Home ΗΠΑ Ο Τζορτζ Σόρος διόρισε ως νέο πρόεδρο της Ανοικτής Κοινωνίας τον πρόεδρο της εταιρείας Smartmatic, που έκλεψε τις προεδρικές εκλογές για τον Τζο Μπαιντεν!!!

Ο Τζορτζ Σόρος διόρισε ως νέο πρόεδρο της Ανοικτής Κοινωνίας τον πρόεδρο της εταιρείας Smartmatic, που έκλεψε τις προεδρικές εκλογές για τον Τζο Μπαιντεν!!!

by _
0 comment 164 views

Image Credit: Popow/ullstein bild and Wiktor Szymanowicz / Barcroft Media via Getty Images

GreekNewsOnDemand.com: Ο Τζορτζ Σόρος διορίζει ως νέο πρόεδρο της Ανοικτής Κοινωνίας τον πρόεδρο της εταιρείας Smartmatic, Λόρδο Mark-Malloch Brown, που συνδέεται με την Dominion Voting Systems που έκλεψε τις προεδρικές εκλογές για τον Τζο Μπαιντεν..!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 05 Δεκ. 2020, 19:15, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Πιο αναλυτικά…

Τα mainstream μέσα μαζικής ενημέρωσης αποκαλούν τη σύνδεση Soros-Smartmatic ως ‘θεωρία συνωμοσίας’ παρά τα ατράνταχτα στοιχεία που πάρχουν για αυτό.

Ο δισεκατομμυριούχος παγκοσμιοποιητής George Soros διόρισε τον πρώην πρόεδρο του Smartmatic Lord Mark Malloch-Brown ως επικεφαλής της ομάδας φιλανθρωπίας του Open Society Foundation.

«Επικροτώ την ηγεσία του Patrick Gaspard του Open Society Foundations σε έναν κόσμο που πλήττεται από τον ιμπεριαλισμό. Ο Mark Malloch-Brown θα είναι ο νέος πρόεδρος του Open Society. Είναι βαθιά εξοικειωμένος με το έργο του και συμμερίζεται το όραμά μου για φιλανθρωπία», δήλωσε ο Σόρος σε ένα σπάνιο tweet την Παρασκευή.

Η Smartmatic υπερηφανευόταν για τη σύνδεσή της με τον Soros στον ιστότοπό της μετά από τη μαζική αντίδραση του κοινού λόγω των δυνατών ισχυρισμών περί νοθείας στις εκλογές που συνδέονται με την Dominion Voting Systems, ισχυριζόμενη ότι δεν είναι «μυστικό» ότι ο Malloch-Brown συνδέται με του Soros το Open Society Foundation.

Δεν είναι μυστικό ότι ο πρόεδρός μας Λόρδος Mark Malloch-Brown είναι μέλος πολλών μη κερδοσκοπικών συμβουλίων που ασχολούνται με παγκόσμια ζητήματα, από τη μείωση της φτώχειας έως την επίλυση συγκρούσεων, συμπεριλαμβανομένου του Παγκόσμιου Συμβουλίου του Open Society Foundation. Αυτό αναφέρεται ξεκάθαρα στην επίσημη βιογραφία του. Ο Λόρδος Malloch-Brown είναι μια πολύ σεβαστή παγκόσμια προσωπικότητα τoυ οποίου τα διαπιστευτήρια περιλαμβάνουν τον πρώην Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών και τον πρώην Αντιπρόεδρο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Υπηρέτησε επίσης στο Βρετανικό Υπουργικό Συμβούλιο, ως Υπουργός Εξωτερικών του Υπουργείου Εξωτερικών.

Ο Malloch-Brown παραδέχτηκε το 2015 ότι η Smartmatic είχε μια συμφωνία άδειας χρήσης με την Dominion Voting Systems, την υπό εξέτασιν εταιρείαν από διάφορες αγωγές ισχυριζόμενες ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην δόλια παροχή περισσότερων ψήφων για τον Μπάιντεν παρά για τον Τραμπ σε πολιτείες-κλειδά.

Ο Malloch-Brown θα αντικαταστήσει τον Patrick Gaspard εν μέσω φήμων ότι η Gaspard εξετάζεται από την ομάδα του Joe Biden για τη θέση του Υπουργού Εργασίας. Άρα, έδω έχουμε ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗ μεταξύ Τζο Μπάιντεν και…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ!

Η δικηγόρος Sidney Powell έχει φέρει στο προσκήνιο αρκετές αγωγές που κατηγορούν τις Dominion και Smartmatic για εγκληματική δραστηριότητα κατά τη διάρχεια των προεδρικών εκλογών. Έμεις από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» έχουν γράψει ΠΟΛΛΑ για αυτό το θέμα, και τα αποκλεστικά περι αυτού θα τα εύρητε στην αρχική σελίδα του σάιτ μας.

«Έχουμε ορκωτές καταθέσεις μαρτύρων για το γιατί σχεδιάστηκε εξ αρχής το λογισμικό», δήλωσε η Πάουελ τον περασμένο μήνα. «Σχεδιάστηκε για να ΝΟΘΕΥΣΕΙ τις εκλογές. Ενημερώθηκε πλήρως για αυτό ένας μάρτυρας που μας μίλησε για αυτό. Το είδε να συμβαίνει και σε άλλες χώρες. Εξήχθη διεθνώς για κέρδος από τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από την Smartmatic και την Dominion.»


-με πληροφορίες από >> https://www.infowars.com/posts/george-soros-taps-former-chairman-of-smartmatic-to-become-president-of-open-society-foundation/


#ΝτόναλντΤράμπ, #ΤζοΜπάιντεν, #ΗΠΑ, #ΑμερικανικέςΕκλογές, #ΑμερικανικέςΠροεδρικέςΕκλογές, #Εκλεκτόρες, #ΚολλέγιοΤωνΕκλεκτόρων, #Επανακαταμέτρηση, #Νοθεία

ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Αμερική, Τράμπ, Ντόναλντ Τράμπ, Τζο Μπάιντεν, Εκλογές, Αμερικανικές Εκλογές, Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές, Νοθεία, Εκλέκτορες, Κολλέγιο των Εκλεκτόρων, Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικάνοι, Ρούντι Τζουλιάνι, Jenna Ellis
————————————————

US News, Donald Trump, Trump News, Joe Biden, US Election Coverage, 2020 US Election, US Presidential Election, 2020, Elections, Fraud, Voter fraud, theft, States, Electoral College, Electorates, Michigan, Pennsylvania, Arizona, Swing States, Rudy Giuliani, Sidney Powell, Dominion, Smartmatic, William Bar, Lawsuits, Stop the steal, voting software, Jenna Ellis

#USNews, #DonaldTrump, #TrumpNews, #JoeBiden, #USElectionCoverage, #2020USElection, #USPresidentialElection, #2020, #Elections, #Fraud, #Voterfraud, #theft, #States, #ElectoralCollege, #Electorates, #Michigan, #Pennsylvania, #Arizona, #SwingStates, #RudyGiuliani, #SidneyPowell, #Dominion, #Smartmatic, #WilliamBar, #Lawsuits, #StopTheSteal, #VotingSoftware


 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr