Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ! Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΠΕΦΕΡΕ ΑΠΩΛΕΙΑ 300.000.000 ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ 100.000.000 ΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΦΤΩΧΕΙΑ!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ! Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΠΕΦΕΡΕ ΑΠΩΛΕΙΑ 300.000.000 ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ 100.000.000 ΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΦΤΩΧΕΙΑ!

by _
0 comment 201 views

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ! Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΠΕΦΕΡΕ ΑΠΩΛΕΙΑ 300.000.000 ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ 100.000.000 ΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΦΤΩΧΕΙΑ!


Σχολιάζουν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ – Διαβάστε τι έχουν να πούν αυτοί οι ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ του ΠΟΥ για τις καταστροφές που επέφερε η ΨΕΥΤΟπανδημία! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, θέλουν και να μας…ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!!!


Ο Munir Akram , Πρόεδρος του Οικονομικού και Κοινωνικού Συμβουλίου του ΟΗΕ, δήλωσε ότι η πανδημία COVID-19 προκάλεσε κρίσεις υγείας, οικονομική και πάνω απ ‘όλα ανθρωπιστική κρίση, με τα κρούσματα από μόλυνση ν΄ανέρχονται στα 65 εκατομμύρια και 1,5 εκατομμύρια θανάτους.

Οι οικονομικές στατιστικές είναι εξίσου καταστροφικές, με παγκόσμια συρρίκνωση της τάξης του 5%, πέντε χώρες έχουν αθετήσει τις απαιτήσεις του χρέους, 20 αντιμετωπίζουν σοβαρή επισιτιστική ανασφάλεια, 300 εκατομμύρια θέσεις εργασίας χάθηκαν και 100 εκατομμύρια άνθρωποι εξωθήθηκαν πίσω στην ακραία φτώχεια.

«Η απάντηση του κόσμου πρέπει να είναι εξίσου τολμηρή», είπε, τονίζοντας ότι η διεθνής κοινότητα πρέπει να διασφαλίσει ότι ένα εμβόλιο θα είναι διαθέσιμο σε όλους παντού, πλούσιοι ή φτωχοί, σε δίκαιη βάση, με δεδομένη προτεραιότητα σ’εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, τους άρρωστους και τους ασθενείς, γυναίκες και παιδιά.


Πηγή >> dimpenews.com // Μέσω >> makeleio.gr


 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr