Home ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Διπλώματα ευρεσιτεχνίας Google που αφορά τον…χειρισμό νευρικού συστήματος από ηλεκτρομαγνητικά πεδία από οθόνες

Διπλώματα ευρεσιτεχνίας Google που αφορά τον…χειρισμό νευρικού συστήματος από ηλεκτρομαγνητικά πεδία από οθόνες

by _
0 comment 216 views

John Kapsimalis

US6506148B2 – Χειρισμός νευρικού συστήματος από ηλεκτρομαγνητικά πεδία από οθόνες – Διπλώματα ευρεσιτεχνίας Google

Φυσιολογικές επιδράσεις έχουν παρατηρηθεί σε έναν άνθρωπο ως απόκριση στη διέγερση του δέρματος με ασθενή ηλεκτρομαγνητικά πεδία που παλμούνται με ορισμένες συχνότητες κοντά στα ½ Hz ή 2,4 Hz, όπως για να διεγείρουν έναν αισθητηριακό συντονισμό. Πολλές οθόνες υπολογιστών και τηλεοπτικοί σωλήνες, όταν εμφανίζουν παλμικές εικόνες, εκπέμπουν παλμικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία επαρκούς πλάτους για να προκαλέσουν τέτοια διέγερση.

Είναι επομένως δυνατό να χειριστείτε το νευρικό σύστημα ενός θέματος παλλόμενοι εικόνες που εμφανίζονται σε μια κοντινή οθόνη υπολογιστή ή σε τηλεοπτική συσκευή. Για το τελευταίο, η παλμική εικόνα μπορεί να ενσωματωθεί στο υλικό του προγράμματος ή μπορεί να επικαλυφθεί με διαμόρφωση μιας ροής βίντεο, είτε ως σήμα RF είτε ως σήμα βίντεο. Η εικόνα που εμφανίζεται σε μια οθόνη υπολογιστή μπορεί να ενεργοποιηθεί αποτελεσματικά από ένα απλό πρόγραμμα υπολογιστή. Για ορισμένες οθόνες, μπορεί να δημιουργηθούν παλμικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία ικανά για συναρπαστικούς αισθητηριακούς συντονισμούς σε κοντινά θέματα, ακόμη και όταν οι εμφανιζόμενες εικόνες πάλλονται με υποσυνείδητη ένταση.

https://patents.google.com/patent/US6506148B2/el 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr