Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Μεγάλη δικηγόρος του Μάικλ Φλιν: Το λογισμικό που χρησιμοποιήθη για την κλοπή των αμερικανικών εκλογών εδημιουργήθη αρχικά για τον Ούγκο Τσάβες στη Βενεζουέλα!!!

Μεγάλη δικηγόρος του Μάικλ Φλιν: Το λογισμικό που χρησιμοποιήθη για την κλοπή των αμερικανικών εκλογών εδημιουργήθη αρχικά για τον Ούγκο Τσάβες στη Βενεζουέλα!!!

by _
0 comment 208 views

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Μεγάλη δικηγόρος του Μάικλ Φλιν: Το λογισμικό που χρησιμοποιήθη για την κλοπή των αμερικανικών εκλογών εδημιουργήθη αρχικά για τον Ούγκο Τσάβες στη Βενεζουέλα!!!

Ο δικηγόρος Σίντνεϊ Πάουελ δεσμεύεται να εκθέσει όλους τους αξιωματούχους που βοήθησαν τους Δημοκρατικούς να κλέψουν τις εκλογές…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Η δικηγόρος Σίντνεϊ Πάουελ λέει ότι θα «εκθέσει όλους» τους αξιωματούχους που βοήθησαν για να κλαπούν οι εκλογές του 2020 για τον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν και ισχυρίζεται ότι ο κατασκευαστής μηχανών ψηφοφορίας Dominion Voting Systems διευκόλυνε την κλοπή.

Η Ρεπουμπλικανή δικηγόρος ισχυρίζεται επίσης ότι υπάρχουν «συγκλονιστικά στατιστικά στοιχεία» και «εντυπωσιακές μαρτυρίες» σχετικά με την εγκληματική εκλογική απάτη που πραγματοποιήθηκε σε ολόκληρη την Αμερική.

Αναφέρει το RT: Η Πάουελ, η οποία εκπροσωπεί τον πρώην σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Τραμπ, Μάικλ Φλίν, στη νομική μάχη του Ρουσιαγκεϊτ, επέδειξε τους δικούς της ισχυρισμούς για ξένη εμπλοκή στις εκλογές και νοθεία στην εκπομπή του Lou Dobbs «Lou Dobbs Tonight» την Παρασκευή στο μεγάλο κανάλι Fox News. Απειλώντας τους υπεύθυνους με μια «νέα αμερικανική επανάσταση», αυτή ζήτησε μια εκτεταμένη έρευνα για αυτό που περιέγραψε ως ένα μακροχρόνιο πρότυπο παρέμβασης στις εκλογές.

Ισχυριζόμενη ότι η Dominion Voting Systems, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μηχανών ψηφοφορίας στις ΗΠΑ, «δημιουργήθηκε για να παράγει παραποιημένα αποτελέσματα ψηφοφορίας στη Βενεζουέλα για τον [σοσιαλιστή ηγέτη] Hugo Chavez», η Πάουελ υποστήριξε ότι το σύστημα – το οποίο είπε χρηματοδοτήθηκε από την Κούβα και την Κίνα, καθώς και το Καράκας – είναι κάτι περισσότερο από μια επιχείρηση διαστρεβλώσεως αποτελεσμάτων εκλογών.

Η Dominion Voting Systems κυριαρχία «έχει χρησιμοποιηθεί σε όλο τον κόσμο για να αψηφά τη βούληση των ανθρώπων που ήθελαν ελευθερία», δήλωσε.

«Ο Πρόεδρος Τραμπ κέρδισε αυτές τις εκλογές με σαρωτική νίκη. Δεν πρόκειται να αμφισβητηθεί αυτό”.

«Πατριώτες προσέρχονται όλη μέρα κάθε μέρα» με «στατιστικά στοιχεία που δείχνουν ότι εκατοντάδες χιλιάδες ψήφοι προστίθενται εσκεμμένα στην καταμέτρηση και αναπαράγονται» για να στρέψουν την κατεύθυνση της κούρσας υπερ του Μπάιντεν, δήλωσε η Πάουελ, υποδηλώνοντας ότι η Big Tech και το κατεστημένο των μέσων ενημέρωσης τελείωσαν τη δουλειά καλύπτοντας το έγκλημα της DOMINION και των πολιτικών της ημετέρων.

«Πρέπει να διεξαχθεί μαζική ποινική έρευνα που να επηρεάσει εκατομμύρια ψηφοφόρους και τις εκλογές γενικά», είπε στο Fox News, προτρέποντας τους θεατές να «προσέλθουν τώρα και να πάνε με το μέρος της σωστής πλευράς αυτού του ζητήματος και να καταγγείλουν την απάτη που γνώριζαν ότι υπήρχε στην Dominion Voting Systems» ενώ ετοιμάζεται να τραβήξει την κουρτίνα σε ολόκληρη τη λειτουργία.

«Θα απελευθερώσω τον Κράκεν.»

Η Πάουελ φάνηκε αδιάφορη για την προθεσμία του Δεκεμβρίου για τις πολιτείες για να πιστοποιήσουν τα εκλογικά τους αποτελέσματα, υποστηρίζοντας ότι «για απάτη τόσο σοβαρή, νομίζω… ακόμα κι αν οι πολιτείες είναι αρκετά ανόητες για να προχωρήσουν και να πιστοποιήσουν τις ψήφους, όπου γνωρίζουμε ότι τα μηχανήματα λειτουργούσαν και παρήγαν τροποποιημένα εκλογικά αποτελέσματα, … θα παραμεριστούν (απορριφθούν) κι αυτές λόγω της απάτης. ”

Ούτε τα μέλη της επιβολής του νόμου ήταν ασφαλή, είπε: όχι μόνο η εκλογική ομάδα ασφαλείας του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας πρέπει να απολυθεί «χθες», αλλά ο διευθυντής του FBI Chris Wray έχει καθυστερήσει πολύ από το να απολυθεί ο ίδιος, είπε, κατηγορώντας τον επικεφαλής των μυστικών πληροφοριών για σπατάλη πόρων φορολογουμένων εκφοβίζωντας έναν καταγγέλλοντα τας δυσλειτουργίας των ταχυδρομικών υπηρεσιών ώστε να ανακαλέσει την μαρτυρία του.

Αμερικανοί ψηφοφόροι σε 28 πολιτείες ψήφισαν χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Dominion, συμπεριλαμβανομένων των τομέων όπου η καταμέτρηση των ψήφων έχει τεθεί υπό έλεγχο στη Γεωργία, το Μίσιγκαν, την Αριζόνα και τη Νεβάδα. Η εταιρεία «αρνήθηκε κατηγορηματικά» οποιοδήποτε ζήτημα με τα μηχανήματα ψηφοφορίας της, επηρεάζοντας τις εκλογές της περασμένης εβδομάδας με άδικο τρόπο.


Πηγή >> https://newspunch.com/attorney-sidney-powell-vows-to-expose-all-the-officials-who-helped-democrats-steal-the-election/

#ΝτόναλντΤράμπ, #ΤζοΜπάιντεν, #ΗΠΑ, #ΑμερικανικέςΕκλογές, #ΑμερικανικέςΠροεδρικέςΕκλογές, #Εκλεκτόρες, #ΚολλέγιοΤωνΕκλεκτόρων, #Επανακαταμέτρηση, #Νοθεία

ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτίες της Αμερικής, Αμερική, Τράμπ, Ντόναλντ Τράμπ, Τζο Μπάιντεν, Εκλογές, Αμερικανικές Κλογές, Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές, Νοθεία, Εκλέκτορες, Κολλέγιο των Εκλεκτόρων, Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικάνοι

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr