Home ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΙΤΕ σε ΠΟΙΟΥΣ δείχνουν μεγάλη ΑΝΟΧΗ ο Τράμπ και ο Πούτιν: ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΑΖΕΡΩΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΙ ΑΜΑΧΟ ΑΡΜΕΝΗ ΓΕΡΟΝΤΑ…!!!!!!!!!

ΔΕΙΤΕ σε ΠΟΙΟΥΣ δείχνουν μεγάλη ΑΝΟΧΗ ο Τράμπ και ο Πούτιν: ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΑΖΕΡΩΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΙ ΑΜΑΧΟ ΑΡΜΕΝΗ ΓΕΡΟΝΤΑ…!!!!!!!!!

by _
0 comment 127 views

ΔΕΙΤΕ σε ΠΟΙΟΥΣ δείχνουν μεγάλη ΑΝΟΧΗ και ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ο Τράμπ και ο Πούτιν: ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΑΖΕΡΩΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΙ ΑΜΑΧΟ ΑΡΜΕΝΗ ΓΕΡΟΝΤΑ…!!!!!!!!!


Εθνική Επιτροπή Δικαίωσης Αρμενικού Ζητήματος

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ “ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ”ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ! 

Η ΦΡΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΑΖΕΡΟΥΣ!!

ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΙ ΑΜΑΧΟ ΑΡΜΕΝΗ ΓΕΡΟΝΤΑ..

Έχει αρχίσει ένας διαδικτυακός πόλεμος για φίμωση των απάνθρωπων βασανιστηρίων από μέρους των Τουρκοαζέρων έναντι των Αρμενίων συμπατριωτών και μη όπου όποιος “ανεβάζει” φωτογραφίες ή βίντεο με τις φρικαλεότητες τους μπλοκάρετε από το facebook γιατί οι αποκεφαλιστές των συμπατριωτών μας Αζέροι και Τούρκοι ( αμάχων ή στρατιωτών) προχωράνε σε μαζικές αναφορές στα προφίλ όλων όσων αναπαράγουν τα βίντεο που οι ίδιοι με καμάρι ανεβάζουν!

Η ειδησιογραφική σελίδα Ζαrtnok Media ανέβασε εχθές ένα βίντεο όπου τα τέρατα αποκεφαλίζουν έναν άμαχο πολίτη αλλά μπλοκαρίστηκε και το βίντεο κατέβηκε όπως ενημερώνουν και οι ίδιοι στην ιστιοσελίδα τους.

Επειδή το προλάβαμε πριν κατέβει εμείς όσο έχουμε φωνή δεν θα σταματήσουμε να δείχνουμε στον κόσμο τις φρικαλεότητες τους!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ!!

ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΦΙΜΩΝΟΥΝ!!!

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΕΙ “ΓΕΡΟ ΣΤΟΜΑΧΙ” ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ …ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ!!! Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝ ΕΤΗ 2020 Ο ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ! (ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ…)

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ!!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΤΕΤΟΙΟΝ ΚΟΣΜΟ ΦΤΙΑΞΑΜΕ;

Ε ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ!!!

ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ !ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ !!

ΩΣ ΕΔΩ!!!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΦΙΜΩΣΗ !! Η ΣΙΩΠΗ ΙΣΟΝ ΣΥΝΕΝΟΧΗ!

Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ …ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΡΩΤΑΓΕ ΘΕΣ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ…ΠΟΙΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ “ΑΜΑΡΤΙΕΣ “

ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΣΤΡΟ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΛΕΟΝ…

ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΑΝ ΑΠΛΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΟΜΟΥ…Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ….

Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΣΚΥΨΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!

ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΑΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ!

(Απο χθες η τελευταία είδηση μας ήταν ο σεισμός γιατί οι διαχειριστές της σελίδας μας ήταν μπλοκαρισμένοι στα προφίλ τους και δεν μπορούσαμε να σας μεταδώσουμε ειδήσεις.)


#TheWorld #Action #StopTerrorism #StopAzerbaijan #SanctionAzerbaijan #SanctionTurkey #StopTerrorist #USA #France #Europe

#Celebrities

#HumanRights #Humanity

#Genocide #InnocentPeople #ArmenianEthnic #InnocentChildren

#armenia

#zartnokmedia

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr