν για δύο ώρες (τουλάχιστον) για να το συζητήσουν και μετά να το ψηφίσουν. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί ανά Γερουσιαστή με τον Αντιπρόεδρο Πένς να είναι η αποφασιστική ψήφος, εάν χρειαστεί στη Γερουσία, ενώ η ψηφοφορία στη Βουλή θα είναι μόνο ΜΙΑ ψήφος ανά αντιπροσωπεία, ανά πολιτεία και…ΟΧΙ ανά μέλος της Βουλής !!! Οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν 30 ψήφους αντιπροσωπείας σε σύγκριση με τους μόνο…20 ψήφους αντιπροσωπείας των Δημοκρατών!!!

Εάν το σενάριο αυτό παιχτεί και ολοκληρωθεί, ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΤΑΙ Πρόεδρος των ΗΠΑ ο…Ντόναλντ Τραμπ…!!!

Οι Δημοκρατικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι παγκοσμιοποιητές σε όλο τον κόσμο θα τα…ΧΑΣΟΥΝ και θα ξεσπάσει το χάος…ΠΑΝΤΟΥ!!!

Γι ‘αυτό οι θεμελιωτές πατέρες της Αμερικής ήταν τόσο πανέξυπνοι γιατί ήξεραν ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί κάποια μέρα. Επομένως, ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα ΨΕΜΑΤΑ τους. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να διαβάσετε το Σύνταγμα των ΗΠΑ και θα μάθετε ότι τόσο οι νόμοι όσο και οι πολιτικές και οι διαδικασίες επ ‘ αυτού είναι, εν προκειμένω, με το μέρος της αλήθειας.

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!…

#ΝτόναλντΤράμπ, #ΤζοΜπάιντεν, #ΗΠΑ, #ΑμερικανικέςΕκλογές, #ΑμερικανικέςΠροεδρικέςΕκλογές, #Εκλεκτόρες, #ΚολλέγιοΤωνΕκλεκτόρων, #Επανακαταμέτρηση, #Νοθεία

ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Αμερική, Τράμπ, Ντόναλντ Τράμπ, Τζο Μπάιντεν, Εκλογές, Αμερικανικές Εκλογές, Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές, Νοθεία, Εκλέκτορες, Κολλέγιο των Εκλεκτόρων, Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικάνοι, Ρούντι Τζουλιάνι, Jenna Ellis
————————————————

US News, Donald Trump, Trump News, Joe Biden, US Election Coverage, 2020 US Election, US Presidential Election, 2020, Elections, Fraud, Voter fraud, theft, States, Electoral College, Electorates, Michigan, Pennsylvania, Arizona, Swing States, Rudy Giuliani, Sidney Powell, Dominion, Smartmatic, William Bar, Lawsuits, Stop the steal, voting software, Jenna Ellis


 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr